zdravím všechny Citroeňáky, mám prosbičku, neví někdo o nějakém programu na doagnostiku berlinga?nejlépe v Češtině, mám diagnostický kabel OBDII a potřeboval bych si smáznout servisní interval na olej a nastavit si novej a v případě nějaké závydy zjistit závadu a popř. ji zase smáznout
Rak tedy prosímvás, neví někdo o nějakém takovém prográmku? nebo poprípadě nemá ho někdo?
Jinak se mějte a díky va rady a možné typy
zdravím všechny Citroeňáky, mám prosbičku, neví někdo o nějakém programu na doagnostiku berlinga?nejlépe v Češtině, mám diagnostický kabel OBDII a potřeboval bych si smáznout servisní interval na olej a nastavit si novej a v případě nějaké závydy zjistit závadu a popř. ji zase smáznout:-)
Rak tedy prosímvás, neví někdo o nějakém takovém prográmku? nebo poprípadě nemá ho někdo? :-);-)
Jinak se mějte a díky va rady a možné typy:-):palec
11.05.2010 20:38 -
Re: Diagnostický program na citroen??
No prográmek nemám, ale servisní interval by měl jít nastavit i bez něho. Při zapnutém zapalováním zkus podržet nulování počítadla. (obecně by to mělo fungovat) ale Berlingáři to jistě upřesní.
No prográmek nemám, ale servisní interval by měl jít nastavit i bez něho. Při zapnutém zapalováním zkus podržet nulování počítadla. (obecně by to mělo fungovat) ale Berlingáři to jistě upřesní.:-d
11.05.2010 20:56 -
No prográmek nemám, ale servisní interval by měl jít nastavit i bez něho. Při zapnutém zapalováním zkus podržet nulování počítadla. (obecně by to mělo fungovat) ale Berlingáři to jistě upřesní.
Předseda má pravdu,ale já mám eště mechanickej tachometr takže co si pamatuju od Meďáka tak zapni zapalování podrž denní počítadlo pak se objeví číslo 100 a tak dlouho klepeš denním počítadlem až nastavýš požadovaný údaj
Předseda má pravdu,ale já mám eště mechanickej tachometr takže co si pamatuju od Meďáka tak zapni zapalování podrž denní počítadlo pak se objeví číslo 100 a tak dlouho klepeš denním počítadlem až nastavýš požadovaný údaj
12.05.2010 10:30 -
zdravím a zatím díky za radu, zkusím a uvidím pak dám vědět, jak jsem pochodil
zdravím a zatím díky za radu, zkusím a uvidím:-) pak dám vědět, jak jsem pochodil:-);-)
12.05.2010 12:30 -
Ahoj. Nejprve podržet čudlík počítadla a potom zapnou klíček.Držet tak dlouho, až odpočítá do nuly. Vypnout klíček a potom zase zapnout. Autodílna DAMARO bubo.
Ahoj. Nejprve podržet čudlík počítadla a potom zapnou klíček.Držet tak dlouho, až odpočítá do nuly. Vypnout klíček a potom zase zapnout. Autodílna DAMARO bubo.
12.05.2010 12:32 -
Je to servisní diagnostika od ATALU Diag Activa. Hlavně Citroen-Peugeot, jinak všechny běžná auta.
Je to servisní diagnostika od ATALU Diag Activa. Hlavně Citroen-Peugeot, jinak všechny běžná auta.
16.05.2010 21:52 -
Já si myslím,že ne. Nejde jenom o program, ale i o kabely. Dá se na aukru koupit Lexia CD+kabely cena cca 6500-9500,-Kč.
Já si myslím,že ne. Nejde jenom o program, ale i o kabely. Dá se na aukru koupit Lexia CD+kabely cena cca 6500-9500,-Kč.