Ahoj Všem. Včera jsem si ulomil anténu na střeše (Berlingo 2001). Co všechno musím oddělat abych se k ní dostal ze spodu střechy. Díky moc za radu
Ahoj Všem. Včera jsem si ulomil anténu na střeše (Berlingo 2001). Co všechno musím oddělat abych se k ní dostal ze spodu střechy. Díky moc za radu
je mozne ze je nad stropnim svetylkem?
jeste je otazka jak moc se ulomila, vetsinou staci vymenit jenom prut
je mozne ze je nad stropnim svetylkem?
jeste je otazka jak moc se ulomila, vetsinou staci vymenit jenom prut
Bohužel tady to výměna prutu nespraví. Ulomila se ve střeše tak tam mám těď díru přelepenou izolepou aby tam neteklo. Nad stropním světýlkem asi bude ale ja tam mám ten plastový úložný prostor a to světýlko je v něm. Ještě jsem běžel se podívat a je to tak, když sundám světlo tak se dostanu pouze na tapec.
Bohužel tady to výměna prutu nespraví. Ulomila se ve střeše tak tam mám těď díru přelepenou izolepou aby tam neteklo. Nad stropním světýlkem asi bude ale ja tam mám ten plastový úložný prostor a to světýlko je v něm.:nevim Ještě jsem běžel se podívat a je to tak, když sundám světlo tak se dostanu pouze na tapec.
Sundej prostředek tý poličky jak je v ní srotpní světlo atd tutově se musíš dostat otvorem pro stropní světlo. Sám jsem to dělal na Xsaře a u Binga už jsem měl přední stropní světlo Xkrát venku. Je to bohužel daň za to že s anténou nikdo nehýbá ta patice je jakási slitina a ten kloubek v ní zaoxiduje a pak bud rozlomýš patici nebo v lepsím případě ji jen uhneš do strany ale teče tam při každý týhle závadě. Chce to čas od času s tím prutem zašmrdlat. A když tam budeš dávat novou tak ji podmaž silikonem klidně na vany taky jsem to tak udělal nic jinýho zrovna po ruce nebylo.
Sundej prostředek tý poličky jak je v ní srotpní světlo atd tutově se musíš dostat otvorem pro stropní světlo. Sám jsem to dělal na Xsaře a u Binga už jsem měl přední stropní světlo Xkrát venku. Je to bohužel daň za to že s anténou nikdo nehýbá ta patice je jakási slitina a ten kloubek v ní zaoxiduje a pak bud rozlomýš patici nebo v lepsím případě ji jen uhneš do strany ale teče tam při každý týhle závadě. Chce to čas od času s tím prutem zašmrdlat. A když tam budeš dávat novou tak ji podmaž silikonem klidně na vany :-d taky jsem to tak udělal nic jinýho zrovna po ruce nebylo.
Díky moc za radu. Dnes odpoledne jdu montovat novou anténu. Sehnal jsem origo na Bingo za 290 Kč. Hezký den
Díky moc za radu. Dnes odpoledne jdu montovat novou anténu. Sehnal jsem origo na Bingo za 290 Kč. Hezký den