rano pri naštartovaní mi začne hlasno klepotať v motore.Ochvilku ked sa trošku zohreje to prestane.čo to spôsobuje.dakujem za rady.
rano pri naštartovaní mi začne hlasno klepotať v motore.Ochvilku ked sa trošku zohreje to prestane.čo to spôsobuje.dakujem za rady.
26.11.2010 20:46 -
Re: Za studena klepe - Berlingo 1,9d
No řek bych že to hůř žhavý a nechytne na všechny 4 válce a po chvilce jak se nadechne tak se chytnou všechny a přestane se klepat a chod se uklidní.
No řek bych že to hůř žhavý a nechytne na všechny 4 válce a po chvilce jak se nadechne tak se chytnou všechny a přestane se klepat a chod se uklidní.
27.11.2010 12:44 -
Pane kolego mám také 1,9d bez turba, pokud je taková zima je to normální že tak klepe je mu prostě jen zima a až co se ohřeje je to ok žeju?? Pokud ti chytne jen na 3 válce tak to jsou žhavící svíčky já je měním každé dva roky. Jistota je jistota.
Pane kolego mám také 1,9d bez turba, pokud je taková zima je to normální že tak klepe je mu prostě jen zima a až co se ohřeje je to ok žeju?? Pokud ti chytne jen na 3 válce tak to jsou žhavící svíčky já je měním každé dva roky. Jistota je jistota.
28.11.2010 10:12 -
No jsaně, naprosto normální stav v zimním období. Je to chrochták, no. Ale po chvilce se motor uklidní a jde jako hodinky!
No jsaně, naprosto normální stav v zimním období. Je to chrochták, no. :nevim Ale po chvilce se motor uklidní a jde jako hodinky!:palec
01.12.2010 17:44 -
Ještě malá rada. Zkus přidat na sytiči to lanko, napni ho a přidej, a tu M5 matičku zas dtáhni
Ještě malá rada. Zkus přidat na sytiči :-) to lanko, napni ho a přidej, a tu M5 matičku zas dtáhni;-)