Cus hodne se mi liby vertikalni otevirani dveri ma cenu to nekde shanet.
Jaky to ma vyhody a nevyhody
diky
Cus hodne se mi liby vertikalni otevirani dveri ma cenu to nekde shanet.
Jaky to ma vyhody a nevyhody
diky
Spis si rekni jakou to ma vyhodu?
Dvere dnesnich aut jsou tezka, mas tam hromadu vyztuh, takze manipulace s LSD bude na prd. Nemluve o tom pri instalaci LSD provedes zasah do karoserie a to se nebude libit pojistovne v pripade nehody (a pokud mas auto na leasing, neriskovala bych zadne neschvalene upravy). A posledni duvod, kdyz to otocis na budku, z auta nevylezes protoze dvere se do strany otviraji par cm a pak musi nahoru.
LSD je frajerina, nic vic..
Spis si rekni jakou to ma vyhodu?
Dvere dnesnich aut jsou tezka, mas tam hromadu vyztuh, takze manipulace s LSD bude na prd. Nemluve o tom pri instalaci LSD provedes zasah do karoserie a to se nebude libit pojistovne v pripade nehody (a pokud mas auto na leasing, neriskovala bych zadne neschvalene upravy). A posledni duvod, kdyz to otocis na budku, z auta nevylezes :-) protoze dvere se do strany otviraji par cm a pak musi nahoru.
LSD je frajerina, nic vic..
Darja
Dik za odpoved to sem chtel sliset jen cistej nazor. proto se ptam. Rikam ze se mi to liby ale taky sem uz otom premyslel jestli to ma cenu ale chtej zato hlavne ranec.
Ale jinak diky
Darja
Dik za odpoved to sem chtel sliset jen cistej nazor. proto se ptam. Rikam ze se mi to liby ale taky sem uz otom premyslel jestli to ma cenu ale chtej zato hlavne ranec.
Ale jinak diky
tyhle dvere davaji jen do tuningovych specialu na tuning srazy a do tuning magazinu.. das zato ranec jak rikas a prakticky efekt to nema..
ale pekne to je..
tyhle dvere davaji jen do tuningovych specialu na tuning srazy a do tuning magazinu.. das zato ranec jak rikas a prakticky efekt to nema..
ale pekne to je..
hod to do flopu, na 18" chromy, bilej interier, LSD a tahej to na srazy na plataku
hod to do flopu, na 18" chromy, bilej interier, LSD a tahej to na srazy na plataku :-D