čauky mam xaru 1.4i 1999 a často se mi stane že nekam přijedu odstavim auto na 1 hod ,chci potom nastartovat baterka toči ale auto nenaskoči.Počkam zhruba 15 min dvakrat natočím a mrška naskoči-Před naskočením je citět benzín.Co s tím asi ji budu někomu darovat
čauky mam xaru 1.4i 1999 a často se mi stane že nekam přijedu odstavim auto na 1 hod ,chci potom nastartovat baterka toči ale auto nenaskoči.Počkam zhruba 15 min dvakrat natočím a mrška naskoči-Před naskočením je citět benzín.Co s tím asi ji budu někomu darovat:-d
29.05.2011 11:23 -
Re: nastartovani po 15 min odmlce
Čaudy, to vypadá že ti nejde jiskra na svíčky. Občas se stává že je v pr.... cívka nebo čidlo otáček kliky a po zchladnutí zase funguje normálně. Ale to samozřejmě může dělat dalších 10 věcí, to by chtělo do servisu. Ale pokud platí to darování, rád si těch 330km pro ni dojedu!
Čaudy, to vypadá že ti nejde jiskra na svíčky. Občas se stává že je v pr.... cívka nebo čidlo otáček kliky a po zchladnutí zase funguje normálně. Ale to samozřejmě může dělat dalších 10 věcí, to by chtělo do servisu. Ale pokud platí to darování, rád si těch 330km pro ni dojedu!:-d
31.05.2011 13:18 -
chlapi ještě s tím darem počkam,šlo mi to i do vyších otaček tak mi měni krokovač a taky nějake rele tak uvidím, jste první v pořadí
chlapi ještě s tím darem počkam,šlo mi to i do vyších otaček tak mi měni krokovač a taky nějake rele tak uvidím, jste první v pořadí:-)))):-))))
17.06.2011 19:15 -
Tak jak jsi na tom, chlape? V neděli trochu poklidím garáž a vejde se mi tam s přehledem. Blbej vtip, viď? Jak to vypadá? Už se na něco přišlo?
Tak jak jsi na tom, chlape? V neděli trochu poklidím garáž a vejde se mi tam s přehledem. :-)))) Blbej vtip, viď? Jak to vypadá? Už se na něco přišlo?
18.06.2011 22:44 -
ahoj chlape nic moc--nějake čidlo borec vymenil,vyměnil krokovač otaček a vše je při starem tak mu to vezu zpatky.Nechapu to dnes rano nastartuji v pohode ujedu 4 km jdu k autu za 3 hodky nenastartuji--dam mu pokoj 15 min a pak ho natožím,
ahoj chlape nic moc--nějake čidlo borec vymenil,vyměnil krokovač otaček a vše je při starem tak mu to vezu zpatky.Nechapu to dnes rano nastartuji v pohode ujedu 4 km jdu k autu za 3 hodky nenastartuji--dam mu pokoj 15 min a pak ho natožím,
21.06.2011 16:06 -
čauky-čerpadlo asi tlačí je citet benzín--mel jsem to v oprave borec dal novy krokovací motorek protože to šlo po nastartovaní do otaček 2000-3000 vyměnil to dvoucestne rele nebo co to je.Mel jsem to tyden doma startovalo to,otačky ale byly větší,dva dny to stalo dnes k tomu přijdu nastartuji opet to vyskočilo na 2000 nechtelo to spadnout tak jsem to vypnul a už zase nenastartoval.Počkal jsem asi 20 min a nastartoval ale otačky kolisaly nahoru a dolu a pak se to ustalily, nemuže to dělat ta lambda sonda.ZITRA TO VEZU OPET K TOMU BORCI CO TO DĚLAL TAK JSEM ZVĚDAV CO MI K TOMU ŘEKNE-ČAUKY
čauky-čerpadlo asi tlačí je citet benzín--mel jsem to v oprave borec dal novy krokovací motorek protože to šlo po nastartovaní do otaček 2000-3000 vyměnil to dvoucestne rele nebo co to je.Mel jsem to tyden doma startovalo to,otačky ale byly větší,dva dny to stalo dnes k tomu přijdu nastartuji opet to vyskočilo na 2000 nechtelo to spadnout tak jsem to vypnul a už zase nenastartoval.Počkal jsem asi 20 min a nastartoval ale otačky kolisaly nahoru a dolu a pak se to ustalily, nemuže to dělat ta lambda sonda.ZITRA TO VEZU OPET K TOMU BORCI CO TO DĚLAL TAK JSEM ZVĚDAV CO MI K TOMU ŘEKNE-ČAUKY:nevim
11.07.2011 19:44 -
A nemá to řídící jednotku Valeo? S těmahle jsou problémy. Známá měla hodně podobný příznaky v Peugeotu 206 - ten samý motor. Měla najeto pouze 60 tis. km, ale ani po celé republice v autorizovaných servisech nevěděli co s tím. Až někde u Benešova jsou borci přes elektriku a ti to pořešili asi za týden. Do teď je to ok, jen s ním jezdí jiná milenka. Zkusím zjistit kde to měla.
A nemá to řídící jednotku Valeo? S těmahle jsou problémy. Známá měla hodně podobný příznaky v Peugeotu 206 - ten samý motor. Měla najeto pouze 60 tis. km, ale ani po celé republice v autorizovaných servisech nevěděli co s tím. Až někde u Benešova jsou borci přes elektriku a ti to pořešili asi za týden. Do teď je to ok, jen s ním jezdí jiná milenka.:-) Zkusím zjistit kde to měla.
16.07.2011 19:48 -
čauky-čerpadlo asi tlačí je citet benzín--mel jsem to v oprave borec dal novy krokovací motorek protože to šlo po nastartovaní do otaček 2000-3000 vyměnil to dvoucestne rele nebo co to je.Mel jsem to tyden doma startovalo to,otačky ale byly větší,dva dny to stalo dnes k tomu přijdu nastartuji opet to vyskočilo na 2000 nechtelo to spadnout tak jsem to vypnul a už zase nenastartoval.Počkal jsem asi 20 min a nastartoval ale otačky kolisaly nahoru a dolu a pak se to ustalily, nemuže to dělat ta lambda sonda.ZITRA TO VEZU OPET K TOMU BORCI CO TO DĚLAL TAK JSEM ZVĚDAV CO MI K TOMU ŘEKNE-ČAUKY
skontrolovat vstrekovace, tesnost a falosny vzduch
skontrolovat vstrekovace, tesnost a falosny vzduch