Přátelé někde u mě možná vznikla chyba pokud náhodou někdo v balíčku objeví jen jednu tak písněte dopošlu ted sem dělal inventuru a zjistil jsem že tady zbývá jedna lichá tudíž je možné že jsem někomu zabalil jednu nebo už z výroby jich bylo o jednu míň.
Přátelé někde u mě možná vznikla chyba pokud náhodou někdo v balíčku objeví jen jednu tak písněte dopošlu ted sem dělal inventuru a zjistil jsem že tady zbývá jedna lichá tudíž je možné že jsem někomu zabalil jednu nebo už z výroby jich bylo o jednu míň.
Podložky dorazily někdy před polednem v pořádku. Po obědě byly ihned namontovány, fotky doložim po víkendu... Jinak mimo jiné hned navečer prodělaly zkoušku kvality při mytí auta vapkou a obstály
Podložky dorazily někdy před polednem v pořádku. Po obědě byly ihned namontovány, fotky doložim po víkendu... Jinak mimo jiné hned navečer prodělaly zkoušku kvality při mytí auta vapkou a obstály :palec
Poslušně hlásím, že podložky pod RZ dorazily v počtu 2 ks.
Děkuju.
Poslušně hlásím, že podložky pod RZ dorazily v počtu 2 ks. :-)))):-)))):-))))
Děkuju. :-)
Hergot ani sem netušil že česká pošta pracuje tak rychle.Jsem rád že všem dorazily v pořádku.
Hergot ani sem netušil že česká pošta pracuje tak rychle.Jsem rád že všem dorazily v pořádku.
njn, třeba si vzala pošta za své motto "překonáme vaše představy".
njn, třeba si vzala pošta za své motto "překonáme vaše představy". :-)))):-)))):-)))):-))))
Véno díky, podložky již mám, zítra namontuju a v pátek pojedu reprezentovat na Slovensko
Véno díky, podložky již mám, zítra namontuju a v pátek pojedu reprezentovat na Slovensko :D