Ahoj, zima je v plném proudu a někteří z vás jedou na hory nebo dovolenou. Tak mě tak napadlo, co si půjčovat různý příslušenství? Je zbytečný, aby si někdo něco kupoval, když to využije jednou za rok na týden, když třeba můžu pomoct. Třeba nosiče na střechu, rakve, přívěsy, atd. Sám můžu nabídnout originál střešní nosiče na krátké XM a uzamykatelné nosiče na Xantii Break, příští rok budu mít k dispozici i rakev. Jsem z Písku, ale jezdím i do Českých Budějovic, Strakonic a Tábora. Nic za to nechci, rád pomůžu.
Ahoj, zima je v plném proudu a někteří z vás jedou na hory nebo dovolenou. Tak mě tak napadlo, co si půjčovat různý příslušenství? Je zbytečný, aby si někdo něco kupoval, když to využije jednou za rok na týden, když třeba můžu pomoct.;-) Třeba nosiče na střechu, rakve, přívěsy, atd. Sám můžu nabídnout originál střešní nosiče na krátké XM a uzamykatelné nosiče na Xantii Break, příští rok budu mít k dispozici i rakev. Jsem z Písku, ale jezdím i do Českých Budějovic, Strakonic a Tábora. Nic za to nechci, rád pomůžu.
Bacha, aby Tě nezavřeli na psindu.Tohle pro někoho může vypadat jako naprosté selhání rozumu nebo jsi vypil příliš vánočního punče.
Protože tohle už se moc nenosí, že rád pomůžeš zadarmo.
Ale mně to potěšilo takhle na konci roku, i když nic z toho nepotřebuji.
Jen víc takových.Hlavně nechoď do politiky, tam by to nepochopili.
Bacha, aby Tě nezavřeli na psindu.Tohle pro někoho může vypadat jako naprosté selhání rozumu nebo jsi vypil příliš vánočního punče.:-p
Protože tohle už se moc nenosí, že rád pomůžeš zadarmo.
Ale mně to potěšilo takhle na konci roku, i když nic z toho nepotřebuji.:palec:palec:palec
Jen víc takových.Hlavně nechoď do politiky, tam by to nepochopili.
:-d:-d