Tak jsem přece jen dorazil, i když to ještě v pátek ráno tak nevypadalo. Z úterý na středu jsem vyndal motor, ve středu přišla spojka ale výfuk už ne (někdo na srazu říkal, že přijel buldozer, ten buldozer jsem byl já) , ze středy na čtvrtek jsem ji vyměnil a posadil motor zpátky, další noc jsem to dal jakž takž dohromady a v pátek večer dodělal zbytek, jen mi neměl kdo pomoct odvzdušnit spojku. Ale nutkání jet na sraz bylo silnější, tak jsem to riskl a cestou vyzvedl Tondu BX s Nikolou a vyrazili jsme to ještě v 11 večer okouknout. Líbilo se nám tam, tak jsme se rozhodli další den přijet zase a přespat tam. Cestou zpátky se mi podařilo trefit srnu (přežila, jinak bych ji přivezl na oheň) , naštěstí to odnesla jen pozička, co jsem měl doma, kousek nárazníku a hadice k chladiči. V sobotu po práci jsem odvzdušnil tu spojku (díky šéfe!!) a hurá na sraz. Škoda že zase pozdě... Ale aspoň jsme se zúčastnili, poznali partu super lidí a za sebe slibuju, že příští rok přijedu zase. KřIVONOSKO 2010, TĚŠ SE!!!!!