Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám možnost koupit Xantii, r.v.96, najeto 144 000 km, motor 1.6 má 5 nových koulí a jednu repasovanou. Cena 29 000,-myslíte, že je to dobrá koupě? Jde mi především o pneuhydrauliku. Pokud má nové koule, čeká mě ještě výměna něčeho, nebo tím je podvozek abych tak řekl hotov?
Moc děkuji za radu, vzhledově se Xantia vždy líbila...
Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám možnost koupit Xantii, r.v.96, najeto 144 000 km, motor 1.6 má 5 nových koulí a jednu repasovanou. Cena 29 000,-myslíte, že je to dobrá koupě? Jde mi především o pneuhydrauliku. Pokud má nové koule, čeká mě ještě výměna něčeho, nebo tím je podvozek abych tak řekl hotov?
Moc děkuji za radu, vzhledově se Xantia vždy líbila...
Podvozek auta se neskládá jen z koulí. Čepy, silentbloky, atd- to ti asi po netu nikdo nezaručí, že pokud jsou měněny koule, je vše O.K. Chce to vzít před koupí k mechanikovi, aby to důkladně prohlídl. Jinak je Xantia pěkný kočár.
Podvozek auta se neskládá jen z koulí. Čepy, silentbloky, atd- to ti asi po netu nikdo nezaručí, že pokud jsou měněny koule, je vše O.K. Chce to vzít před koupí k mechanikovi, aby to důkladně prohlídl. Jinak je Xantia pěkný kočár.:palec