Mne raz vypadli kluce od citrousa priamo pred auto na zem a tyzden tam lezali - ja som ich medzitym hladal vsade mozne Potom mi ich jeden dobry clovek nasiel a priniesol domov ...
Mne raz vypadli kluce od citrousa priamo pred auto na zem a tyzden tam lezali - ja som ich medzitym hladal vsade mozne :-) Potom mi ich jeden dobry clovek nasiel a priniesol domov ...
Několikrát už se povedlo že sem Berlouše zapoměl zamknout u práce a nic se nestalo(zatím).
Několikrát už se povedlo že sem Berlouše zapoměl zamknout u práce a nic se nestalo(zatím).:-d:-d
Když jsme odjeli na sraz citroenu do Francie, nechali jsme druhé auto otevřené 5 dní na parkovišti.. a nic se neztratilo..
Někdy má výhodu žít v zemi zfanatizované tím, že co je německé, to je nejlepší.. kdybychom měli pasáta, zaprášilo by se po něm do 20ti minut
Když jsme odjeli na sraz citroenu do Francie, nechali jsme druhé auto otevřené 5 dní na parkovišti.. :-d a nic se neztratilo..
Někdy má výhodu žít v zemi zfanatizované tím, že co je německé, to je nejlepší.. kdybychom měli pasáta, zaprášilo by se po něm do 20ti minut :-))))
Zdravím všechny příznivce značky citroen. Jako naprosto nezkušený majitel nového berlinga prosím o 2 rady. Jak nejlépe zabezpečit proti krádeži? A ještě dotaz jak minimalizovat spotřebu nafty? Setkala jsem se s dvěma odlišnými názory, jezdit co nejvíc na volnoběh a naopak, že při jízdě na volnoběh musí být vstřikováno palivo dokonce více? Uf, jsem fakt laik. Díky moc za odpověď.
Zdravím všechny příznivce značky citroen. Jako naprosto nezkušený majitel nového berlinga prosím o 2 rady. Jak nejlépe zabezpečit proti krádeži? A ještě dotaz jak minimalizovat spotřebu nafty? Setkala jsem se s dvěma odlišnými názory, jezdit co nejvíc na volnoběh a naopak, že při jízdě na volnoběh musí být vstřikováno palivo dokonce více? Uf, jsem fakt laik. Díky moc za odpověď.
Berlinka: Dobré zabezpečení je nechat vypískovat kódy na všechna okna - při případném ukradení by museli všechny vyměnit a to se jim nevyplatí. Navíc moje pojistka díky tomu stojí o 1000 Kč ročně míň, což jsem nevěděl, ale je to příjemné. Druhá účinná věc je Construct nebo podobné systémy. Vůbec nejlepší je satelitní vyhledávání, ale vyjde dosti draho.
Berlinka: Dobré zabezpečení je nechat vypískovat kódy na všechna okna - při případném ukradení by museli všechny vyměnit a to se jim nevyplatí. Navíc moje pojistka díky tomu stojí o 1000 Kč ročně míň, což jsem nevěděl, ale je to příjemné.:-) Druhá účinná věc je Construct nebo podobné systémy. Vůbec nejlepší je satelitní vyhledávání, ale vyjde dosti draho.
To já jednou na nějakém festivalu nechal klíče od večera až do rána ve dveřích. Ráno jsem ho našel bez jediné známky vloupání a to tam bylo dost věcí. Samotné XM mělo tehdy průměrnou hodnotu 80 tisíc.
To já jednou na nějakém festivalu nechal klíče od večera až do rána ve dveřích.:-)) Ráno jsem ho našel bez jediné známky vloupání a to tam bylo dost věcí. Samotné XM mělo tehdy průměrnou hodnotu 80 tisíc.:-)
Já nechal jednou xantii odemčenou 2 hodiny na dejvicích a taky bez problému Zaparkovat tam auto od německýho koncernu, asi už by tam nebylo
Já nechal jednou xantii odemčenou 2 hodiny na dejvicích a taky bez problému :-) Zaparkovat tam auto od německýho koncernu, asi už by tam nebylo :-D