Zdarec, koupil jsem z bouračky original přítlačnou stříšku i s odtrhovou lištou(je součástí) na c4 coupe jakou má by Loeb.Nevím ale jak ji mezi zadní skla namontovat.Nevíte prosím jak rozebrat zadní skla a spoiler namontovat?? Díky moc za rady!!
Zdarec, koupil jsem z bouračky original přítlačnou stříšku i s odtrhovou lištou(je součástí) na c4 coupe jakou má by Loeb.Nevím ale jak ji mezi zadní skla namontovat.Nevíte prosím jak rozebrat zadní skla a spoiler namontovat?? Díky moc za rady!!
Tak jsem to tam nahodil,je to jednoduchý.Z 3 dveří se sundá zadní vnitřní černý kryt,poté ostatní co jsou na dveřích po obvodě zevnitř.Originální plastová odtrhová lišta je přišroubována 5ti maticemi k rámu 3 dveří.Tu sundáme a do těch samých děr nasadíme originální stříšku co má VTS a přišroubujeme.Jen musime dát pozor na vnitřní plastové díly-při demontáži se rády ulamují úchyty.
Tak jsem to tam nahodil,je to jednoduchý.Z 3 dveří se sundá zadní vnitřní černý kryt,poté ostatní co jsou na dveřích po obvodě zevnitř.Originální plastová odtrhová lišta je přišroubována 5ti maticemi k rámu 3 dveří.Tu sundáme a do těch samých děr nasadíme originální stříšku co má VTS a přišroubujeme.Jen musime dát pozor na vnitřní plastové díly-při demontáži se rády ulamují úchyty.:palec