Taky se vám zdá, že je poslední dobou na našich silnicích čím dál víc agresivity, hovádek předjíždějících v zatáčkách, zdrogovaných a ožralů? Je to fakt hnus, zrovna dneska mi jeden ožrala s Passatem zlomil zrcátko a když jsem ho dohonil, bylo mi řečeno abych se taky nepo..al a pokud po něm budu chtít peníze, ukopne mi i to druhý a zadělám si na problémy protože má bráchu na policii. Tím mi svou arogancí a drzostí trochu vyrazil dech a ujel. A teď čtu na netu zprávu, že jeden náš kolega s XM zabil dva chodce. .link. Jak jinak něž s promilí. Kam jen to spěje, netuším...
Taky se vám zdá, že je poslední dobou na našich silnicích čím dál víc agresivity, hovádek předjíždějících v zatáčkách, zdrogovaných a ožralů? Je to fakt hnus, zrovna dneska mi jeden ožrala s Passatem zlomil zrcátko a když jsem ho dohonil, bylo mi řečeno abych se taky nepo..al a pokud po něm budu chtít peníze, ukopne mi i to druhý a zadělám si na problémy protože má bráchu na policii. Tím mi svou arogancí a drzostí trochu vyrazil dech a ujel. A teď čtu na netu zprávu, že jeden náš kolega s XM zabil dva chodce. http://www.novinky.cz/krimi/252390-opily-ridic-na-plzensku-smetl-manzele-oba-na-miste-zemreli.html Jak jinak něž s promilí. :-( Kam jen to spěje, netuším...
Jak to tak tady čtu přátelé tak mám návrh že by sem mohl napsat každý svou skušenost i spz-tkou toho "dobytka" třeba se v tom někdo pozná a zamyslí se nad sebou..................... Jinak honzoxm to musel bejt fakt magor. Jsem za volantem každej den a těch dobytků vydím nesčetně mnoho. Ve většině případů jsou to cikáni se starym škopkem a velkým obsahem motoru a taky hlavně řidiči služebních aut.......
Jak to tak tady čtu přátelé tak mám návrh že by sem mohl napsat každý svou skušenost i spz-tkou toho "dobytka" třeba se v tom někdo pozná a zamyslí se nad sebou..................... Jinak honzoxm to musel bejt fakt magor. Jsem za volantem každej den a těch dobytků vydím nesčetně mnoho. Ve většině případů jsou to cikáni se starym škopkem a velkým obsahem motoru a taky hlavně řidiči služebních aut.......
Já jenom přispěju odkazem na stránku, která funguje způsobem, jak píše dzonys : .link.
Já jenom přispěju odkazem na stránku, která funguje způsobem, jak píše dzonys : http://pirati.xf.cz/prehled.php?part=
8A8-2211 Mercedes dodávka stříbrná 20.07.2030 nekdo predvida kdy se to stane
8A8-2211 Mercedes dodávka stříbrná 20.07.2030 nekdo predvida kdy se to stane :-))))
Já jenom přispěju odkazem na stránku, která funguje způsobem, jak píše dzonys : .link.
Teda Pepane, to je bonzácká stránka... Když potkám nervózu, je lepší mu ujet. Ale někdy i pustit. Ne vážně, pokud někoho takového potkám, řídím se pravidlem, že je lepší ho mít před sebou. Takže ho pustím. Rychlost vůbec neřeším, je-li někdo rychlejší uhybám, abychom se vešli. Je mi jedno, jestli jede 90 nebo 150. Třeba má pro to chvátání důvod. Obecně nesnáším snahu o "výchovu" chvátajících řidičů, bráněním v předjetí. Od represe je tu Policie!
Teda Pepane, to je bonzácká stránka...:-d Když potkám nervózu, je lepší mu ujet.:palec Ale někdy i pustit.:-p Ne vážně, pokud někoho takového potkám, řídím se pravidlem, že je lepší ho mít před sebou. Takže ho pustím. Rychlost vůbec neřeším, je-li někdo rychlejší uhybám, abychom se vešli. Je mi jedno, jestli jede 90 nebo 150. Třeba má pro to chvátání důvod. :-) Obecně nesnáším snahu o "výchovu" chvátajících řidičů, bráněním v předjetí. Od represe je tu Policie! :-p
ale nejlepsi je kdyz takovej dobytek predjizdi co to da a za 10 minut ho mas zase za zadkem
ale nejlepsi je kdyz takovej dobytek predjizdi co to da a za 10 minut ho mas zase za zadkem :nevim
Jj, přesně tak jak píšete. Jinak SPZ byla 5C3 a pěkné protekční číslo, což dost vypoví o majiteli. Neuplynulo od toho incidentu ani den a asi jen o 3-5 minut jsem se vyhnul smrtelné nehodě na Písecku. Asi 300 metrů před tím místem je obrovská výrazná cedule Úsek smrtelných nehod. Neříkám že jsem svatej, mám rád svižnou jízdu, ale jen tam, kde nikdo není nebo je místa a času dost na předjetí. Už jsem osobně vyndaval mrtvýho 18-letýho kluka a několik zraněných a není to vůbec hezký pocit. Jediný klad na tom je, že mě to uklidnilo a nedělám takovéhle kraviny. Jo, jinak zajímavý odkaz , možná bych jim výrazně přidal stránek s pirátama.
Jj, přesně tak jak píšete. Jinak SPZ byla 5C3 a pěkné protekční číslo, což dost vypoví o majiteli. Neuplynulo od toho incidentu ani den a asi jen o 3-5 minut jsem se vyhnul smrtelné nehodě na Písecku. Asi 300 metrů před tím místem je obrovská výrazná cedule Úsek smrtelných nehod. Neříkám že jsem svatej, mám rád svižnou jízdu, ale jen tam, kde nikdo není nebo je místa a času dost na předjetí. Už jsem osobně vyndaval mrtvýho 18-letýho kluka a několik zraněných a není to vůbec hezký pocit. Jediný klad na tom je, že mě to uklidnilo a nedělám takovéhle kraviny. Jo, jinak zajímavý odkaz :palec, možná bych jim výrazně přidal stránek s pirátama.
Tady je eště jeden podobnej odkaz: .link. Všiměte si záznamu z 6. ledna letošního roku o teď už legendárnim řidičovi s číslem "2222"
Tady je eště jeden podobnej odkaz: http://pirati.ic.cz/ Všiměte si záznamu z 6. ledna letošního roku o teď už legendárnim řidičovi s číslem "2222" :-p
Pepane co je to za kravinu? To je jak sraz KSČM Tomu teda moc nefandím, protože potkáš idiota, kerej tě napráší jen za to, že předjíždíš, a najednou zjistíš, že je před ním ještě jedno auto, čímž nestihneš zařadit svoje auto, a už obecně ohrožuješ a omezuješ řidiče jedoucí plynule ve svém jízdním pruhu Určitě se to nikomu nestalo že?
Pepane co je to za kravinu? To je jak sraz KSČM Tomu teda moc nefandím, protože potkáš idiota, kerej tě napráší jen za to, že předjíždíš, a najednou zjistíš, že je před ním ještě jedno auto, čímž nestihneš zařadit svoje auto, a už obecně ohrožuješ a omezuješ řidiče jedoucí plynule ve svém jízdním pruhu :-) Určitě se to nikomu nestalo že? :-D
Musím na tebe reagovat ,neeasi, Dnes z Mělníka na Mladou bolesav Pep@n to tam určitě zná. Na opravdu nepřehledném úseku se za mnou lepila ženská s fabií od nějaké pojišťovny, samozřejmně se rozhodla předjíždět na nejvíce nepřehledném místě a za horizontem na ni vykouknul kolega s návěsem plného dřeva holčina brzdila jako o život a kdybych nečuměl co ta pipina dělá (rád se kochám přírodou ) Nevím jak by to dopadlo.Dovolil jsem si na ni zatroubit a vyblikat jí. To že mně nehorázně v kopci zbrzdila by ani až tak nevadilo, ale to že se rozčilovala že jsem si dovolil na ni zatroubit a zablikat. Tak asi příště chce bejt o střechu menší a možná i o hlavu........
Musím na tebe reagovat ,neeasi, Dnes z Mělníka na Mladou bolesav Pep@n to tam určitě zná. Na opravdu nepřehledném úseku se za mnou lepila ženská s fabií od nějaké pojišťovny, samozřejmně se rozhodla předjíždět na nejvíce nepřehledném místě a za horizontem na ni vykouknul kolega s návěsem plného dřeva holčina brzdila jako o život a kdybych nečuměl co ta pipina dělá (rád se kochám přírodou ) Nevím jak by to dopadlo.Dovolil jsem si na ni zatroubit a vyblikat jí. To že mně nehorázně v kopci zbrzdila by ani až tak nevadilo, ale to že se rozčilovala že jsem si dovolil na ni zatroubit a zablikat. Tak asi příště chce bejt o střechu menší a možná i o hlavu........:nevim
tak sme dneska potkali dobytka na silnici, no vlastne ono to bylo na parkovisti OD Tesco > manik teda nagelovanej blbecek si zaparkoval 508 pres 3 mista pro invalidy a sel si vybrat z bankomatu, kdyz sme si jen tam mimochodem nahlas na jeho adresu neco rekli odpovedel nam ze sme curaci a odesel, skoda ze privolana Mestska policie nedorazila mela by pekny snimek do kroniky
tak aspon jedna nekvalitni fotecka z nasi strany > .link.
tak sme dneska potkali dobytka na silnici, no vlastne ono to bylo na parkovisti OD Tesco > manik teda nagelovanej blbecek si zaparkoval 508 pres 3 mista pro invalidy a sel si vybrat z bankomatu, kdyz sme si jen tam mimochodem nahlas na jeho adresu neco rekli odpovedel nam ze sme curaci a odesel, skoda ze privolana Mestska policie nedorazila mela by pekny snimek do kroniky
tak aspon jedna nekvalitni fotecka z nasi strany > http://desmond.imageshack.us/Himg189/scaled.php?server=189&filename=fotografie121.jpg&res=medium
re: verca: To jsou fakt ubožáci....... a městská s tím nic neudělá je to na soukromém pozemku .....
re: verca: To jsou fakt ubožáci....... a městská s tím nic neudělá je to na soukromém pozemku .....
Musím na tebe reagovat ,neeasi, Dnes z Mělníka na Mladou bolesav Pep@n to tam určitě zná. Na opravdu nepřehledném úseku se za mnou lepila ženská s fabií od nějaké pojišťovny, samozřejmně se rozhodla předjíždět na nejvíce nepřehledném místě a za horizontem na ni vykouknul kolega s návěsem plného dřeva holčina brzdila jako o život a kdybych nečuměl co ta pipina dělá (rád se kochám přírodou ) Nevím jak by to dopadlo.Dovolil jsem si na ni zatroubit a vyblikat jí. To že mně nehorázně v kopci zbrzdila by ani až tak nevadilo, ale to že se rozčilovala že jsem si dovolil na ni zatroubit a zablikat. Tak asi příště chce bejt o střechu menší a možná i o hlavu........
chápu, to samé se mi stává cirka každou cestu do Hradce Králové, kdy každý spěchá na napojení dálnice na ¨prahu už ani netroubim... jsou schopni tě ještě vytlačit
chápu, to samé se mi stává cirka každou cestu do Hradce Králové, kdy každý spěchá na napojení dálnice na ¨prahu :-( už ani netroubim... jsou schopni tě ještě vytlačit
minulý týden jsem jel s přítelkyní do Tesca a parkoval v prvním patře v HK. Vyjedeš nahoru a hned se točíš do leva, načež jsem zabrzdil a hned chtěl couvnout na parkoviště. Stál bych čumákem k výjezdu. Za mnou jel Idiot c C-crosser, a zastavil, bránil mi tak v couvání. Tak jsem čekal a čekal. Egoista se žvýkačkou přes celou hubu okolo 50 let stál. Tak jsem se uhnul, a přešel to s klidem abych nebránil dalším parkujícím!! když jsme došli přes parkoviště ke vchodu, C-crosser stál hned u dveří na invalidech, kdyby to šlo, jel by dovnitř. Tak jsem si u toho dali cigáro, byl tam hned vedle C-Crosseru popelník. Najednou vyšl ven a dal si bundu do auta. Tak Mladá prohodila slova co je to za zasr.. idiota, tak se jen usmál, a já pronesl k tomu. Neboj já si počkám až odejde Odjel ihned
minulý týden jsem jel s přítelkyní do Tesca a parkoval v prvním patře v HK. Vyjedeš nahoru a hned se točíš do leva, načež jsem zabrzdil a hned chtěl couvnout na parkoviště. Stál bych čumákem k výjezdu. Za mnou jel Idiot c C-crosser, a zastavil, bránil mi tak v couvání. Tak jsem čekal a čekal. Egoista se žvýkačkou přes celou hubu okolo 50 let stál. Tak jsem se uhnul, a přešel to s klidem abych nebránil dalším parkujícím!! když jsme došli přes parkoviště ke vchodu, C-crosser stál hned u dveří na invalidech, kdyby to šlo, jel by dovnitř. Tak jsem si u toho dali cigáro, byl tam hned vedle C-Crosseru popelník. Najednou vyšl ven a dal si bundu do auta. Tak Mladá prohodila slova co je to za zasr.. idiota, tak se jen usmál, a já pronesl k tomu. Neboj já si počkám až odejde :-D Odjel ihned :-D
minulý týden jsem jel s přítelkyní do Tesca a parkoval v prvním patře v HK. Vyjedeš nahoru a hned se točíš do leva, načež jsem zabrzdil a hned chtěl couvnout na parkoviště. Stál bych čumákem k výjezdu. Za mnou jel Idiot c C-crosser, a zastavil, bránil mi tak v couvání. Tak jsem čekal a čekal. Egoista se žvýkačkou přes celou hubu okolo 50 let stál. Tak jsem se uhnul, a přešel to s klidem abych nebránil dalším parkujícím!! když jsme došli přes parkoviště ke vchodu, C-crosser stál hned u dveří na invalidech, kdyby to šlo, jel by dovnitř. Tak jsem si u toho dali cigáro, byl tam hned vedle C-Crosseru popelník. Najednou vyšl ven a dal si bundu do auta. Tak Mladá prohodila slova co je to za zasr.. idiota, tak se jen usmál, a já pronesl k tomu. Neboj já si počkám až odejde Odjel ihned
Docela dobry pristup ... někdy fakt člověk potká dobytka z doby kamenné ...a je tak třeba k němu i přistupovat.
Docela dobry pristup ... někdy fakt člověk potká dobytka z doby kamenné ...a je tak třeba k němu i přistupovat. :palec
Největší pr...del je ta, že přijede na garančku do Citroenu k nám, a to si já pohlídám Auto samozřejmě profesionálně skontroluji, ale předat klíče přijdu do předu osobně Já se asi po až ho uvidím
Největší pr...del je ta, že přijede na garančku do Citroenu k nám, a to si já pohlídám :-D Auto samozřejmě profesionálně skontroluji, ale předat klíče přijdu do předu osobně :-D Já se asi po :-D až ho uvidím :-D