Zdravim, doufám že to tady eště neni. Nemáte náhodou někdo k zaslání schéma zapojení zadního stěrače na Berlingo? Je to 2001 eště se starym čumákem. Jestli to někdo máte, dejte mi prosím vědět, docela by mi to pomohlo.
Zdravim, doufám že to tady eště neni. Nemáte náhodou někdo k zaslání schéma zapojení zadního stěrače na Berlingo? Je to 2001 eště se starym čumákem. Jestli to někdo máte, dejte mi prosím vědět, docela by mi to pomohlo.
Ahoj, schéma budu asi taky potřebovat, bo se mi zbláznil zadní stěrač. Nevím čím to je, ale stěrač se zastavuje kde chce. Cyklus prostě nedokončí. Po delší době v provozu se ale zase srovná. Máte někdo radu ?
Ahoj, schéma budu asi taky potřebovat, bo se mi zbláznil zadní stěrač. Nevím čím to je, ale stěrač se zastavuje kde chce. Cyklus prostě nedokončí. Po delší době v provozu se ale zase srovná. Máte někdo radu ?
Ahoj vážení a milí kolegové radu mám takovou : stěrač odpojit od el. potom urazit ty nejty na kterejch drží, rozdělat ho do šroubku a řádně vyčistit a promazat vazelínou obzvláště to velké kolo z plastu co je na něm výlisek z plechu je to plné rzi a chce to prostě vyčistit a hlavně namazat aby se tam nedržela vlhkost. To je fáze číslo 1. Potom sestrojit a přidělat na vrata, ale pozor už nemáme nejty a jak to tam přiděláme???? Já vzal hmoždinky do sádrokartonu narval je tam a samořeznejma vrutama s podložkou je tam natočil... Jinak je to pěknej pakec to dělat. Kdyby něco Pep@ne koukám že jsi z Mělníka 3krát do týdne přes mělník jezdím jesli chceš můžu ti poradit osobně. Zulehla si poradí viť kolego????
Ahoj vážení a milí kolegové radu mám takovou : stěrač odpojit od el. potom urazit ty nejty na kterejch drží, rozdělat ho do šroubku a řádně vyčistit a promazat vazelínou obzvláště to velké kolo z plastu co je na něm výlisek z plechu je to plné rzi a chce to prostě vyčistit a hlavně namazat aby se tam nedržela vlhkost. To je fáze číslo 1. Potom sestrojit a přidělat na vrata, ale pozor už nemáme nejty a jak to tam přiděláme???? Já vzal hmoždinky do sádrokartonu narval je tam a samořeznejma vrutama s podložkou je tam natočil... Jinak je to pěknej pakec to dělat. Kdyby něco Pep@ne koukám že jsi z Mělníka 3krát do týdne přes mělník jezdím jesli chceš můžu ti poradit osobně. Zulehla si poradí viť kolego???? :palec:-)
Tady je to jinej případ, je to na pantátovo berlingu a nejde tam do konektoru šťáva, pojistky sou ok, takže bych to viděl spíš na relé, ale nevim který to je.
Tady je to jinej případ, je to na pantátovo berlingu a nejde tam do konektoru šťáva, pojistky sou ok, takže bych to viděl spíš na relé, ale nevim který to je.
Tak to ti neporadím pep@ne ale vím že vedle pojistek jsou tuším 3 nebo 4 relátka - ty budou asi stejně jen na ciklovač... Myslím že je to to prostřední..
Tak to ti neporadím pep@ne ale vím že vedle pojistek jsou tuším 3 nebo 4 relátka - ty budou asi stejně jen na ciklovač... Myslím že je to to prostřední..:nevim