lidičky, v životě bych nevěřil, jakej je problém sehnat diodový můstek na to mé berlingo , je tam altík od VALEO ale nokdo ze známých ho ted nedokaže sehnat mam auto na dílně a altík u elektrikáře a ted to stojí na tom diodovém můstku prossímvás, kde se to dá sehnat??
lidičky, v životě bych nevěřil, jakej je problém sehnat diodový můstek na to mé berlingo , je tam altík od VALEO ale nokdo ze známých ho ted nedokaže sehnat:-( mam auto na dílně a altík u elektrikáře a ted to stojí na tom diodovém můstku:-( prossímvás, kde se to dá sehnat??:-(:nevim:-(:-((((:-((((
06.01.2010 15:38 -
Re: kde sehnat diodový můstek na alternator od Valeo??a nebo altík ??
No hochu to seš v kaši,protože jestli ho nemá někdo doma..kdo dělá Altíky..tak jdině v Citroenu
No hochu to seš v kaši,protože jestli ho nemá někdo doma..kdo dělá Altíky..tak jdině v Citroenu:-(
06.01.2010 16:29 -
V Praze ve Vysočanech (nebo kousek od nich) je firma zaměřující se na elektriku aut. Je to hlavní cesta k výpadovce na Hradec Králové. Nedaleko je registr vozidel. Sídlí tam firma Genei a nad ní v prvním patře je ta firma přes elektriku. Neměl jsem tam problém sehnat cokoliv. (zatím)
V Praze ve Vysočanech (nebo kousek od nich) je firma zaměřující se na elektriku aut. Je to hlavní cesta k výpadovce na Hradec Králové. Nedaleko je registr vozidel. Sídlí tam firma Genei a nad ní v prvním patře je ta firma přes elektriku. Neměl jsem tam problém sehnat cokoliv. (zatím)
06.01.2010 16:33 -
na c5clube by sa dalo obratit na "igok"-a, ten robi vo fy kde robia repasacie starterov a altikov ... sice bosch ale ono je to relativne jedno ...
na c5clube by sa dalo obratit na "igok"-a, ten robi vo fy kde robia repasacie starterov a altikov ... sice bosch ale ono je to relativne jedno ...
08.01.2010 15:01 -
díky Lidičky, sehnal jsem altík , tak je vše OK, mno ale mam tam altís s jedním šroubkem na kabel a konektorem a ten jsem nemohl takovou dobu sehnat. V autokely ho nemaj, tam mi dovezly všechny co mají a všechny byly se svšma sroubkama na kabely a bez kinektoru, tak sem sehnal altík za šlušné peníze z vrakovoště , koukal jsem , ma tam všechno možné na citroenya i na ty nejnovější kdyby někdo chtěl kontakt, mohu poslat jinak ještě jednou díky za rady
díky Lidičky, sehnal jsem altík , tak je vše OK, mno ale mam tam altís s jedním šroubkem na kabel a konektorem a ten jsem nemohl takovou dobu sehnat. V autokely ho nemaj, tam mi dovezly všechny co mají a všechny byly se svšma sroubkama na kabely a bez kinektoru, tak sem sehnal altík za šlušné peníze z vrakovoště , koukal jsem , ma tam všechno možné na citroeny:-)a i na ty nejnovější:-) kdyby někdo chtěl kontakt, mohu poslat:-):palec;-) jinak ještě jednou díky za rady:-)
08.01.2010 16:20 -