Dobrý den, prosím o radu. Mám xsaru picasso 1,6 benzin r.v.2000. Včera jsem normálně přijela domů a ráno jsem nenastartovala.
Jako chce se mu, ale nenaskočí. Baterii jsme vytáhly, nabili doplna, ale je to pořád stejný. Jinak všechno jde, světla, rádio,..
Dálkové ovládání také funguje. V servisu po telefonu mi řekli, že mám auto zamknout dálkovým na 2 min. a pak nastartuju, ale pořád nic. Prosím poraďte. Děkuji
Dobrý den, prosím o radu. Mám xsaru picasso 1,6 benzin r.v.2000. Včera jsem normálně přijela domů a ráno jsem nenastartovala.
Jako chce se mu, ale nenaskočí. Baterii jsme vytáhly, nabili doplna, ale je to pořád stejný. Jinak všechno jde, světla, rádio,..
Dálkové ovládání také funguje. V servisu po telefonu mi řekli, že mám auto zamknout dálkovým na 2 min. a pak nastartuju, ale pořád nic. Prosím poraďte. Děkuji :nevim
Ahoj. Asi nepůjde palivové čerpadlo.Při zapnutí klíčku musí být slyšet takové jemné bzučení pod zadním sedadlem.
Roman
Ahoj. Asi nepůjde palivové čerpadlo.Při zapnutí klíčku musí být slyšet takové jemné bzučení pod zadním sedadlem.
Roman
Zdravím. Mám také problém s nastartováním picassa, r.v. 2005, nafta, ale pouze v zimě Všechno funguje normálně, ale jakmile klesne teplota k nule nemůžu nastartovat. Baterie je nová, točí, ale motor naskočí, až na druhý nebo třetí pokus Děkuji
Zdravím. Mám také problém s nastartováním picassa, r.v. 2005, nafta, ale pouze v zimě:nevim Všechno funguje normálně, ale jakmile klesne teplota k nule nemůžu nastartovat. Baterie je nová, točí, ale motor naskočí, až na druhý nebo třetí pokus :-(((( Děkuji
svíčky mám taky nové. je možné, aby to bylo žhavící relátko? kontrolka žhavení po jedné až dvou vteřinách zhasne a svíčky se asi tím pádem nestihnou nažhavit. děkuji
svíčky mám taky nové. je možné, aby to bylo žhavící relátko? kontrolka žhavení po jedné až dvou vteřinách zhasne a svíčky se asi tím pádem nestihnou nažhavit. děkuji
Relátko jsem také měnil ale mně jen probliklo ani se nerozsvítilo. Chce to vícekrát nažhavit (hlavně v zimě) Třeba 2krát i 3krát Otočit klíčem počkat až vše pozhasíná a to vše opakovat a poté zastartovat. A musí to makat. Když e motor ledovej tak to prostě u starších aut nechytne.Znám to.
Relátko jsem také měnil ale mně jen probliklo ani se nerozsvítilo. Chce to vícekrát nažhavit (hlavně v zimě) Třeba 2krát i 3krát Otočit klíčem počkat až vše pozhasíná a to vše opakovat a poté zastartovat. A musí to makat. Když e motor ledovej tak to prostě u starších aut nechytne.Znám to.