já mn+l taky pár BXek,al cx je cx.Pro mně!Nenutím.Málo lidí má v oblibě BX,hodně lidí to hanilo za design,ale musim říct,že např naftový BX je k neutahání.Co toho ten můj break odvozil,to se nedá ani napsat.Pak zemřel násilnou smrtí..ale ještě k tomu..DS..to je bez komentáře..
já mn+l taky pár BXek,al cx je cx.Pro mně!Nenutím.Málo lidí má v oblibě BX,hodně lidí to hanilo za design,ale musim říct,že např naftový BX je k neutahání.Co toho ten můj break odvozil,to se nedá ani napsat.Pak zemřel násilnou smrtí..:-(ale ještě k tomu..DS..to je bez komentáře..:-)
Mno, ac rikas, ze BX odrazuje vzhledem, je to porad druhy nejprodavanejsi citroen po kachne Coz je co rict. Mozna z dnesniho hlediska vypada prazvlastne, ale auto musis zasadit do doby, kdy vznikalo a to bylo BX ultra banalni, vzdusne, jednoduche a zaroven nadcasove. Co si budeme povidat, jeho dyzajn vznikal v dobe, kdy ani ja ani ty jsme tu jeste nebyli
Kazdej mame radi neco jineho, protoze kdybychom meli vsichni radi jednu vec, bylo by to na svete na bobek
Mno, ac rikas, ze BX odrazuje vzhledem, je to porad druhy nejprodavanejsi citroen po kachne :-) Coz je co rict. Mozna z dnesniho hlediska vypada prazvlastne, ale auto musis zasadit do doby, kdy vznikalo a to bylo BX ultra banalni, vzdusne, jednoduche a zaroven nadcasove. Co si budeme povidat, jeho dyzajn vznikal v dobe, kdy ani ja ani ty jsme tu jeste nebyli :-))
Kazdej mame radi neco jineho, protoze kdybychom meli vsichni radi jednu vec, bylo by to na svete na bobek :-o:-))))
No když už je tady řeč o těch BX, tak se taky přidám..... Musíme taky brát v úvahu to, co se dávalo do BX v 80.letech nebo spíš do XM, to nemaj některý auta ani dneska.... Viděli ste snad někdo v octavce multifunkční volant??? Já teda ne..... Takže na otázky typu: "Proč si rači nekoupíš nějakou škodovku...." zásadně neodpovídám.
No když už je tady řeč o těch BX, tak se taky přidám..... Musíme taky brát v úvahu to, co se dávalo do BX v 80.letech nebo spíš do XM, to nemaj některý auta ani dneska.... Viděli ste snad někdo v octavce multifunkční volant??? Já teda ne..... Takže na otázky typu: "Proč si rači nekoupíš nějakou škodovku...." zásadně neodpovídám.
Jako XM je úplně jiná třída. Co si člověk v něm mohl dopřát za luxusní výbavu, o tom se v tehdejších dobách škodovkářům mohlo jen zdát. A o vnitřním prostoru nemluvě. Málokteré auto má takový prostorný interiér jako XM
Jako XM je úplně jiná třída. Co si člověk v něm mohl dopřát za luxusní výbavu, o tom se v tehdejších dobách škodovkářům mohlo jen zdát. A o vnitřním prostoru nemluvě. Málokteré auto má takový prostorný interiér jako XM:palec
Jako XM je úplně jiná třída. Co si člověk v něm mohl dopřát za luxusní výbavu, o tom se v tehdejších dobách škodovkářům mohlo jen zdát. A o vnitřním prostoru nemluvě. Málokteré auto má takový prostorný interiér jako XM
Tak tak, XM je fakt extratřída, kam se podíváte!! Nechci se nějak vychloubat, ale s tím místem (hlavně vzadu) souhlasím a se mnou většina mých kamarádek. Ale to jsme zase u jiných koulí. Koukněte kousek níž, málem jsem totiž zapomněl na BX Break. A až bude zase chvilka času, vrhnu se na XM a Xantušku Jako XM je úplně jiná třída. Co si člověk v něm mohl dopřát za luxusní výbavu, o tom se v tehdejších dobách škodovkářům mohlo jen zdát. A o vnitřním prostoru nemluvě. Málokteré auto má takový prostorný interiér jako XM:palec
Tak tak, XM je fakt extratřída, kam se podíváte!! Nechci se nějak vychloubat, ale s tím místem (hlavně vzadu) souhlasím a se mnou většina mých kamarádek.:-)) Ale to jsme zase u jiných koulí. Koukněte kousek níž, málem jsem totiž zapomněl na BX Break. A až bude zase chvilka času, vrhnu se na XM a Xantušku;-)
AŤ VÁM HOUPE!!!
BX Break
BENZINOVÉ MOTORY
.....MOTOR................PŘEDNÍ KOULE.......ZADNÍ KOULE
1.4.............................BX55FA..................BX40RB
1.6......do6/87............BX55FB..................BX40RB
1.6......od7/87............BX55FE..................BX40RA
1.6i.....do6/87............BX55FB..................BX40RB
1.6i.....od7/87............BX55FE..................BX40RA
1.9......do6/87............BX55FB..................BX40RB
1.9......od7/87............BX55FE..................BX40RA
1.9i.....do6/87............BX55FB..................BX40RB
1.9i.....od7/87............BX55FE..................BX40RA
19GTI..do6/87............BX55FT..................BX40RA
19GTI..od7/87............BX55FG..................BX40RA
19GTI 16V..................BX45FI..................BX40RA
ABR/ABS....................BX45FI..................BX30RS
DIESELOVÉ MOTORY
.....MOTOR............PŘEDNÍ KOULE......ZADNÍ KOULE
1.8D...........................BX55FB.................BX40RB
1.8TD.........................BX55FG.................BX40RT
1.9D...........................BX55FB.................BX40RB
ABR/ABS....................BX55FI..................BX30RS
AKUMULAČNÍ KOULE MÁ OZNAČENÍ U VŠECH VERZÍ RP62DP
AŤ VÁM HOUPE!!!
Viete mi niekto dat kontakt, na niekoho na Slovensku, kto plni gule a dle moznosti nepredrazuje praci???
Viete mi niekto dat kontakt, na niekoho na Slovensku, kto plni gule a dle moznosti nepredrazuje praci???