Ahoj lidi bude zase křivonoska nebo jak to vypadá ????
No konečně se někdo zeptal.. Ale jeden je málo..
To už máš kalendář na příští rok, potřebuješ plánovat?
:-d No konečně se někdo zeptal.. Ale jeden je málo..:-d
To už máš kalendář na příští rok, potřebuješ plánovat? ;-)
no já musim nazačátku roku říct volno na celej rok tak abych věděl co mam říct pak by akorát jedině že bych se trefil do volna
no já musim nazačátku roku říct volno na celej rok tak abych věděl co mam říct pak by akorát jedině že bych se trefil do volna :D
Tak já se ptám jako druhá - bude příští rok Křivonoska? pořád čekám, kdy se objeví přihlašovací listina a nic, minule si nás rozmazlil, když si jí dal rok dopředu
Tak já se ptám jako druhá - bude příští rok Křivonoska? pořád čekám, kdy se objeví přihlašovací listina a nic, minule si nás rozmazlil, když si jí dal rok dopředu:-p
Co se týče Citroen- srazu 2012, chystáme organizační schůzi pořadatelů. Jsme rádi, že se sami začínáte o sraz zajímat. Michal
Co se týče Citroen- srazu 2012, chystáme organizační schůzi pořadatelů. Jsme rádi, že se sami začínáte o sraz zajímat. Michal:-)
Přání vyslyšena aneb "Král je mrtev ať žije Král" .link.
Přání vyslyšena:palec aneb "Král je mrtev ať žije Král" :-d http://www.citroen-club.eu/srazy/4-sraz-citroen-clubu-eu
A pak že pánbůh neexistuje. Při cestě z poslední křivonosky, sem jaksi u tábora omylem z kruháče vyjel o výjezd pozdějc a znenadání se ocitnul na Knížecím Rybníku a pravil sem: ,,To by bylo místo pro Citroën sraz". Budiž mé přání vyslyšeno . Tehdá se mi tam tak líbilo, že sem tam strávil letošní dovolenou
A pak že pánbůh neexistuje. Při cestě z poslední křivonosky, sem jaksi u tábora omylem z kruháče vyjel o výjezd pozdějc a znenadání se ocitnul na Knížecím Rybníku a pravil sem: ,,To by bylo místo pro Citroën sraz". Budiž mé přání vyslyšeno :-d . Tehdá se mi tam tak líbilo, že sem tam strávil letošní dovolenou :-))))
Ha, nové místo, to vypadá zajímavě. A je pravda že Křivonosku už máme prošlápnutou
Uz dopredu se tesim a planuju doraziti.
Ha, nové místo, to vypadá zajímavě. A je pravda že Křivonosku už máme prošlápnutou :palec
Uz dopredu se tesim a planuju doraziti. :-))))