Cus lidi nevite nekdo kde bych sehnal ladak na C4 coupe. NIkde ho nemuzu najit ani nikde sehnat. diky
Cus lidi nevite nekdo kde bych sehnal ladak na C4 coupe. NIkde ho nemuzu najit ani nikde sehnat. diky
a nevis jestli nejaky sezenu v CR ja nechci cely vejfuk ja chci jenom ladak. ALe nechce se mi kupovat zadni naraznik a nevim jak bych ho tam dostal nebo jak by se to dalo udelat.
Tak jestli nekdo nevy jestli by se dal udelat na zakazku a kde
a nevis jestli nejaky sezenu v CR ja nechci cely vejfuk ja chci jenom ladak. ALe nechce se mi kupovat zadni naraznik a nevim jak bych ho tam dostal nebo jak by se to dalo udelat.
Tak jestli nekdo nevy jestli by se dal udelat na zakazku a kde
NEzapomen, ze na atmosfere dela vyfuk opravdu hodne. Tyhle univerzalni vyfuky bych na auto nedavala, bude to rvat a leda to zvysi spotrebu, nedej boze to negativne ovlivni vykon. U firmy jako je Muskerier bych se nebala.
Proudeni plynu je alchymie a na kazde auto, na kazdy motor se nejdriv musi vyfuk odladit A ty univerzaly nic takoveho nepoznali
Jeste je moznost udelat si vyfuk na zakazku, stoji to ranec
Jestli chces mit jen vizualni zazitek, navar si na seriovy tlumic peknou koncovku
NEzapomen, ze na atmosfere dela vyfuk opravdu hodne. Tyhle univerzalni vyfuky bych na auto nedavala, bude to rvat a leda to zvysi spotrebu, nedej boze to negativne ovlivni vykon. U firmy jako je Muskerier bych se nebala.
Proudeni plynu je alchymie a na kazde auto, na kazdy motor se nejdriv musi vyfuk odladit :-) A ty univerzaly nic takoveho nepoznali :-)
Jeste je moznost udelat si vyfuk na zakazku, stoji to ranec :-)
Jestli chces mit jen vizualni zazitek, navar si na seriovy tlumic peknou koncovku :-)
jj to co rika darja je svata pravda.. jen ssety celych vyfuku od renomovanych firem dokazi ke zvuku pridat i par koniku ty odtatni jich muzou i par ubrat no
jj to co rika darja je svata pravda.. jen ssety celych vyfuku od renomovanych firem dokazi ke zvuku pridat i par koniku :) ty odtatni jich muzou i par ubrat no :(
JAsne proto rika mjestli nekde nekdo o nicem nevi tak si ho necham udelat na zakazku nebudu tam avat nic co by me sralo a co by mi snizilo rychlost ja chci aby to melo svuj ucel a aby to vypadalo.
Tak prave schanim nejakej kvalitni. A ne sracky jinak receno.
JAsne proto rika mjestli nekde nekdo o nicem nevi tak si ho necham udelat na zakazku nebudu tam avat nic co by me sralo a co by mi snizilo rychlost ja chci aby to melo svuj ucel a aby to vypadalo.
Tak prave schanim nejakej kvalitni. A ne sracky jinak receno.