Vážení přátelé
Z důvodu velké vytíženosti ATC Křivonoska - jsem si dovolil jménem klubu zamluvit již nyní termín 22.5 - 24.5.2009 pro příští sraz. Udělejte si tak křížek ve svých diářích
Vážení přátelé
Z důvodu velké vytíženosti ATC Křivonoska - jsem si dovolil jménem klubu zamluvit již nyní termín 22.5 - 24.5.2009 pro příští sraz. Udělejte si tak křížek ve svých diářích :-)
Super, ja ale jen doufam v jednu vec - ze se zmeni hospoda nebo provozovatel, soucasna uroven obsluhy je tristni (i kdyz jidlo bylo vetsinou vyborne)...
Super, ja ale jen doufam v jednu vec - ze se zmeni hospoda nebo provozovatel, soucasna uroven obsluhy je tristni (i kdyz jidlo bylo vetsinou vyborne)...
Už to mám uložený v telefonu. Hurá... . Přijedem i z Komárem. Už se těšíme.
Petris, když budeš potřebovat dej vědět pomůžu ti. Mohl bych vzít i nějaký soutěže z clubu veteránů
Už to mám uložený v telefonu. Hurá... . Přijedem i z Komárem. Už se těšíme.
Petris, když budeš potřebovat dej vědět pomůžu ti. Mohl bych vzít i nějaký soutěže z clubu veteránů
Petris, muzes to tedy rovnou zadat do srazu alespon tam budeme mit konecne nejaky zaznam
Petris, muzes to tedy rovnou zadat do srazu :) alespon tam budeme mit konecne nejaky zaznam ;)
Zaregistrovat se do srazu sice ještě nejde, ale určitě se budem snažit přijet - dyť to máme kousek, takže od nás min 2 autí
Zaregistrovat se do srazu sice ještě nejde, ale určitě se budem snažit přijet - dyť to máme kousek, takže od nás min 2 autí
To je pravda klidne to tam dej aspon to tam bude a lidi to taky budou vedet.
To je pravda klidne to tam dej aspon to tam bude a lidi to taky budou vedet.
Je supr že už se registrujete.. Pokud by nás bylo hodně, zamluvíme celý kemp .
Je supr že už se registrujete:-).. Pokud by nás bylo hodně, zamluvíme celý kemp :-)).
Este je casu dost ale je to dobry vedet dopredu. A lidi si taky muzou zarit volno. Ten kdo chce
Este je casu dost ale je to dobry vedet dopredu. A lidi si taky muzou zarit volno. Ten kdo chce
no to bude masakr, nevim jak to budeme my dva stihat, tyden po tom je C5 sraz
no to bude masakr, nevim jak to budeme my dva stihat, tyden po tom je C5 sraz
Toho, ale me zacne zkouskove ve skole ;-D Takze pro me to bude dooost narocne
abychom se neprecitronovali
Toho, ale me zacne zkouskove ve skole ;-D Takze pro me to bude dooost narocne :-D
abychom se neprecitronovali :-D
tak sem si dnes vypsal dovolenku na tenhle termín abych měl jistotu že budu mít volno
tak sem si dnes vypsal dovolenku na tenhle termín abych měl jistotu že budu mít volno
Ahojky, mám pocit, že dopadnu uplně stejně, páč by to beze mě v práci nepřežili
Ahojky, mám pocit, že dopadnu uplně stejně, páč by to beze mě v práci nepřežili :palec
Ahojky, mám pocit, že dopadnu uplně stejně, páč by to beze mě v práci nepřežili
Lucko, to že jsi v práci nepostradatená je fajn, zvláště při tvém povolání kdy lidem opravdu pomáháš. Ale na druhou stranu budu moooc rád když se na srazu potkáme a pokecáme. Takže držím ať to vyjde.
Lucko, to že jsi v práci nepostradatená je fajn, zvláště při tvém povolání kdy lidem opravdu pomáháš. :palec Ale na druhou stranu budu moooc rád když se na srazu potkáme a pokecáme.:-) Takže držím :palec ať to vyjde.
áááá zdravím lidičky. Chci se zeptat minulých účastníků srazu zda tankujou pivo až do rána. Díky Lebeda
áááá zdravím lidičky. Chci se zeptat minulých účastníků srazu zda tankujou pivo až do rána. :-)))) Díky Lebeda