Tak letos jsem přechod na zimní obdobý rozdělil na etapy včera jsem nalil do obou nemrzku do ostřikovačů a nasadil jsem clony před chladič.Zimní papuče sára dostane až po přespříští týden. Bingo možná ještě dýl zatím je počasí ucházející. Chci vylepšit design ráfků bohužel jsem se k tomu dříve nedostal.
Menší změna, Sára si jde pro zimní botičky již zítra!!!!!!! Páč vždy,když hlásí ty jejich přeháňky na severu území a v nížinách sluníčko,tak ty jejich přeháňky stírám stěračema, tudíž jsme se rozhodly, že přezujem už teď. Ty jejich sněhové přeháňky od 900 m.n.m při našem štěstí budem opět ráno stírat z okna
Menší změna, Sára si jde pro zimní botičky již zítra!!!!!!! Páč vždy,když hlásí ty jejich přeháňky na severu území a v nížinách sluníčko,tak ty jejich přeháňky stírám stěračema, tudíž jsme se rozhodly, že přezujem už teď. Ty jejich sněhové přeháňky od 900 m.n.m při našem štěstí budem opět ráno stírat z okna :-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
20.10.2010 19:51 -
Re: Přechody na letní (zimní) obdobý.
Gidko, to je jednoduchý. V dubnu sem prodal svoje BX TZD Turbo na zimních gumách, letní sem mu prodal k tomu a koupil sem xantii, která už byla obutá na letních
Gidko, to je jednoduchý. V dubnu sem prodal svoje BX TZD Turbo na zimních gumách, letní sem mu prodal k tomu a koupil sem xantii, která už byla obutá na letních :-)
20.10.2010 20:46 -
Gidko, to je jednoduchý. V dubnu sem prodal svoje BX TZD Turbo na zimních gumách, letní sem mu prodal k tomu a koupil sem xantii, která už byla obutá na letních
Tak to je dobré to ti fandím teraz už len aby sme sa stretli na budúci rok.
Tak to je dobré to ti fandím:palec teraz už len aby sme sa stretli na budúci rok.;-)
21.10.2010 09:08 -
Tak sára je přezutá. Můžu jen poradit pokud nemáte dvě sady kol tak je skoro pozdě se ke gumaři objednat. Já sem se objednával v pondělí a místo měl dnes ráno před otvíračkou.A dnes říkalže objednává až na 3 listopadu.
Tak sára je přezutá. Můžu jen poradit pokud nemáte dvě sady kol tak je skoro pozdě se ke gumaři objednat. Já sem se objednával v pondělí a místo měl dnes ráno před otvíračkou.A dnes říkalže objednává až na 3 listopadu.:nevim
21.10.2010 09:58 -
Tak sára je přezutá. Můžu jen poradit pokud nemáte dvě sady kol tak je skoro pozdě se ke gumaři objednat. Já sem se objednával v pondělí a místo měl dnes ráno před otvíračkou.A dnes říkalže objednává až na 3 listopadu.
Vašku každý dobrý vodič vie že mať len jednu sadu diskov blbosť.Dvakrát do roka prezúvať,za prvé poškodzovanie ráfikov,za druhé platím za každé prezutie.U nás prezutie stojí od 20€ do50€,takže rada je mať dve sady letné a zímne a nemusím chodiť do servisu.
Vašku každý dobrý vodič vie že mať len jednu sadu diskov blbosť.Dvakrát do roka prezúvať,za prvé poškodzovanie ráfikov,za druhé platím za každé prezutie.U nás prezutie stojí od 20€ do50€,takže rada je mať dve sady letné a zímne a nemusím chodiť do servisu.:-o;-):-o:-))))
21.10.2010 17:48 -
8xkolo prezuté,8xkolo vyvážené-30€ a teraz dlho nič lebo kolá si prehodím aj sám,
8xkolo prezuté,8xkolo vyvážené-30€ a teraz dlho nič lebo kolá si prehodím aj sám,:-o
21.10.2010 19:00 -
my mame taky 2 sady kol (letni 17" ALU a zimni 15" plech) ale pritel lonskou zimu urazil jeden plechac tak ho ted daval na rezervu a disk z rezervy na zimni kolo
my mame taky 2 sady kol (letni 17" ALU a zimni 15" plech) ale pritel lonskou zimu urazil jeden plechac tak ho ted daval na rezervu a disk z rezervy na zimni kolo
21.10.2010 19:01 -
Tak přezouvat se bude o sobotě nebo neděli. Jak píše malejvena v tejdnu není čas. A služební mercedes jde do servisu zítra-obědnáno týden dopředu. Jo jo značkovej servis mercedes Pha Chodov ty mají vždy na všechno čas ....
Tak přezouvat se bude o sobotě nebo neděli. Jak píše malejvena v tejdnu není čas. A služební mercedes jde do servisu zítra-obědnáno týden dopředu. Jo jo značkovej servis mercedes Pha Chodov ty mají vždy na všechno čas ....
22.10.2010 09:18 -
Vašku každý dobrý vodič vie že mať len jednu sadu diskov blbosť.Dvakrát do roka prezúvať,za prvé poškodzovanie ráfikov,za druhé platím za každé prezutie.U nás prezutie stojí od 20€ do50€,takže rada je mať dve sady letné a zímne a nemusím chodiť do servisu.
Však já vím že to je lepší mít dvě sady ráfků ale bohužel to ještě nějak nedopadlo abych je pořídil ale do jara už se to snad povede mekánik slíbil že má zdroj za solidní peníz. A druhá věc zatím jsem u gumaře vždy platil v naturáliích. Jen to že se víc namáhají pláště. Ale zimní ted jedou poslední sezonu a letní maj před sebou taky na jaře poslední sezonu takže to nejni až tak zlí pro nové pláště budou nové ráfky.
Však já vím že to je lepší mít dvě sady ráfků ale bohužel to ještě nějak nedopadlo abych je pořídil ale do jara už se to snad povede mekánik slíbil že má zdroj za solidní peníz. A druhá věc zatím jsem u gumaře vždy platil v naturáliích. Jen to že se víc namáhají pláště. Ale zimní ted jedou poslední sezonu a letní maj před sebou taky na jaře poslední sezonu takže to nejni až tak zlí pro nové pláště budou nové ráfky.