nazdarek lidi, tak na citroen-clubu.cz se o5 neco deje, prijmete proto me pozvani dne 25.4. do pelhrimova na namesti, start 150,-- orientacka(čumda) ,1/4mile, testik dovednosti jste srdecne zvani - sraz poradame ja a Andrew...
nazdarek lidi, tak na citroen-clubu.cz se o5 neco deje, prijmete proto me pozvani dne 25.4. do pelhrimova na namesti, start 150,-- orientacka(čumda) ,1/4mile, testik dovednosti jste srdecne zvani - sraz poradame ja a Andrew...:palec
Drumy, díky za pozvání ale má maličkost na sraz Cézetka už nepojede (Nic proti tobě). Ale jsem rád že jsme vás inspirovali. Přeji hodně zdaru.
Drumy, díky za pozvání ale má maličkost na sraz Cézetka už nepojede (Nic proti tobě). Ale jsem rád že jsme vás inspirovali.:-)))) Přeji hodně zdaru.:palec
Ahoj. no tvuj nazor, dekuju ti za nej, rozhodne jsem tim nechtel rict ze nekdo z vasich predstavenych musi nekam jezdit... ale dekuju za prispevek, rozhodne, nemas za co dekovat...
Ahoj. no tvuj nazor, dekuju ti za nej, rozhodne jsem tim nechtel rict ze nekdo z vasich predstavenych musi nekam jezdit... ale dekuju za prispevek, rozhodne, nemas za co dekovat...;)
:palec
Drumy, díky za pozvání ale má maličkost na sraz Cézetka už nepojede (Nic proti tobě). Ale jsem rád že jsme vás inspirovali. Přeji hodně zdaru.
já se připojuji K Petrisovi.Sraz citroen-clubu.cz si ráda nechám ujít.Nechápu jenom jedno slovo-co jsi tu nastínil,Drumy?A to "Z VAŠICH PŘEDSTAVENÝCH"......?????Tady není klub "U MAGIKA"!!!!!!!!:
:-djá se připojuji K Petrisovi.Sraz citroen-clubu.cz si ráda nechám ujít.Nechápu jenom jedno slovo-co jsi tu nastínil,Drumy?A to "Z VAŠICH PŘEDSTAVENÝCH"......?????Tady není klub "U MAGIKA"!!!!!!!!::-o:-o:-o:-o
PROTOŽE ,UŽ BY TO ,CO JSI TU PSAL OHLEDNĚ SRAZU V PELŘIMOVĚ BYLO DÁVNO SMAZANÝ!!!! .......a MAGIC BY TU VYKŘIKOVAL,ŽE JE TO REKLAMA.....
:palecPROTOŽE ,UŽ BY TO ,CO JSI TU PSAL OHLEDNĚ SRAZU V PELŘIMOVĚ BYLO DÁVNO SMAZANÝ!!!! .......a MAGIC BY TU VYKŘIKOVAL,ŽE JE TO REKLAMA.....:-d:nevim
cekal jsem tohle... a dekuji... kazdopadne, je to podstatne, existuje sraz, ne v rukou magica, ale v rukou Drumy a Andrew => vec jinyho razu... proto rikam "nikoho z vasich predstavenych" Je to i pro ostatni, nove prichozi, ne z .CZ... ne jen pro vase predsudky...
cekal jsem tohle... a dekuji...;-) kazdopadne, je to podstatne, existuje sraz, ne v rukou magica, ale v rukou Drumy a Andrew => vec jinyho razu... proto rikam "nikoho z vasich predstavenych" Je to i pro ostatni, nove prichozi, ne z .CZ... ne jen pro vase predsudky...;):nevim
Ja by som to tak negativne neriesil ... sraz ludi je o ludoch co maju radi citroeny a nie o jednom cloveku. Ak sraz organizuje drumy a nie magic tak v tom nevidim nic negativne naopak je to moznost kde sa mozu citroenaci stretnut a vymenit si osobne nazoru a poznatky. Magic na srazy aj tak nechodi tak preco sa nestretnut s ludmi co maju rovnaku vasen
Ja by som to tak negativne neriesil ... sraz ludi je o ludoch co maju radi citroeny a nie o jednom cloveku. Ak sraz organizuje drumy a nie magic tak v tom nevidim nic negativne naopak je to moznost kde sa mozu citroenaci stretnut a vymenit si osobne nazoru a poznatky. Magic na srazy aj tak nechodi tak preco sa nestretnut s ludmi co maju rovnaku vasen :) :palec
Ja by som to tak negativne neriesil ... sraz ludi je o ludoch co maju radi citroeny a nie o jednom cloveku. Ak sraz organizuje drumy a nie magic tak v tom nevidim nic negativne naopak je to moznost kde sa mozu citroenaci stretnut a vymenit si osobne nazoru a poznatky. Magic na srazy aj tak nechodi tak preco sa nestretnut s ludmi co maju rovnaku vasen
DÍKY Líp bych to ani neřek
DÍKY:palec Líp bych to ani neřek:nevim
Nechci moc polemizovat, ale jen několik poznámek -
1. Magic je uveden na stránkách CZ clubu jako oraganizátor srazu , a jistě i vůdce.
2. Nemohu se na sraz zaregistrovat na stránkách "cz" jelikož jsem na černé listině.. i když mám společnou vášeň vozy Citroen moje IP je blokována...
3. Moc nerozumím tomu, proč Drumy také nezorganizuje třeba sraz pod hlavičkou .eu - třeba na podzim, rád přijedu
4. Citroen-club.cz je jen o jednom člověku pod nickem Magic. Důvody mého tvrzení nejsou na veřejnou diskuzi, jelikož sentence Magica nejsou publikovatelné...Nicméně, kdo má rád rejpání v "hnoji" rád napíšu SZ..
Nechci brát organizátorům iluze ohledně clubu.cz a v žádném případě zrazovat od účasti na srazu v Pelhřimově. Jen jsem cítil potřebu se svobodně vyjádřit, jak je na těchto stránkách zvykem
Nechci moc polemizovat, ale jen několik poznámek -
1. Magic je uveden na stránkách CZ clubu jako oraganizátor srazu :-p, a jistě i vůdce.
2. Nemohu se na sraz zaregistrovat na stránkách "cz" jelikož jsem na černé listině..:-)))) i když mám společnou vášeň vozy Citroen moje IP je blokována...
3. Moc nerozumím tomu, proč Drumy také nezorganizuje třeba sraz pod hlavičkou .eu - třeba na podzim, rád přijedu
4. Citroen-club.cz je jen o jednom člověku pod nickem Magic. Důvody mého tvrzení nejsou na veřejnou diskuzi, jelikož sentence Magica nejsou publikovatelné...Nicméně, kdo má rád rejpání v "hnoji" rád napíšu SZ..:nevim
Nechci brát organizátorům iluze ohledně clubu.cz a v žádném případě zrazovat od účasti na srazu v Pelhřimově. Jen jsem cítil potřebu se svobodně vyjádřit, jak je na těchto stránkách zvykem:palec
to Petris: naše IP adresa sice blokovaná není, přesto nechci mít nic společného se srazem, v němž figuruje jméno Magic. K nám se zachoval nečestně (slušně řečeno), a i když na srazu v Pelhřimově patrně nebude, stejně nebudu zapsán na reg. listině.
Organizátorům však přeji, ať jim vše vyjde podle představ!
to Petris: naše IP adresa sice blokovaná není, přesto nechci mít nic společného se srazem, v němž figuruje jméno Magic. K nám se zachoval nečestně (slušně řečeno), a i když na srazu v Pelhřimově patrně nebude, stejně nebudu zapsán na reg. listině.
Organizátorům však přeji, ať jim vše vyjde podle představ!:palec
No stim karlem mas nejspis pravdu, ale jesli budes/te chtit, dorazte.
to Petris: Ja sem uvedenej s Andrewem jako poradatele dole, jestli ses tam koukal, musels to prehlidnout. jinak sraz je v 11 na namesti
k tomu podzimnimu srazu: počkám jak vyjde nejdřív ten pelhřimov, určo pokecáme na Křivonosce a muzem se domluvit jak a co dal
No stim karlem mas nejspis pravdu, ale jesli budes/te chtit, dorazte.
to Petris: Ja sem uvedenej s Andrewem jako poradatele dole, jestli ses tam koukal, musels to prehlidnout. jinak sraz je v 11 na namesti
k tomu podzimnimu srazu: počkám jak vyjde nejdřív ten pelhřimov, určo pokecáme na Křivonosce a muzem se domluvit jak a co dal:palec