Ahoj přátelé nevíte náhodou jak rozebrat středovej panel s knoflikama na teplotu a ventilátor u berlinga99?? já to pořád skouším a hledám nějaké šroubky a nic nenacházím..... Nesvítí mi to tak potřebuji vyměnit žárovky. Děkuji
Ahoj přátelé nevíte náhodou jak rozebrat středovej panel s knoflikama na teplotu a ventilátor u berlinga99?? já to pořád skouším a hledám nějaké šroubky a nic nenacházím..... Nesvítí mi to tak potřebuji vyměnit žárovky. Děkuji
Já mam takovej pocit, že se musí začít od rádia a popelníku a tam nějaký šrouby jsou. Dělal sem to asi před dvouma rokama, takže si vzpomínám tak matně.
Já mam takovej pocit, že se musí začít od rádia a popelníku a tam nějaký šrouby jsou. Dělal sem to asi před dvouma rokama, takže si vzpomínám tak matně.
Děkuju Pep@ne zítra se do toho pustím Pak dám vědět jsk jsem dopadl........
Děkuju Pep@ne zítra se do toho pustím Pak dám vědět jsk jsem dopadl........
Ahoj. Vím,reaguji na starý příspěvek ale teď zrovna řeším stejný problém . Mohl bys mi, prosím,napsat jak se k těm žárovičkám dostat bez použití hrubého násilí? Děkuji,skuran.
Ahoj. Vím,reaguji na starý příspěvek ale teď zrovna řeším stejný problém . Mohl bys mi, prosím,napsat jak se k těm žárovičkám dostat bez použití hrubého násilí?:-(((( Děkuji,skuran.:-d