super, tak to vidim, že se zejtra dřív než o půlnoci z dílny nedostanu..... musim eště na autě doladit pár věcí
super, tak to vidim, že se zejtra dřív než o půlnoci z dílny nedostanu..... musim eště na autě doladit pár věcí :-D
super, tak to vidim, že se zejtra dřív než o půlnoci z dílny nedostanu..... musim eště na autě doladit pár věcí
No tak to si chlapečku švihni,stretneme sa v kempe,ja zatiaľ budem bdieť nad košom hojnosti
No tak to si chlapečku švihni,stretneme sa v kempe,ja zatiaľ budem bdieť nad košom hojnosti:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Omlouvám se Všem,kteří se mnou počítali,ale s osobních a hlavně rodinných důvodu nemůžu přijet.Moje velká omluva patří tobě Gidko,ale doufám,že pochopíš to co jsem ti napsala na SZ.Budu ráda,když se s Vámi všechny opět uvidím,na dalších srazech ,pořádaných jakýmkoliv Citroen clubem.Ještě jednou se omlouvám,za způsobené zmatky,ale v tuto dobu je pro mě rodina a Vše spojené s rodinou pro mě to nejdůležitější.
Omlouvám se Všem,kteří se mnou počítali,ale s osobních a hlavně rodinných důvodu nemůžu přijet.Moje velká omluva patří tobě Gidko,ale doufám,že pochopíš to co jsem ti napsala na SZ.Budu ráda,když se s Vámi všechny opět uvidím,na dalších srazech ,pořádaných jakýmkoliv Citroen clubem.Ještě jednou se omlouvám,za způsobené zmatky,ale v tuto dobu je pro mě rodina a Vše spojené s rodinou pro mě to nejdůležitější.;-)
Omlouvám se Všem,kteří se mnou počítali,ale s osobních a hlavně rodinných důvodu nemůžu přijet.Moje velká omluva patří tobě Gidko,ale doufám,že pochopíš to co jsem ti napsala na SZ.Budu ráda,když se s Vámi všechny opět uvidím,na dalších srazech ,pořádaných jakýmkoliv Citroen clubem.Ještě jednou se omlouvám,za způsobené zmatky,ale v tuto dobu je pro mě rodina a Vše spojené s rodinou pro mě to nejdůležitější.
Dúfam že všetci čo ťa poznajú prajú ti aby sa ti problém podarilo vyriešiť.Neboj až srdce vydrží a zubatá pre mňa nepríde, tak možná prídeme na Krivonosku z manželkou
Dúfam že všetci čo ťa poznajú prajú ti aby sa ti problém podarilo vyriešiť.Neboj až srdce vydrží a zubatá pre mňa nepríde, tak možná prídeme na Krivonosku z manželkou:palec:palec
tak filtre v aute vymenené, zajtra môžeme vyraziť, Miro čakám ťa vo Vrbovom
tak filtre v aute vymenené, zajtra môžeme vyraziť, Miro čakám ťa vo Vrbovom ;)
tak filtre v aute vymenené, zajtra môžeme vyraziť, Miro čakám ťa vo Vrbovom
Pobalení, nažhavení už len vyraziť do mesta Bzenca a stretnúť tam dobrých priatelov ktorý budú mať chuť sa snami stretnúť a zabaviť.
Pobalení, nažhavení už len vyraziť do mesta Bzenca a stretnúť tam dobrých priatelov ktorý budú mať chuť sa snami stretnúť a zabaviť.:-d;-):-o
:-o
Tak dneska proběhla výměna oleje a taky výměna jednoho těsnícího kroužku na hydraulickym čerpadle po tom, co sem dopoledne zjistil, že LHM stříká proudem.... doufám že to zejtra někde po dálnici nerupne, do kempu to mam 324 km. Ve 13:00 nabírám přítelkyni v praze vysočanech z práce a razíme na Moravu.
Tak dneska proběhla výměna oleje a taky výměna jednoho těsnícího kroužku na hydraulickym čerpadle po tom, co sem dopoledne zjistil, že LHM stříká proudem.... doufám že to zejtra někde po dálnici nerupne, do kempu to mam 324 km. Ve 13:00 nabírám přítelkyni v praze vysočanech z práce a razíme na Moravu.
gidko napsal(a): Prajeme štastnú cestu v prípade poruchy volaj esemeskuj na číslo00421949433452
Prajeme štastnú cestu v prípade poruchy volaj esemeskuj na číslo00421949433452
díky za nabídku, doufám že všechno bude fungovat. Vloni sem jel na podzim s BXkou do piešťan a taky přežila
díky za nabídku, doufám že všechno bude fungovat. Vloni sem jel na podzim s BXkou do piešťan a taky přežila :-)
díky za nabídku, doufám že všechno bude fungovat. Vloni sem jel na podzim s BXkou do piešťan a taky přežila
Tak ešte raz štastnú cestu.jedlo pobalené pitivo sa kúpi a zábavu si urobime
Tak ešte raz štastnú cestu.jedlo pobalené pitivo sa kúpi a zábavu si urobime:-)))):-)))):-))))
Přeju Vám všem štastnou cestu..... hlavně HODNĚ FOŤTE...Gidko,moc děkuji za podporu....
Přeju Vám všem štastnou cestu..... hlavně HODNĚ FOŤTE...:-dGidko,moc děkuji za podporu....;-)
Přeju Vám všem štastnou cestu..... hlavně HODNĚ FOŤTE...Gidko,moc děkuji za podporu....
Ďakujeme..Ale ako vidíš nad tymto zrazom aj nebo plače. .No možná že sa zlutuje a pošle na tvoju rodinu aj nanás svoje teplé luče..
Ďakujeme:palec..Ale ako vidíš nad tymto zrazom aj nebo plače.:-(((( :-((((.No možná že sa zlutuje a pošle na tvoju rodinu aj nanás svoje teplé luče.;-);-):-d:-d.
Super, tak já si du eště sbalit a pudu spát.... Tak zdar v kempu!
Tak ahoj Pepane ta sme mali smolu na smolu ale na niečo je to dobré.Len ma mrzí tá rozbitá xantia dúfam že ju spojazdníš.Zábava bola dobrá bol tam zraz karavanistov bezvadný ludia.Stretnutie dopadlo ako som predpokladal ,že tam budú Slováci a nik iný,len ma mrzí že to čo som preteba pripravil ostalo v hanbe,no pojedlo sa.Pepane jestli budeš mať cestu okolo Ban.Bystrice si vítaný,možná že na túto stránku už nebudem písať preto pošlem mailovú adresu sms.Ďakujeme ešte raz že si mal snahu stretnúť sa snami.GIDKO
Tak ahoj Pepane ta sme mali smolu na smolu ale na niečo je to dobré.Len ma mrzí tá rozbitá xantia dúfam že ju spojazdníš.Zábava bola dobrá bol tam zraz karavanistov bezvadný ludia.Stretnutie dopadlo ako som predpokladal ,že tam budú Slováci a nik iný,len ma mrzí že to čo som preteba pripravil ostalo v hanbe,no pojedlo sa.Pepane jestli budeš mať cestu okolo Ban.Bystrice si vítaný,možná že na túto stránku už nebudem písať preto pošlem mailovú adresu sms.Ďakujeme ešte raz že si mal snahu stretnúť sa snami.GIDKO
Bohužel sem se do kempu nedostal, protože po cestě na 158km dálnice proběhla menší cobra 11 Xantie má sice trošku pochroumanej čumák, ale neni to nic hroznýho, jenom to prostě odnes chladič protože auto přede mnou mělo kouli. Nikomu se nic nestalo, fotku přiložim snad zejtra až se mi povede vystřízlivět z vinobraní
Bohužel sem se do kempu nedostal, protože po cestě na 158km dálnice proběhla menší cobra 11:-d Xantie má sice trošku pochroumanej čumák, ale neni to nic hroznýho, jenom to prostě odnes chladič protože auto přede mnou mělo kouli. Nikomu se nic nestalo, fotku přiložim snad zejtra až se mi povede vystřízlivět z vinobraní :-D
Tak se mi konečně povedlo vystřízlivět a přikládám fotku co sem slíbil. Eště mě napadla jedna možnost proč se to celý stalo a to možná to, že sem řídil s botama, to u mě neni na dálky zvykem
Tak se mi konečně povedlo vystřízlivět a přikládám fotku co sem slíbil. Eště mě napadla jedna možnost proč se to celý stalo a to možná to, že sem řídil s botama, to u mě neni na dálky zvykem :-D
Přílohy: cumak.jpg ( 156739b ) -
Takže by som chcel všetkým poďakovať za super zraz v Bzenci, dúfam, že ho nemám brať ako neochotu stretnúť sa s členmi CKP.
Tu prikladám zopár fotografií zo zrazu (popis k fotkám sa zobrazí pri nechaní kurzoru na fotke):
Mimochodom, rád by som Vás všetkých pozval k sebe domov, samozrejme na moje náklady aj tak by som moc neminul, príde len Miro a ten si prinesie ešte aj jedlo so sebou rofl
Takže by som chcel všetkým poďakovať za super zraz v Bzenci, dúfam, že ho nemám brať ako neochotu stretnúť sa s členmi CKP.
Tu prikladám zopár fotografií zo zrazu (popis k fotkám sa zobrazí pri nechaní kurzoru na fotke):
viac fotiek tu
Mimochodom, rád by som Vás všetkých pozval k sebe domov, samozrejme na moje náklady :D aj tak by som moc neminul, príde len Miro a ten si prinesie ešte aj jedlo so sebou :D :D :D rofl :D :D :D