Máte někdo zkušenost nebo víte jestli lze na C4GP v automatu (2.0HDi) montovat zámek řazení?
Hledám po internetu a zdá se mi, že to nejde.
Ledaže by na to pasoval model určený pro jiný typ vozu.
Děkuji za zprávu.
Máte někdo zkušenost nebo víte jestli lze na C4GP v automatu (2.0HDi) montovat zámek řazení?
Hledám po internetu a zdá se mi, že to nejde. :-(
Ledaže by na to pasoval model určený pro jiný typ vozu.
Děkuji za zprávu.
Určitě to jde.Viděl jsem to na jednom GP, ale nevypadá to dost dobře, ruší to vzhed u voliče řazení.
Určitě to jde.Viděl jsem to na jednom GP, ale nevypadá to dost dobře, ruší to vzhed u voliče řazení.
Sem se vyjádřil špatně, nemyslel jsem zámek na volič řazení, ale zámek na zpátečku co má klíč v podlaze.
Sem se vyjádřil špatně, nemyslel jsem zámek na volič řazení, ale zámek na zpátečku co má klíč v podlaze.
bubo: Díky za zprávu. To je škoda. Jak tedy nějak rozumně zabezpečit C4GP s automatem?
bubo: Díky za zprávu. To je škoda. :-( Jak tedy nějak rozumně zabezpečit C4GP s automatem?
Nechávat tam rychlost, kdo to nezná tak to nenastartuje. Jinak kdo to bude chtít ukrást, tak to ukradne i se zabezpečením.
Nechávat tam rychlost, kdo to nezná tak to nenastartuje. Jinak kdo to bude chtít ukrást, tak to ukradne i se zabezpečením.