zdravim mam citroen c4 grand picasso v automatu a nejde mi to nastarotovat pise mi to nejakou chybu elktronic anti-theft faulty. nevite nekdo co to znamena a jak to odstranit?? prosim piste mi na meil Premek.pajda@seznam.cz dekuji a kolik asi stoji oprava?? je to naftak
zdravim mam citroen c4 grand picasso v automatu a nejde mi to nastarotovat pise mi to nejakou chybu elktronic anti-theft faulty. nevite nekdo co to znamena a jak to odstranit?? prosim piste mi na meil Premek.pajda@seznam.cz dekuji a kolik asi stoji oprava?? je to naftak
Jediný řešení píchnout diagnostikou a pak se uvidí. Protože pokud to teď nejde nastartovat tak to stejně bez diagnostiky nerozjedeš i když by ti někdo nakrásně řekl co to znamená ta hláška.
Jediný řešení píchnout diagnostikou a pak se uvidí. Protože pokud to teď nejde nastartovat tak to stejně bez diagnostiky nerozjedeš i když by ti někdo nakrásně řekl co to znamená ta hláška.
imobilizer, pokud se pokousi startovat jednim klicem at skusi klic druhej
imobilizer, pokud se pokousi startovat jednim klicem at skusi klic druhej :nevim
Opraveno možná mě budou někteří kamenovat ale tohle není oprava. To je jen odsunutí problému restartem celého systému vozu. Pokud na přístrojovce vyběhne kontrolka diagnostiky + jakási hláška tak je to proto aby majitel zajel někam do servisu a tam mu to pomocí počítače vyčetli a řekli co je třeba opravit nebo zkontrolovat. Tím spíš že to je automat.
Opraveno :nevim možná mě budou někteří kamenovat ale tohle není oprava. To je jen odsunutí problému restartem celého systému vozu. Pokud na přístrojovce vyběhne kontrolka diagnostiky + jakási hláška tak je to proto aby majitel zajel někam do servisu a tam mu to pomocí počítače vyčetli a řekli co je třeba opravit nebo zkontrolovat. Tím spíš že to je automat.