Jelikož jsem člověk tvrdohlavý/í ( radši obě i/y nebo bude červená karta ) nejde mi o nic jiného než o pomoc přátelům, a i lidem, co nejsou zatím přátelé... řekněte mi lidi, jako jsem já co by bylo vhodné, aby to tu fungovalo pro Nás
pro Nás lidi
Jelikož jsem člověk tvrdohlavý/í :-D ( radši obě i/y nebo bude červená karta :-D) nejde mi o nic jiného než o pomoc přátelům, a i lidem, co nejsou zatím přátelé... řekněte mi lidi, jako jsem já :-D co by bylo vhodné, aby to tu fungovalo pro Nás :-)
pro Nás lidi :-):nevim:palec
Jirko,je třeba dodržovat nějaké dané pravidla,jinak tu vznikne totální chaos......
Jinak tě mám moc ráda,ale na můj vkus moc řešíš to, že ti admini vymazal nebo upravil tvoji radu pro lidi ,kteří očekávají nějakou tu radu nebo pomoc. Nerozumím tomu humbuku kolem toho......já osobně nechápu,proč se to tu tak moc řeší....Jinak tvoje rady jsou suprový,určitě to spousta lidem co mají Citroena to pomůže a ocení to.....
Jirko,je třeba dodržovat nějaké dané pravidla,jinak tu vznikne totální chaos......
Jinak tě mám moc ráda,ale na můj vkus moc řešíš to, že ti admini vymazal nebo upravil tvoji radu pro lidi ,kteří očekávají nějakou tu radu nebo pomoc. Nerozumím tomu humbuku kolem toho......já osobně nechápu,proč se to tu tak moc řeší:nevim:nevim....Jinak tvoje rady jsou suprový,určitě to spousta lidem co mají Citroena to pomůže a ocení to.....
:palec:palec:palec:palec
Totální chaos tady je už dost dlouho řekl bych ale já nejsem z těch kteří to zde mohou kritizovat pro klub jsem nic moc neudělal (mikulášská v Mochově, setkání v Kolíně s exkurzí v TPCA,,podložky pod RZ) dá se říci že za každý skutek jsem byl nějakým způsobem potrestán.
Celý tým adminů i moderátor ví že jsem se nabízel že zkusím rozhýbat zdejší stojaté vody. Bohužel narazil jsem na to že podle mínění některých jedinců to v té době nebylo třeba. Mě osobně je to velmi líto protože když jsem byl já v těžké fázi svého osobního života tak jsem tady našel pár duší kteří mě byli ochotni pomoci at už jen tím že mě vyslechli a když jsem se potřeboval vykecat znova tak dokázaly naslouchat znova. Proto jsem nabízel svoji vizi jak to udělat chtěl jsem tím jaksi revanšovat za tu podporu co jsem zde našel. Svoji vizi jsem nepředložil veřejně což byla tehdy možná chyba ale dnes už ji napravovat nebudu ani nechci ač nejsem z těch kdo by se urážel. nebo se nedokázal přenést přes nezdary a úskalí života.(Můj osobní život je toho důkazem) ale prostě nemám chut to dělat znova.
Ted dostanu rovnou červenou .
Totální chaos tady je už dost dlouho řekl bych ale já nejsem z těch kteří to zde mohou kritizovat pro klub jsem nic moc neudělal (mikulášská v Mochově, setkání v Kolíně s exkurzí v TPCA,,podložky pod RZ) dá se říci že za každý skutek jsem byl nějakým způsobem potrestán.
Celý tým adminů i moderátor ví že jsem se nabízel že zkusím rozhýbat zdejší stojaté vody. Bohužel narazil jsem na to že podle mínění některých jedinců to v té době nebylo třeba. Mě osobně je to velmi líto protože když jsem byl já v těžké fázi svého osobního života tak jsem tady našel pár duší kteří mě byli ochotni pomoci at už jen tím že mě vyslechli a když jsem se potřeboval vykecat znova tak dokázaly naslouchat znova. Proto jsem nabízel svoji vizi jak to udělat chtěl jsem tím jaksi revanšovat za tu podporu co jsem zde našel. Svoji vizi jsem nepředložil veřejně což byla tehdy možná chyba ale dnes už ji napravovat nebudu ani nechci ač nejsem z těch kdo by se urážel. nebo se nedokázal přenést přes nezdary a úskalí života.(Můj osobní život je toho důkazem) ale prostě nemám chut to dělat znova.
Ted dostanu rovnou červenou .
Budu reagovat na Venovo příspěvek- vůbec si nemyslím- a ani to tu tak nevypadá, že je tady nějaký náznak " totálního chaosu". Podle mě funguje web tak, jak má: Někdo se zeptá na určitý problém a vždy následuje reakce některého z členů clubu. To, že se tu rozdávají barevné karty, má určitý důvod. Stojatá voda? Já se docela bavím. Těším se na všechny, kdo přijedou do Křivonosky. Neznám slovo chaos!
Budu reagovat na Venovo příspěvek- vůbec si nemyslím- a ani to tu tak nevypadá, že je tady nějaký náznak " totálního chaosu". Podle mě funguje web tak, jak má: Někdo se zeptá na určitý problém a vždy následuje reakce některého z členů clubu. To, že se tu rozdávají barevné karty, má určitý důvod. Stojatá voda? :-)))) Já se docela bavím. Těším se na všechny, kdo přijedou do Křivonosky. Neznám slovo chaos!:-d
Ahoj všem, přemýšlel jsem jestli mám reagovat, ale když jsem ten "moderátor" tal bych asi měl.
Předně, neberme uskupení lidí kolem této stránky jako nějakou organizaci, sektu, či tak něco hodně vážného. I když v záhlaví je napsáno klub, pravidla pro klub nejsou daná, nejsme registrováni jako sdružení, neplatíme členství a podobně. Není tu tedy žádný předseda , president, rada a tak podobně. Co je ale nezbytné zmínit, jsou tu pravidla pro tyto stránky. (.link. - spodní část), je tu zcela nebochybně majitel domény, a skupina administrátorů kteří měří všem stejným metrem při porušení pravidel. (nechť mě doplní).
Co je ale nejdůležitější, tak to jste Vy všichni co přispíváte, radíte ostatním, zúčastňujete se srazů, pomáhate ze zajištěním, vytváříte samolepky, a co víc - někteří z vás srazy i organizují. Všem za to patří dík. Nicméně, pokud chcete na těchto stránkách něco zlepšit, je třeba být konkrétní. (napsat je tu chaos, není námět ani řešení). Pokud máte obavu, že to nejde otevřeně "vykomunikovat" zde na stránkách, přijeďte na sraz a zkusíme to na Křivonosce. Samosebou nechci dělat z Křivonosky zasedání, tam má být spíše zábava, ale pokud přijedou i zástupci "Adminů" můžeme hodně otázek a námětů vyřešit okamžitě. Otvírám diskuzi , jen prosím slušně a opravdu zachovejte nadhled.
Ahoj všem, přemýšlel jsem jestli mám reagovat, ale když jsem ten "moderátor" tal bych asi měl. :-p
Předně, neberme uskupení lidí kolem této stránky jako nějakou organizaci, sektu, či tak něco hodně vážného. I když v záhlaví je napsáno klub, pravidla pro klub nejsou daná, nejsme registrováni jako sdružení, neplatíme členství a podobně. Není tu tedy žádný předseda , president, rada a tak podobně. Co je ale nezbytné zmínit, jsou tu pravidla pro tyto stránky. (http://www.citroen-club.eu/diskuze/ - spodní část), je tu zcela nebochybně majitel domény, a skupina administrátorů kteří měří všem stejným metrem při porušení pravidel. (nechť mě doplní).
Co je ale nejdůležitější, tak to jste Vy všichni co přispíváte, radíte ostatním, zúčastňujete se srazů, pomáhate ze zajištěním, vytváříte samolepky, a co víc - někteří z vás srazy i organizují. Všem za to patří dík. :palec Nicméně, pokud chcete na těchto stránkách něco zlepšit, je třeba být konkrétní. (napsat je tu chaos, není námět ani řešení). Pokud máte obavu, že to nejde otevřeně "vykomunikovat" zde na stránkách, přijeďte na sraz a zkusíme to na Křivonosce. Samosebou nechci dělat z Křivonosky zasedání, tam má být spíše zábava, ale pokud přijedou i zástupci "Adminů" můžeme hodně otázek a námětů vyřešit okamžitě. ;-) Otvírám diskuzi :-d, jen prosím slušně a opravdu zachovejte nadhled.:-d
Souhlasím - jsou věci které by se asi měly řešit "naživo", protože jakakoliv online diskuse castecne "odosobnuje" a predstavte si pod tim co libo.
Souhlasím - jsou věci které by se asi měly řešit "naživo", protože jakakoliv online diskuse castecne "odosobnuje" a predstavte si pod tim co libo. :-d
dobře" totální chaos" je podle Vás silný výraz, dal jsem si tu práci a spočítal jsem že cca 68 členů má problém s registrací (neuplná registrace auta) to je cca 18% členstva což podle mě je docela chaotické.Podívejte na příspěvky s prosbou o pomoc kdosi se zeptá na problém ale není ani schopen dát si auto do podpisu nebo to napsat do dotazu.Jak mu má člověk poradit. Dál řazení příspěvků do příslušných " šuplíků" než by se tazatel obtěžoval najít si správný "šuplík" tak dá dotaz do obecných témat a v tom je ten chaos názvy vlákem správné zařazení do "šuplíku". Těžko se pak dá dotyčnému dát třeba i jen odkaz nebo název vlákna když polovina vláken je pojmenovaná. " pomoc zlobí citroen" nebo "rychle pomoc" nebo "akutní problém s citroenem" nebo "kdo pomůže" .
A stojaté vody řekl bych že to je slabý výraz jsou doby kdy se tady neobjeví nový příspěvek i déle než týden schválně admini nebo moderátore určitě to umíte vyčíst kolik přístupů a kolik nově zadaných dotazů v jakém časovém úseku je nebo jen odpovědí na kontkrétní dotaz.
Osobně pamatuji doby kdy se tady ve večerních hodinách scházelo i 10 lidí a diskuze jela i na chatu. Psal se romám na pokračování atd.
A pak řekněte že to tady neskomírá.
dobře" totální chaos" je podle Vás silný výraz, dal jsem si tu práci a spočítal jsem že cca 68 členů má problém s registrací (neuplná registrace auta) to je cca 18% členstva což podle mě je docela chaotické.Podívejte na příspěvky s prosbou o pomoc kdosi se zeptá na problém ale není ani schopen dát si auto do podpisu nebo to napsat do dotazu.Jak mu má člověk poradit. Dál řazení příspěvků do příslušných " šuplíků" než by se tazatel obtěžoval najít si správný "šuplík" tak dá dotaz do obecných témat a v tom je ten chaos názvy vlákem správné zařazení do "šuplíku". Těžko se pak dá dotyčnému dát třeba i jen odkaz nebo název vlákna když polovina vláken je pojmenovaná. " pomoc zlobí citroen" nebo "rychle pomoc" nebo "akutní problém s citroenem" nebo "kdo pomůže" .
A stojaté vody řekl bych že to je slabý výraz jsou doby kdy se tady neobjeví nový příspěvek i déle než týden schválně admini nebo moderátore určitě to umíte vyčíst kolik přístupů a kolik nově zadaných dotazů v jakém časovém úseku je nebo jen odpovědí na kontkrétní dotaz.
Osobně pamatuji doby kdy se tady ve večerních hodinách scházelo i 10 lidí a diskuze jela i na chatu. Psal se romám na pokračování atd.
Ahoj Veno, předně díky za reakci, ale popořadě. Nemusím si dávat práci, abych veděl kolik máme registrovaných profilů - 379. k tomuto datu. Ti co nemají registrované vozy,(imho není jich 68, ať je mi ta číslovka sympatická) jsou buď partnerky(ři), již registrovaných členů nebo jen ti co jsou registrováni jen kvůli inzerci. Ano, souhlasím, někdo se také úmyslně nezaregistroval, ale pokud nechce radu, já osobně ho nutit nebudu. Pokud požádá dotyčný o radu a nenapíše typ vozu je to o ničem jiném, ale takových případů snad moc není. Nic co by se dotazem na typ vozu nedalo zvládnout. Pokud jde o vlákna - je to opět o dodržování pravidel a opět je musím připomenout...link. - spodní část.
Opět se musím zmínit a poděkovat-pokud se tu objeví dotaz na nějaký problém, vždy se někdo snaží reagovat -dle svých časových možností a vědomostí. (já osobně, když nevím mlčím,) Také je třeba vzít v úvahu, že ne každý tráví na internetu celý den, a tak odpověď se neobjeví okamžitě.
Veno, nic ti nebrání realizovat nějaký nápad na "oživení " stránek. Třeba jak to provedl "mégane" s románem na pokračování.
Pořád tvrdím - úroveň stránek nedělají moderátoři a admini , úroveň tvoří sami diskutující a přispěvatelé. A díky jim za to.
Ahoj Veno, předně díky za reakci, ale popořadě. Nemusím si dávat práci, abych veděl kolik máme registrovaných profilů - 379. k tomuto datu. Ti co nemají registrované vozy,(imho není jich 68, ať je mi ta číslovka sympatická) jsou buď partnerky(ři), již registrovaných členů nebo jen ti co jsou registrováni jen kvůli inzerci. Ano, souhlasím, někdo se také úmyslně nezaregistroval, ale pokud nechce radu, já osobně ho nutit nebudu. Pokud požádá dotyčný o radu a nenapíše typ vozu je to o ničem jiném, ale takových případů snad moc není. Nic co by se dotazem na typ vozu nedalo zvládnout. :nevim Pokud jde o vlákna - je to opět o dodržování pravidel a opět je musím připomenout..http://www.citroen-club.eu/diskuze/ - spodní část.
Opět se musím zmínit a poděkovat-pokud se tu objeví dotaz na nějaký problém, vždy se někdo snaží reagovat -dle svých časových možností a vědomostí. (já osobně, když nevím mlčím:-d,) Také je třeba vzít v úvahu, že ne každý tráví na internetu celý den, a tak odpověď se neobjeví okamžitě. :-p
Veno, nic ti nebrání realizovat nějaký nápad na "oživení " stránek. Třeba jak to provedl "mégane" s románem na pokračování.
Pořád tvrdím - úroveň stránek nedělají moderátoři a admini , úroveň tvoří sami diskutující a přispěvatelé. A díky jim za to. :palec
Zdravím, jen drobnost... chtěl jsem přidat svou novou xantii do vozového parku, ale ve výběru modelu chybí xantia X1 3.0 V6 24V
Zdravím, jen drobnost... chtěl jsem přidat svou novou xantii do vozového parku, ale ve výběru modelu chybí xantia X1 3.0 V6 24V :-)