Ahoj tak velký pěkný super auto zatím žádné velké mouchy to nemá tak velká spokojenost
Ahoj tak velký pěkný super auto zatím žádné velké mouchy to nemá tak velká spokojenost
To je fajn, ze jsi s Evikem spokojeny Tohe auto je pro rodinu 3 a vice deti asi
To je fajn, ze jsi s Evikem spokojeny :-) Tohe auto je pro rodinu 3 a vice deti asi :-)
Jsme 4 a pes a když jedem na dovču nebo na chatu tak superrrr pobere toho mraky a přesto si připadáš ,že jedeš prázdný
Jsme 4 a pes a když jedem na dovču nebo na chatu tak superrrr pobere toho mraky a přesto si připadáš ,že jedeš prázdný
Kdo by nebyl spokojený? Nás je 6 a nemůžu si ho vynachválit za tu chvíli co ho mám jsem už najezdil něco přes 4000 Km. Pohodlné cestování jak pro osádku tak hlavně pro řidiče. Výhled jako z náklaďáku a pěkně si to pluje po našich cestách. Vyhodit sedačky tak je to supr "dodávka" už jsem toho využil a opravdu BOMBA. Zatím nelituju že jsem si citrónka nebo evika či jak říkají děti Tank pořídil
Kdo by nebyl spokojený? Nás je 6 a nemůžu si ho vynachválit za tu chvíli co ho mám jsem už najezdil něco přes 4000 Km. Pohodlné cestování jak pro osádku tak hlavně pro řidiče. Výhled jako z náklaďáku a pěkně si to pluje po našich cestách. Vyhodit sedačky tak je to supr "dodávka" už jsem toho využil a opravdu BOMBA. Zatím nelituju že jsem si citrónka nebo evika či jak říkají děti Tank pořídil ;-)
Já myslím,že spokojeni jsou i další co ho maj ,protože toto auto se povedlo po všech stránkách a další výhoda zadní šoupací dveře to je taky super věc
Já myslím,že spokojeni jsou i další co ho maj ,protože toto auto se povedlo po všech stránkách a další výhoda zadní šoupací dveře to je taky super věc
Jo Evik je bomba autí dnes jsem v něm odvezl rodičům novou ložnici a ani to nebolelo. Kuci od citroenu odvedli véébornou práci
Jo Evik je bomba autí dnes jsem v něm odvezl rodičům novou ložnici a ani to nebolelo. Kuci od citroenu odvedli véébornou práci ;-)
Já tet jezdím do práce mimo Chomutov a jak se auto hodí tam se vejde věcí prostě superrrrr
Já tet jezdím do práce mimo Chomutov a jak se auto hodí tam se vejde věcí prostě superrrrr