Tak nevím...vlastně asi vím...Je to mazel a srdeční záležitost..No ještě ta DS..
jen škoda volantu - ten s pevným středem mi připadá lepší, a o podvozku také žádné info..Hlavně zadek by si zasložil multilink..
:-d:-d:palec Tak nevím...vlastně asi vím...Je to mazel a srdeční záležitost..No ještě ta DS..:palec
jen škoda volantu - ten s pevným středem mi připadá lepší, a o podvozku také žádné info..Hlavně zadek by si zasložil multilink..
... a o podvozku také žádné info..Hlavně zadek by si zasložil multilink.....
Tak zadni naprava vypada podle specifikace ta sama jak ted .link.
Tak zadni naprava vypada podle specifikace ta sama jak ted :-((((
http://img443.imageshack.us/img443/6149/c4iichar.jpg
Tak zadni naprava vypada podle specifikace ta sama jak ted .link.
JJ podle stejného rozvoru to tak vypadá a i ten větší kufr nenasvědčuje na složitější, a na místo náročnější zadní nápravu. Vím i že nová 308 má stejnou platformu, ale doufal jsem, že nová C4 započne novou éru..
JJ podle stejného rozvoru to tak vypadá:-( a i ten větší kufr nenasvědčuje na složitější, a na místo náročnější zadní nápravu. Vím i že nová 308 má stejnou platformu, ale doufal jsem, že nová C4 započne novou éru..:nevim
Interiér je moc hezký, ale zvenku teda alespoň za mě, mohutný krok zpět
Ve srovnání s C4 třídveřovou? To ano, může se zdát. Ale "sporťáci" si Adko musí počkat na C4DS - ta bude jistě i ve 3D provedení a bude možná líbivější.
Ve srovnání s C4 třídveřovou? To ano, může se zdát. Ale "sporťáci" si Adko musí počkat na C4DS - ta bude jistě i ve 3D provedení a bude možná líbivější.:nevim
Vůbec ne ve srovnání, to se ani srovnávat nedá doteď jsem měla taky pětidveř, ale tohle mi fakt přijde, že tam na mě kouká od každýho auta kousek prostě stará měla šmrc a otáčím se za každou ale z tohohle se mi to někam vytratilo, ale to je jen můj názor, třeba to bude stejná bomba jako do teď
Vůbec ne ve srovnání, to se ani srovnávat nedá :-d doteď jsem měla taky pětidveř, ale tohle mi fakt přijde, že tam na mě kouká od každýho auta kousek :-p prostě stará měla šmrc a otáčím se za každou :-d ale z tohohle se mi to někam vytratilo, ale to je jen můj názor, třeba to bude stejná bomba jako do teď ;-)
Tak ono to v reálu možná bude vypadat jinak/líp než na fotkách, takhle nafocené to může dost klamat. Každopádně té zadní nápravy je škoda, mohli trochu "inovovat", tahle to vypadá že jdou pořád dost po nákladech.
Interiér ale vypadá pěkně, škoda ale že zruší pevný střed a vrátí klasickou kapličku.
Tak ono to v reálu možná bude vypadat jinak/líp než na fotkách, takhle nafocené to může dost klamat. Každopádně té zadní nápravy je škoda, mohli trochu "inovovat", tahle to vypadá že jdou pořád dost po nákladech.
Interiér ale vypadá pěkně, škoda ale že zruší pevný střed a vrátí klasickou kapličku.
Dík, za přidané odkazy. Vše je to z jedné oficiální krátké prezentace. Uvidíme, jak si povede na delších testech. škoda pevného středu na volantu, ale chápu že toto řešení bylo asi daržší a ne vždy bylo přijato s porozuměním. Ale v nové C5 ještě je.. Dobrá je vychytávka s volbou barvy podsvícení, Také audio zn. Denon je super (ve standartu asi nebude), Škoda podvozku, víceprvek by nové C4 slušel, ale zase jsme u ceny - platforma vypadá původně. Takže jaký je váš názor - o kolik se liší nová C4 od té současné? Doufám, že ve zpracování. co vy na to?
Dík, za přidané odkazy. Vše je to z jedné oficiální krátké prezentace. Uvidíme, jak si povede na delších testech. :-p škoda pevného středu na volantu, ale chápu že toto řešení bylo asi daržší a ne vždy bylo přijato s porozuměním. Ale v nové C5 ještě je..:nevim Dobrá je vychytávka s volbou barvy podsvícení, Také audio zn. Denon je super (ve standartu asi nebude:-))), Škoda podvozku, víceprvek by nové C4 slušel, ale zase jsme u ceny - platforma vypadá původně. :nevim Takže jaký je váš názor - o kolik se liší nová C4 od té současné? Doufám, že ve zpracování.;-) co vy na to?:-d
Hezčí tvar karoserie, i interier je o dost lepší, zkrátka se jim povedla.
Hezčí tvar karoserie, i interier je o dost lepší, zkrátka se jim povedla.:palec