Zdravím.
Situace:Jedu si po dalnici zhruba kolem 140km/h a najednou se mi vypne komlet auto proste zhasne, (motor,kontrolky,vše)naštesti jsem se dostal do odstavneho pruhu a následovně s pomocí na benzinku.Od te doby auto nestartuje jenom točí ale nenaběhne(AUTO MÁ NAJETO 24 560KM!!!!!!!!!!!!) ...(Motor 1.6HDI) Vyroba je 2008.Vím že se to asi takto nedá říct ale nestalo se to někomu?Neví někdo co by to mohlo být?Jakákoliv rada dobrá...Popřípadě jestli by neměl někdo VAG a notebook-jsem z Prahy.Děkuji.
Zdravím.
Situace:Jedu si po dalnici zhruba kolem 140km/h a najednou se mi vypne komlet auto proste zhasne, (motor,kontrolky,vše)naštesti jsem se dostal do odstavneho pruhu a následovně s pomocí na benzinku.Od te doby auto nestartuje jenom točí ale nenaběhne(AUTO MÁ NAJETO 24 560KM!!!!!!!!!!!!) ...(Motor 1.6HDI) Vyroba je 2008.Vím že se to asi takto nedá říct ale nestalo se to někomu?Neví někdo co by to mohlo být?Jakákoliv rada dobrá...Popřípadě jestli by neměl někdo VAG a notebook-jsem z Prahy.Děkuji.:-(:-(
21.08.2010 17:55 -
Re: Prosím akutně o jakoukoliv radu(Berlingo1.6HDI)
VAG Ti na citroen nepomuže moc toho spolu neumějí.Na www.CCCA.cz si najdi Matuše Martiňáka ten má origo diagnostiku Lexia na citroeny je moc šikovnej a i ochotnej pomoci. Jinak když se takhle auto zastavilo tak bych to viděl na BSI neco něco podobného.
VAG Ti na citroen nepomuže moc toho spolu neumějí.Na www.CCCA.cz si najdi Matuše Martiňáka ten má origo diagnostiku Lexia na citroeny je moc šikovnej a i ochotnej pomoci. Jinak když se takhle auto zastavilo tak bych to viděl na BSI neco něco podobného.