Máte taky někdo problém s blednutím plastů? Mám C4 4 měsice a docela vybledly...
Máte taky někdo problém s blednutím plastů? Mám C4 4 měsice a docela vybledly...
Ahoj, můžeš být konkrétnější? Jaké plasty konkrétně myslíš - interiér, exteriér? Zkus dát fotku do galerie. Zatím jsem se s blednutím plastů nesetkal.
Ahoj, můžeš být konkrétnější?:nevim Jaké plasty konkrétně myslíš - interiér, exteriér? Zkus dát fotku do galerie. Zatím jsem se s blednutím plastů nesetkal.:nevim
Petris, to jen proto, že na sraz vždycky BXátko vyblejskám, jinak by si viděl, jak to jde do kopru - vnitřek i venek. Je pravda, že je Fialce 17 let, ale Vás to čeká taky
Petris, to jen proto, že na sraz vždycky BXátko vyblejskám, jinak by si viděl, jak to jde do kopru - vnitřek i venek. Je pravda, že je Fialce 17 let, ale Vás to čeká taky:-p
Simčo, takže koupím WD40 a stříknu to , ale snad kvalita plastů poskočila
Simčo, takže koupím WD40 a stříknu to :-d, ale snad kvalita plastů poskočila:-p
Moje berlingo taky začíná trochu blednout Ale jen ty plasty. Nechce se mi to stříkat jelikož při pár namočení nebo po myčce je to za chvíli dole .....
Moje berlingo taky začíná trochu blednout :-(((( Ale jen ty plasty. Nechce se mi to stříkat jelikož při pár namočení nebo po myčce je to za chvíli dole .....
Na venkovní plasty je od sonaxu krásný přípravek, co jim obnovuje barvu. Přestříkáš, přetřeš a je jako nový a i chvíli to vydrží.
Plast se musí udržovat stejně jako lak, oboje stárne.
P.S. na černé plasty se prý osvědčil i krém na boty Kolega v práci s tím šmrdlá plasty a je navýsost spokojen
Na venkovní plasty je od sonaxu krásný přípravek, co jim obnovuje barvu. Přestříkáš, přetřeš a je jako nový a i chvíli to vydrží.
Plast se musí udržovat stejně jako lak, oboje stárne.
P.S. na černé plasty se prý osvědčil i krém na boty:palec Kolega v práci s tím šmrdlá plasty a je navýsost spokojen :-D