Mám léta velký problém,už jsem za opravy dal majland. Za jízdy mě zhasne motor, stalo se mi i při předjíždění nebo nereaguje na plynový pedál a běží si na volnoběh, v závadách to prý píše samé nesmysli. Většinou to hned nastartuji a pokračuji v jízdě ale tudle to nešlo až po delší chvíly. Poraďte mi prosím čím to je... Dík Petr
Mám léta velký problém,už jsem za opravy dal majland. Za jízdy mě zhasne motor, stalo se mi i při předjíždění nebo nereaguje na plynový pedál a běží si na volnoběh, v závadách to prý píše samé nesmysli. Většinou to hned nastartuji a pokračuji v jízdě ale tudle to nešlo až po delší chvíly. Poraďte mi prosím čím to je... Dík Petr:nevim
04.06.2012 07:46 -
Re: xsara 2,0 HDI 66 kw, zhášení motoru za jízdy
Co su to "same nezmysli" ? Povedal by som ze minimalne jeden s tech nezmyslu je dovod chcipani Ale u HDI to byva casto kriticky nizky tlak paliva ...
Co su to "same nezmysli" ? Povedal by som ze minimalne jeden s tech nezmyslu je dovod chcipani :) Ale u HDI to byva casto kriticky nizky tlak paliva ...
05.11.2012 07:21 -
Roky mám ten istý problém, s tou diagnostikou máš pravdu a tiež som už do toho vrazil dosť peňazí. Je to asi problém s elektrikou. Skús skontrolovať hlavný konektor napájania/okrúhly cca 3,5 cm/ je pri brzdovom valci. Rozoberá sa odkrútením matice na ňom. Vraj tam zvykne vyhorieť pin cez ktorý ide hlavné napájanie, alebo vymeniť hlavné relé. Ja som posledne vyčistil ten konektor a zatiaľ to ide. Najhoršie je to, že tie závady sa mi objavujú len niekedy. Daj vedieť ak budeš mať niečo nové.
Roky mám ten istý problém, s tou diagnostikou máš pravdu a tiež som už do toho vrazil dosť peňazí. Je to asi problém s elektrikou. Skús skontrolovať hlavný konektor napájania/okrúhly cca 3,5 cm/ je pri brzdovom valci. Rozoberá sa odkrútením matice na ňom. Vraj tam zvykne vyhorieť pin cez ktorý ide hlavné napájanie, alebo vymeniť hlavné relé. Ja som posledne vyčistil ten konektor a zatiaľ to ide. Najhoršie je to, že tie závady sa mi objavujú len niekedy. Daj vedieť ak budeš mať niečo nové.
05.11.2012 16:35 -
Regulator tlaku paliva, pripadne snimac tlaku ... Niekoho kdo ma Lexiu a vie s tym robit ( to odstranuje 99% majitelov spominanej diagnostiky )
Regulator tlaku paliva, pripadne snimac tlaku ... Niekoho kdo ma Lexiu a vie s tym robit ( to odstranuje 99% majitelov spominanej diagnostiky )
07.02.2013 19:27 -
Přátelé stejný problé u Peug 206 2,0Hdi Před 3 lety při cestě do Itálie jelo auto raději od hranic domů. Admin má pravdu byl to regulátor paliva a k tomu navozující konektor. Regulátor se dal novej a konektor se dal pozlacenej. Prozatím to cca 2 roky maká, ale je to peugeot nooo.
Přátelé stejný problé u Peug 206 2,0Hdi Před 3 lety při cestě do Itálie jelo auto raději od hranic domů. Admin má pravdu byl to regulátor paliva a k tomu navozující konektor. Regulátor se dal novej a konektor se dal pozlacenej. Prozatím to cca 2 roky maká, ale je to peugeot nooo. :-)