Ahoj kolegové kamarádi tak letos se to pěkně s..e. Po výměně všech silenbloků, stabilizátorů dokonce i prasklé pružiny.Se mi pořád z předního kola ozývá občasné bouchání. jen ři odlehčení kola v zatáčce nabo při couvání do garáže.Jsou to fakt velké rány. Nacpal jsem do toho přes 10 000 a je to pořád stejné. Mechanik krčí rameny a neví. Snad mi někdo poradíte co s tím. Díky....
Ahoj kolegové kamarádi tak letos se to pěkně s..e. Po výměně všech silenbloků, stabilizátorů dokonce i prasklé pružiny.Se mi pořád z předního kola ozývá občasné bouchání. jen ři odlehčení kola v zatáčce nabo při couvání do garáže.Jsou to fakt velké rány. Nacpal jsem do toho přes 10 000 a je to pořád stejné. Mechanik krčí rameny a neví. Snad mi někdo poradíte co s tím. Díky....
pokud to dela pravidelne a s rychlosti to bouchani je rychlejsi dela to kloub na poloose
pokud to dela pravidelne a s rychlosti to bouchani je rychlejsi dela to kloub na poloose ;-)
Přátelé děkuji za snahu, ale ani kloub na poloose to asi také nebude ono to bouchne jen při odlehčení kola a někdy při parkování u supermarketu jo a taky při nízké rychlosti cca 1500 otáček a 40 km/h. Na autě je vyměněno vše tyčky stabilizátoru také. Ještě mně bylo řečeno že to může být ložisko ale nevim nevim Uvidíme když nikde neupadne kolo tak to bude dobré prej to zatim řešit nemám,ale jezdí v tom hlavně moje polovička tak bych nerad kdyby si někde dala na ústa. Uvidíme kdyby vás ještě něco jiného napadlo tak mi prosím písněte, ale fakt všechny silenbloky a tyčky stabilizátorů jsou vyměněné. Dzonys
Přátelé děkuji za snahu, ale ani kloub na poloose to asi také nebude ono to bouchne jen při odlehčení kola a někdy při parkování u supermarketu jo a taky při nízké rychlosti cca 1500 otáček a 40 km/h. Na autě je vyměněno vše tyčky stabilizátoru také. Ještě mně bylo řečeno že to může být ložisko ale nevim nevim :nevim:nevim Uvidíme když nikde neupadne kolo tak to bude dobré prej to zatim řešit nemám,ale jezdí v tom hlavně moje polovička tak bych nerad kdyby si někde dala na ústa. Uvidíme kdyby vás ještě něco jiného napadlo tak mi prosím písněte, ale fakt všechny silenbloky a tyčky stabilizátorů jsou vyměněné. Dzonys
A co takhle horní uložení tlumiče,nebo pružina samotná. Pokud to dělá tak jak popisuješ tak bych to viděl že by to mohlo být ono v horním uložení se to našponuje a pak to bouchne když to povolí.
A co takhle horní uložení tlumiče,nebo pružina samotná. Pokud to dělá tak jak popisuješ tak bych to viděl že by to mohlo být ono v horním uložení se to našponuje a pak to bouchne když to povolí.
Myslíš??? Právě že ty péra jsou nové a jsou uložené jen v těch miskách jsem myslel že tam mají být nějaké gumy či co,ale prej né.A tlumič je prej taky v pořádku prej když není vyteklej tak mu nic není. A je tam taky vyměněnej silenblok na motoru na pravé straně co je nad kolem ten byl ruplej. Já fakt nevim ale skusím to dát na hever kolo odlehčit a nějak s tim zavekslovat a koukat co se děje. Díky za rady dzonys
Myslíš??? Právě že ty péra jsou nové a jsou uložené jen v těch miskách jsem myslel že tam mají být nějaké gumy či co,ale prej né.A tlumič je prej taky v pořádku prej když není vyteklej tak mu nic není. A je tam taky vyměněnej silenblok na motoru na pravé straně co je nad kolem ten byl ruplej. Já fakt nevim ale skusím to dát na hever kolo odlehčit a nějak s tim zavekslovat a koukat co se děje. Díky za rady dzonys :palec
Nahoře je ložisko a to se přidírá je to bolest všech aut.Občas se to zlepší když prší a dostane se tam nahoru voda ta to "přimázne" a chvilku to dá pokoj ale tak na pár dní.
Nahoře je ložisko a to se přidírá je to bolest všech aut.Občas se to zlepší když prší a dostane se tam nahoru voda ta to "přimázne" a chvilku to dá pokoj ale tak na pár dní.
Tim že sou vyměněný všechny silentbloky a táhla si myslel i svislý čepy? Ten to taky někdy dokáže dělat a nebo pak už snad jedině povolená nápravnice. Jinak eště taky jeden případ, kterej sem zažil zrovna minulej tejden. Přivezli k nám do dílny C2, že v tom bouchá, ale vůle nikde nebyla. Nakonec to dělala tyčka stabilizátoru, která měla přidřenej kloub, takže v tom přeskakovalo.
Tim že sou vyměněný všechny silentbloky a táhla si myslel i svislý čepy? Ten to taky někdy dokáže dělat a nebo pak už snad jedině povolená nápravnice. Jinak eště taky jeden případ, kterej sem zažil zrovna minulej tejden. Přivezli k nám do dílny C2, že v tom bouchá, ale vůle nikde nebyla. Nakonec to dělala tyčka stabilizátoru, která měla přidřenej kloub, takže v tom přeskakovalo.
Tyčky jsou nové čepy jsou nové silentbloky jsou všude nové. Jsem se včera domluvil s mechanikem že ještě vyměníme to ložisko u tlumiče a uvidíme. Jinak nic jiného to prej už být nemůže.Vše je tam nové. Tento týden má přivést věci tak že mi to vymění je to prej chvilka práce.
Tyčky jsou nové čepy jsou nové silentbloky jsou všude nové. Jsem se včera domluvil s mechanikem že ještě vyměníme to ložisko u tlumiče a uvidíme. Jinak nic jiného to prej už být nemůže.Vše je tam nové. Tento týden má přivést věci tak že mi to vymění je to prej chvilka práce.