Zdravím všechny kolegy.Mám týden Berlingo 1,9D SX,rok výr.1997.Stahovací střecha.Je ve slušném stavu,motorickyOK.Může mi někdo poradit?Při rychlosti nad 90km/hod,je uvnitř vozu dost silně slyšet svištění vzduchu.Všiml jsem si,že se pravá strana střechy mírně nadzvedává.Nechá se nějak upevnit?A ještě bych chtěl celou koženkovou střechu přebarvit.Je totiž béžová,tudíž nepraktická.Asi bych ji natřel nějakou černou speciální barvou.Jakou?Auto má červenou metalýzu.Dnes se najezdil asi 200km a jsem jinak se vším spokojený.Díky za jakoukoliv odpověď,nebo kontakt.Miran.
Zdravím všechny kolegy.Mám týden Berlingo 1,9D SX,rok výr.1997.Stahovací střecha.Je ve slušném stavu,motorickyOK.Může mi někdo poradit?Při rychlosti nad 90km/hod,je uvnitř vozu dost silně slyšet svištění vzduchu.Všiml jsem si,že se pravá strana střechy mírně nadzvedává.Nechá se nějak upevnit?A ještě bych chtěl celou koženkovou střechu přebarvit.Je totiž béžová,tudíž nepraktická.Asi bych ji natřel nějakou černou speciální barvou.Jakou?Auto má červenou metalýzu.Dnes se najezdil asi 200km a jsem jinak se vším spokojený.Díky za jakoukoliv odpověď,nebo kontakt.Miran.
Ahoj, zkus se zeptat nějakého čalouníka, oni budou vědět co a jak. Kamarád je čalouník, ale má firmu v Písku, což máš z ruky, ale kdyžtak tady je kontakt .link.
Ahoj, zkus se zeptat nějakého čalouníka, oni budou vědět co a jak. Kamarád je čalouník, ale má firmu v Písku, což máš z ruky, ale kdyžtak tady je kontakt http://www.rjvilma.cz/?q=auto-moto
Ahoj, zkus se zeptat nějakého čalouníka, oni budou vědět co a jak. Kamarád je čalouník, ale má firmu v Písku, což máš z ruky, ale kdyžtak tady je kontakt '>'>.link.
Ahoj, zkus se zeptat nějakého čalouníka, oni budou vědět co a jak. Kamarád je čalouník, ale má firmu v Písku, což máš z ruky, ale kdyžtak tady je kontakt http://www.rjvilma.cz/?q=auto-moto:palec
Ahoj,díky za snahu,zatím zkusím něco blíž,kontakt od tebe si uložím.Tak díky a měj se.Miran.
Ahoj,díky za snahu,zatím zkusím něco blíž,kontakt od tebe si uložím.Tak díky a měj se.Miran.
Miran, ten hluk neřeš, až se v létě poženeš se staženou střechou po dálnici třeba 110km/h to pak něco teprve uslyšíš - spíš teda neuslyšíš
Je to spíš na takové projížďky s rychlostí do 90km/h a po místních silnicích za letního vedra a pouze ve dvou, jinak si posádka vzadu stěžuje na vítr... Ovšem největší kouzlo to má za letních nocí - nebe plné hvězd nad hlavou - roztaje každá
Miran, ten hluk neřeš, až se v létě poženeš se staženou střechou po dálnici třeba 110km/h to pak něco teprve uslyšíš - spíš teda neuslyšíš:-d
Je to spíš na takové projížďky s rychlostí do 90km/h a po místních silnicích za letního vedra a pouze ve dvou, jinak si posádka vzadu stěžuje na vítr... Ovšem největší kouzlo to má za letních nocí - nebe plné hvězd nad hlavou - roztaje každá :-))))
Sopťo až taková romantika. No já raděj teda pevnou střechu a romantika trochu jinak.
Sopťo až taková romantika. No já raděj teda pevnou střechu a romantika trochu jinak.
Zrovínka včera jsem si cestou z práce z odpolední stáhl stříšku a nemůžu si pomoc - je to žužo... Jen ji mohli udělat trochu robustnější, aby to nebylo toliko hlučné
Zrovínka včera jsem si cestou z práce z odpolední stáhl stříšku a nemůžu si pomoc - je to žužo... Jen ji mohli udělat trochu robustnější, aby to nebylo toliko hlučné
Jo my "pevňáci " se budeme držet toho svého. Ta shrnovačka má svoje výhody, jak píše Sopťa. Ale já se obával netěsností, té vyšší hlučnosti, menší mechanické odolnosti a tak jsem hledal pevku.
Jo my "pevňáci " se budeme držet toho svého.:-p Ta shrnovačka má svoje výhody, jak píše Sopťa. Ale já se obával netěsností, té vyšší hlučnosti, menší mechanické odolnosti a tak jsem hledal pevku. :-)):palec
Jo my "pevňáci " se budeme držet toho svého. Ta shrnovačka má svoje výhody, jak píše Sopťa. Ale já se obával netěsností, té vyšší hlučnosti, menší mechanické odolnosti a tak jsem hledal pevku.
o těsnost nejde, pokud fakt nefoukáš při mytí vapkou pod rantlík té střechy, tak těsní bezproblémů. Mechanické odolnosti jsem se táky bál, spíš poničení od okolních pralidí - ale to řeší zase výška Berlinga - také není problém.
Rozdíly jsou v hlučnosti, nicméně to záleží jen na tom, co kdo upřednostňuje
o těsnost nejde, pokud fakt nefoukáš při mytí vapkou pod rantlík té střechy, tak těsní bezproblémů. Mechanické odolnosti jsem se táky bál, spíš poničení od okolních pralidí - ale to řeší zase výška Berlinga - také není problém.
Rozdíly jsou v hlučnosti, nicméně to záleží jen na tom, co kdo upřednostňuje ;-)
Nevíte někdo kde sehnat novou stahovací střechu na model 2003 na netu nemůžu nic najít děkuji
Nevíte někdo kde sehnat novou stahovací střechu na model 2003 na netu nemůžu nic najít děkuji :nevim