Odkaz na článek o nové C3. Pro mě nové fotky, ještě jsem ji neviděl. Tak jak se vám líbí? .link. .link. .link.
Odkaz na článek o nové C3. Pro mě nové fotky, ještě jsem ji neviděl.:nevim Tak jak se vám líbí?;-)
http://news.auto.cz/nove-modely/c3-citroen.html
http://thecarfanatic.com/wordpress/2009/06/29/new-citroen-c3/
http://motortorque.askaprice.com/news/auto-0906/citroen-unveils-new-c3-supermini.asp
No fakt hezký,obvzlášť to "panoramatický"čelní sklo,to je fakt paráda,jinak jsem teda pro ostřejší tvary ale jinak fakt fajn
No fakt hezký,obvzlášť to "panoramatický"čelní sklo,to je fakt paráda,jinak jsem teda pro ostřejší tvary ale jinak fakt fajn
:palec
Jo vypadá dost dobře,ale moc mně nesedne ta velká přední maska ale to je jen můj názor.
Jo vypadá dost dobře,ale moc mně nesedne ta velká přední maska ale to je jen můj názor.:palec
Super.... Když sem viděl poprvý ty fotky tak sem docela čuměl. Jenom se docela divim, že nemá pevnej střed volantu, ale v tom problém nevidim. Spíš je problém v tom, sehnat nějakýho dobrovolníka co by mi to koupil pod stromeček
Super.... Když sem viděl poprvý ty fotky tak sem docela čuměl. Jenom se docela divim, že nemá pevnej střed volantu, ale v tom problém nevidim. Spíš je problém v tom, sehnat nějakýho dobrovolníka co by mi to koupil pod stromeček :-D
Máme tu další variaci na C3 Picasso .link.
Máme tu další variaci na C3 Picasso:palec http://news.auto.cz/suv-terenni/citroen-c3-aircross-picasso-jihoamericke-dobrodruhy.html
no sedel som v nej na autosalóne a moc ma to nenadchlo, pekné panoramatické sklo, ale to mi hňad slečinka pripomenula, že je zapríplatok asi 400€ hmm dosť malé a celkovo, keď som si domov odplával v xantii, tak som na toto vozítko rýchlo zabudol
ale tak svoju cieľovú skupinu si nájde a do mesta na nákupy v pohode, len katastrofa, keď niektorí spoluobčania to zase nakúpia v total soc výbave v akcii za 8000€ a budú to považovať za plnohodnotné rodinné auto pre 5 osôb a potom sa sťažovať, že to je malé :/
no sedel som v nej na autosalóne a moc ma to nenadchlo, pekné panoramatické sklo, ale to mi hňad slečinka pripomenula, že je zapríplatok asi 400€ hmm :( dosť malé a celkovo, keď som si domov odplával v xantii, tak som na toto vozítko rýchlo zabudol :)
ale tak svoju cieľovú skupinu si nájde a do mesta na nákupy v pohode, len katastrofa, keď niektorí spoluobčania to zase nakúpia v total soc výbave v akcii za 8000€ a budú to považovať za plnohodnotné rodinné auto pre 5 osôb a potom sa sťažovať, že to je malé :/
Nová C3 šílený palec dolů,a C3 picasso taky C3 ve vnitř mrňaví, zlatá stará verze a servo jde snad až půl hodiny po nastartování motoru to mě jako dostalo.. a C3 picasso sice celkem prostor na tu velikost,ale připadám si jako vězeň drahý a neútulný..navíc problémy s elektrikou
Nová C3 šílený palec dolů,a C3 picasso taky :-( C3 ve vnitř mrňaví, zlatá stará verze a servo jde snad až půl hodiny po nastartování motoru to mě jako dostalo.. a C3 picasso sice celkem prostor na tu velikost,ale připadám si jako vězeň :-( drahý a neútulný..navíc problémy s elektrikou
no sedel som v nej na autosalóne a moc ma to nenadchlo, pekné panoramatické sklo, ale to mi hňad slečinka pripomenula, že je zapríplatok asi 400€ hmm dosť malé a celkovo, keď som si domov odplával v xantii, tak som na toto vozítko rýchlo zabudol
myslim že to sklo není za příplatek??? mrknu se
myslim že to sklo není za příplatek??? mrknu se ;-)
no na autosalóne ju ponúkali v akcii z a 8 litrov, bola tam určitá výbava, ale sklo bolo za príplatok
no na autosalóne ju ponúkali v akcii z a 8 litrov, bola tam určitá výbava, ale sklo bolo za príplatok :(
Já jen vím, že bych si to nikdy nekoupil..tetovali jsme to s Jirkou mikou..Motor mě nijak nenadchnul, prostor jak ve vejtahu..není z toho vidět..podvozek hooodně špatný, je to krátký.. a brzdy přebržděný na předek...nic moc teda.!!! a to jsem v tom jel po druhý!
Já jen vím, že bych si to nikdy nekoupil..tetovali jsme to s Jirkou mikou..Motor mě nijak nenadchnul, prostor jak ve vejtahu..není z toho vidět..podvozek hooodně špatný, je to krátký.. a brzdy přebržděný na předek...nic moc teda.!!! a to jsem v tom jel po druhý!
Tak a je to tady!!! .link.
Good luck baby. Ať je tento prcek stejně úspěšný jako C4 WRC!
Tak a je to tady!!! http://www.youtube.com/watch?v=922QIcDdZGA&feature=player_embedded :palec
Good luck baby. Ať je tento prcek stejně úspěšný jako C4 WRC!
I když jsem fanda Citroën, nemyslím si , že to bude lepší..po pravdě zklamanej, C4 je prostě nejvíc!! ale na druhou stranu WRC je uplně něco jiného než série, takže podle toho nemůžu soudit..oproti tomu je jasný, že je to prcek proti Céčku, a že bude mít uplně jiný jízdní vlastnosti! a to si myslím, že sebovi dá trochu zabrat.
I když jsem fanda Citroën, nemyslím si , že to bude lepší..po pravdě zklamanej, C4 je prostě nejvíc!! ale na druhou stranu WRC je uplně něco jiného než série, takže podle toho nemůžu soudit..oproti tomu je jasný, že je to prcek proti Céčku, a že bude mít uplně jiný jízdní vlastnosti! a to si myslím, že sebovi dá trochu zabrat.