Chtěl bych se zeptat jak se mění olej v převodovce ,jak se k ní vůbec dostanu,kde je vypouštěcí a nalévací otvor,mám Berlingo z r.2000 HDi - dvoulitr , kolik oleje a jaký je nejlepší.
děkuji za odpověď
Chtěl bych se zeptat jak se mění olej v převodovce ,jak se k ní vůbec dostanu,kde je vypouštěcí a nalévací otvor,mám Berlingo z r.2000 HDi - dvoulitr , kolik oleje a jaký je nejlepší.
děkuji za odpověď:-)
V převodovce je stálá náplň. Jinak se tam dává 1.8L. Vypouštěcí šroub na klíč 21 ve spodní části diferencialu, napouštěcí v horní části převodovky u baterky-plastová zátka. Roman
V převodovce je stálá náplň. Jinak se tam dává 1.8L. Vypouštěcí šroub na klíč 21 ve spodní části diferencialu, napouštěcí v horní části převodovky u baterky-plastová zátka. Roman
děkuji za odpověď
Chtěl bych se zeptat jak jsi spokojený s C4 Grand Picasso?Uvažuji o nákupu ojetého citrónka
a mé oko padlo i na C4 , potřebuji větší auto a dvoulitr HDi mi také pasuje.
zdravím hlavní město
Al
děkuji za odpověď
Chtěl bych se zeptat jak jsi spokojený s C4 Grand Picasso?Uvažuji o nákupu ojetého citrónka
a mé oko padlo i na C4 , potřebuji větší auto a dvoulitr HDi mi také pasuje.
zdravím hlavní město:palec
Al
Sám jsem si naběhl... mám Berlingo 1,6 VTi 92k, ročník 2013-únor
Při výměně oleje jsem si nesundal kryt a jednoduše jsem sáhl po prvním vypouštěcím šroubu, což byla převodovka, bylo mi divné, že vytekly jen dva litry.
Olejová nádrž je schovaná pod plastovým krytem na straně spolujezdce.
Pak už to byl fofr, ale vrátit zpátky olej do převodovky... z toho se mi trochu zatočila hlava
Napouštěcí plastový šroub je skoro pod baterkou a ne u baterky, musel jsem vyndat baterku a dát pryč držák baterky, kterej je na 7 šroubech, vždycky když už to vypadalo, že jsem, objedvil se další šroub, kterej jsem musel odšroubovat
To nemluvím, když jsem to dával zpátky... jestli někdo bude měnit převodovej olej, tak přeju hodně trpělivosti
Sám jsem si naběhl... mám Berlingo 1,6 VTi 92k, ročník 2013-únor
Při výměně oleje jsem si nesundal kryt a jednoduše jsem sáhl po prvním vypouštěcím šroubu, což byla převodovka, bylo mi divné, že vytekly jen dva litry.
Olejová nádrž je schovaná pod plastovým krytem na straně spolujezdce.
Pak už to byl fofr, ale vrátit zpátky olej do převodovky... z toho se mi trochu zatočila hlava :-))))
Napouštěcí plastový šroub je skoro pod baterkou a ne u baterky, musel jsem vyndat baterku a dát pryč držák baterky, kterej je na 7 šroubech, vždycky když už to vypadalo, že jsem, objedvil se další šroub, kterej jsem musel odšroubovat :palec
To nemluvím, když jsem to dával zpátky... jestli někdo bude měnit převodovej olej, tak přeju hodně trpělivosti ;-)
Olej do prevodovky pre 2.0 HDi BE3 alebo ML5 je Total BV75W80 - original z výroby, používa sa už od 80 rokov..
Vypúšťací šrób je v najnižšom bode prevodovky, napúštací a kontrolný je zozadu prevodovky , horšie prístupný, je dobré mať velkú injekčnú striekačku a hadičku ktorú tam strčíš, keď bude z kontrolného tiecť tak je hladina OK.
Výmena - zohriata prevodovka, vypustíš, vstrekneš 0,5deci na preplach,ja ešte vyfúknem stlačeným vzduchom, potom až nahodím šrob a dolejem hladinu
Keď niečo z auta vypustíš, tak sa to nikdy nelieva spať..veľmi užitočná zásada z jednoduchého dôvodu, ak sú tam malé čiastočky nečistôt, ktoré bežne zachycuje magnet alebo klesajú ku dnu, tak ich naleješ zase na vrch po celom mechanizme.
Olej do prevodovky pre 2.0 HDi BE3 alebo ML5 je Total BV75W80 - original z výroby, používa sa už od 80 rokov..
Vypúšťací šrób je v najnižšom bode prevodovky, napúštací a kontrolný je zozadu prevodovky , horšie prístupný, je dobré mať velkú injekčnú striekačku a hadičku ktorú tam strčíš, keď bude z kontrolného tiecť tak je hladina OK.
Výmena - zohriata prevodovka, vypustíš, vstrekneš 0,5deci na preplach,ja ešte vyfúknem stlačeným vzduchom, potom až nahodím šrob a dolejem hladinu
Keď niečo z auta vypustíš, tak sa to nikdy nelieva spať..veľmi užitočná zásada z jednoduchého dôvodu, ak sú tam malé čiastočky nečistôt, ktoré bežne zachycuje magnet alebo klesajú ku dnu, tak ich naleješ zase na vrch po celom mechanizme.