mam problem s mojou c6,pri 160km mi zacal motor ist nepravidelne a potom nakoniec prestal ist,,,potom som ho po dlhsej dobe natocila isiel asi na 2 az 3 valce...voda,olej su v poriadku,aj teplota motora tiez bola ok...vie mi niekto poradit co mam pozriet
mam problem s mojou c6,pri 160km mi zacal motor ist nepravidelne a potom nakoniec prestal ist,,,potom som ho po dlhsej dobe natocila isiel asi na 2 az 3 valce...voda,olej su v poriadku,aj teplota motora tiez bola ok...vie mi niekto poradit co mam pozriet:-))
A projevuje se závada stále? Nebo to bylo jen jednou A nebyla to jen špatná nafta?
A projevuje se závada stále? Nebo to bylo jen jednou:nevim A nebyla to jen špatná nafta? :nevim
stalo sa to prvikrat,,,neviem co tomu je vyzeralo to tak ako kebynemal naftu,,,,naaftu som tankoval pred jednym dnom a isiel pekne....
stalo sa to prvikrat,,,neviem co tomu je vyzeralo to tak ako kebynemal naftu,,,,naaftu som tankoval pred jednym dnom a isiel pekne....:-))
Opět minimálně otázka pal. foltru a nebo soustavy což je čerpadlo vstřiky, či málo nafty
Opět minimálně otázka pal. foltru a nebo soustavy ;-) což je čerpadlo vstřiky, či málo nafty :-)
mam uz kody,,,,p-1150,p-010f,,toto som zistil,,,,,
P1150 -
Lack of HO2S 21 switching - Adaptive fuel at limit
MM4MP2 - Throttle position captor, check. Coherence.
viz - seznam kódů: .link.
P1150 -
Lack of HO2S 21 switching - Adaptive fuel at limit
MM4MP2 - Throttle position captor, check. Coherence.
viz - seznam kódů: http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-21/ci-38183353.html
takze jedno hovori ak tomu rozumiem ze je malo tej prisady do nafty,,,to druhe si musim prelozit
takze jedno hovori ak tomu rozumiem ze je malo tej prisady do nafty,,,to druhe si musim prelozit:-):-)
inac ti dakujem velmi za pomoc,,,skusim zajtra doliat tu kapalinu,a pozriem skrtiacu klapku aj so sensorom
inac ti dakujem velmi za pomoc,,,skusim zajtra doliat tu kapalinu,a pozriem skrtiacu klapku aj so sensorom;-)
JJ protože na diagnostice musí odmazat tu hlášku nízká hladina aditiva pro FAP
JJ protože na diagnostice musí odmazat tu hlášku nízká hladina aditiva pro FAP