Nemůžu ještě nenapsat příspěvek Příjezd byl super... líbilo se mi to,že nás sám předseda(král) s chotí a dalšími přivátali.to je za bod.Areál moc pěknej,a myslim si že i v krásném místě.Za další se mi líbilo to,že bylo hafo soutěží,a hlavně to,že byl i syn spokojen,protože dostal na bráně hned kokino .a teď vážně.Bylo to opravdu fajn.Nadával jsem ,a myslim si,že ne nakonec sám na čumku,ale nakonec jsem si řekl..ty vole takhle dokonale připravenou čumku to dalo asi fakt makačku..takže čumka 10 bodů..jenříkám..bylo by fajn začít spanilkou a z toho bodu rozjet čumku..a tu malinko zkrátit,protože jet to s CX GTi Turbo 2,tak tankuju 2x plnou nejde o dálku,ale to zastavování a rozjíždění a furt..hele támhle je ta brána..otočto!!-ne to není ona a zas otočit Jinak si myslim,že atmošku jsme udělali i hodně My učastníci a to je ono..parta uplně dokonalá Mrzí mě, že Karaoke nedopadlo kvůli počasí,ale i tak si myslim,že to bylo moc fajn.Poznal jsem lidi,který jsou fakt kousci, jako třeba Fantomas, nebo Xsařitel a jirka mika osobně Mário ve vedlejší chatce a taky Pepan. -Pepane pšt to dítě řve protože řveš ty..Tak jsem ty kráááávo tu xantii ..a jelo to dál ..Nebo Filipe chceš pivo? ne já mám ješt Frisco..tak já ymněnim kozla za Gambáče..Ok ale dejmi za kozla Frisco ..tak jo ......Raní vzbuzení Motorovou pilou taky fajn,ale tak nějak chatka nejblíž ohniště,tak jsem si říkal,že dělaj dřevo Předjet na čumce 4 auta,a nekterý i 3x tak dobrý Simču zadržující moč v autě a křcící ty vole Jirko..tady je to všechno pod kamerama ...nebo červená!!!!! kde?? Byla nebo Jirka Mika na náměstí u kašny...3li 3 mladí romové cca 10 le..a Jirka..Ty jo kluci Vy jste ale černý za další..Jsem rád,že jsem po 2 letech viděl Drahušku..musim říct,že je krásnější a krásnější - Já bejt o 2 roky mladší tak nevim a Petris se umí i smát no a taky musim poděkovat Kačence,že nás dovezla tak v pořádku jak jsme přijeli ...Celkově super..a těším se na další ročník..CX GTi Turbo 2, že Zqwax