Zdravím všechny citroeňáky a děkuji za jakékoli vylepšení na moje auto, a za různé odkazy, kde bych co mohl sehnat apod. Moc díky.
Zdravím všechny citroeňáky a děkuji za jakékoli vylepšení na moje auto, a za různé odkazy, kde bych co mohl sehnat apod. Moc díky.:palec
14.06.2010 09:35 -
Re: Tunningové doplňky na Citroen ZX
Koukám do profilu na fotky, ZXko nádherný , ale to turbo tam nikde nevidim.....
Koukám do profilu na fotky, ZXko nádherný :palec, ale to turbo tam nikde nevidim.....:nevim
15.06.2010 17:59 -
Nějaké odkazy: .link. .link. .link.
Nějaké odkazy: http://spoiler-tuning.cz/tuning/citroen/zx/
http://www.tuning-in.cz/citroen-zx-90-95.html
http://www.autofun.cz/citron-zx-probuzeny-vulkan-1058/
17.06.2010 01:14 -
Napsal jsem to já, protože 1,4 i Turbo jsem fyzicky mněl jen já a to tím, že jsem udělal příruby a nainstaloval turbo z BX 1,8 TD a to tak, že mazání jsem napojil pancéřovou hadicí z místa kde bylo původně čidlo mazání, a vratku jsem navařil do ventylového víka,nekde mám možná fotky.Vše bylo super.První jízda: auto hrabalo i na trojku,s tím že hulilo jak TDíčko logicky!!! ale když přišla křižovatka ve tvaru T tak jirka nemohl zabrzdit...a proč? no protože jsem se zkušenostma debil a nedošlo mi, že Turbo saje,a že nebu fungovat posilovač, kterej bere podtlak ze sání.. víme? ale Jirka to vyřešil vačkou z 1,9 TD a vývěvou na servo a bylo..Jinak to auto vlastní,nebo vlastnil Tomi z Pěšťan ...celé to vzniklo jako hec s kamarádem v hospodě kdy mi řekl, že jeho BMW oturbí a já tu Francouzskou sračku nikdy no a bylo
Napsal jsem to já, protože 1,4 i Turbo jsem fyzicky mněl jen já :-D a to tím, že jsem udělal příruby a nainstaloval turbo z BX 1,8 TD a to tak, že mazání jsem napojil pancéřovou hadicí z místa kde bylo původně čidlo mazání, a vratku jsem navařil do ventylového víka,nekde mám možná fotky.Vše bylo super.První jízda: auto hrabalo i na trojku,s tím že hulilo jak TDíčko logicky!!! ale když přišla křižovatka ve tvaru T tak jirka nemohl zabrzdit...a proč? no protože jsem se zkušenostma debil a nedošlo mi, že Turbo saje,a že nebu fungovat posilovač, kterej bere podtlak ze sání..:-D víme? :-D ale Jirka to vyřešil vačkou z 1,9 TD a vývěvou na servo a bylo..Jinak to auto vlastní,nebo vlastnil Tomi z Pěšťan ;-)...celé to vzniklo jako hec s kamarádem v hospodě kdy mi řekl, že jeho BMW oturbí a já tu Francouzskou sračku nikdy :-D no a bylo :-D
17.06.2010 18:36 -
Jooooo už si vzpomínám, jak si o tom incidentu s posilovačem hovořil na Křivonosce .
Jooooo už si vzpomínám, jak si o tom incidentu s posilovačem hovořil na Křivonosce :-d :palec.
21.06.2010 23:55 -
Ahoj chci se jen zeptat udělal jsem si folie na skla ale samozřejmně bez atestu nevíte kde by se dali sehnat nálepky na okna? kartičku někde seženu
Ahoj chci se jen zeptat udělal jsem si folie na skla ale samozřejmně bez atestu nevíte kde by se dali sehnat nálepky na okna? kartičku někde seženu
25.01.2011 08:26 -
Napsal jsem to já, protože 1,4 i Turbo jsem fyzicky mněl jen já a to tím, že jsem udělal příruby a nainstaloval turbo z BX 1,8 TD a to tak, že mazání jsem napojil pancéřovou hadicí z místa kde bylo původně čidlo mazání, a vratku jsem navařil do ventylového víka,nekde mám možná fotky.Vše bylo super.První jízda: auto hrabalo i na trojku,s tím že hulilo jak TDíčko logicky!!! ale když přišla křižovatka ve tvaru T tak jirka nemohl zabrzdit...a proč? no protože jsem se zkušenostma debil a nedošlo mi, že Turbo saje,a že nebu fungovat posilovač, kterej bere podtlak ze sání.. víme? ale Jirka to vyřešil vačkou z 1,9 TD a vývěvou na servo a bylo..Jinak to auto vlastní,nebo vlastnil Tomi z Pěšťan ...celé to vzniklo jako hec s kamarádem v hospodě kdy mi řekl, že jeho BMW oturbí a já tu Francouzskou sračku nikdy no a bylo
no jo dobré autíčko to bolo, škoda ho, ale poslúžilo :/
no jo dobré autíčko to bolo, škoda ho, ale poslúžilo :/
30.01.2011 19:21 -
Omlouvám se za případný OT a ani nechci podceňovat fotografické umění autora fotek, jenom bych chtěl vznést dotaz k prvnímu příspěvku tohoto vlákna: podle fotek v profilu je ZXko nádherný.Jenom mě znejistila fotka motorovýho prostoru, jestli náhodou neprošla nějakou retušovací procedurou ve photoshopu . Nevim jak ostatním členům clubu, ale mě se zdaj odlesky některejch součástí motoru poněkud nepřirozený. Pro ujasnění posílám originální fotku s označením míst, které se mi nezdají. Omlouvám se za případné porušení souhlasu autora fotek. Shrnutí: samolepky výrobce na plastu mezi světly? Ikdyby došlo k sebevětšímu poškození, nikdy nebudou mít jednotnou bílou barvu. Proč hadice a kabel za PP světlometem nehází žádný stín na tak ,,vyleštěný podběh,, ? Plastové vedení mezi filtrboxem a vstřikovacím elementem podle mě nemůže mít takový lesk, neboť (co sem se zatím setkal) je vyrobeno z hrubého plastu. A nakonec? Motorová stěna v označeném místě má nějaký odlesk a pár centimetrů před ukončením onoho prolisu je najednou čára, a zbytek jakoby z ,,neretušované fotografie,,? Nechci tím očerňovat majitele vozidla, jenom by mě zajímalo, jak to ve skutečnosti je.
Omlouvám se za případný OT a ani nechci podceňovat fotografické umění autora fotek, jenom bych chtěl vznést dotaz k prvnímu příspěvku tohoto vlákna: podle fotek v profilu je ZXko nádherný.Jenom mě znejistila fotka motorovýho prostoru, jestli náhodou neprošla nějakou retušovací procedurou ve photoshopu :nevim . Nevim jak ostatním členům clubu, ale mě se zdaj odlesky některejch součástí motoru poněkud nepřirozený. Pro ujasnění posílám originální fotku s označením míst, které se mi nezdají. Omlouvám se za případné porušení souhlasu autora fotek. Shrnutí: samolepky výrobce na plastu mezi světly? Ikdyby došlo k sebevětšímu poškození, nikdy nebudou mít jednotnou bílou barvu. Proč hadice a kabel za PP světlometem nehází žádný stín na tak ,,vyleštěný podběh,, ? Plastové vedení mezi filtrboxem a vstřikovacím elementem podle mě nemůže mít takový lesk, neboť (co sem se zatím setkal) je vyrobeno z hrubého plastu. A nakonec? Motorová stěna v označeném místě má nějaký odlesk a pár centimetrů před ukončením onoho prolisu je najednou čára, a zbytek jakoby z ,,neretušované fotografie,,? Nechci tím očerňovat majitele vozidla, jenom by mě zajímalo, jak to ve skutečnosti je.:nevim
31.01.2011 23:45 -
Mozna to je pouzitim blesku fotaku - tomu by odpovidala ta jednolita bila "barva" tech polepek.
Mozna to je pouzitim blesku fotaku - tomu by odpovidala ta jednolita bila "barva" tech polepek.
02.02.2011 22:01 -