Tak jsme dojely včera jako první. Dříve i ne organizační složky. Ale s tím se počítalo.Jinak počasí drží jen malá přeháňka včera vpodvečer.Někteří ale při cestě takové štěstí neměli zmokli.Takže pokud váháte tak do 11 hodin je čas dostavit se sem dá se říci z kteréhokoliv kouta republiky.
Tak jsme dojely včera jako první. Dříve i ne organizační složky. Ale s tím se počítalo.Jinak počasí drží jen malá přeháňka včera vpodvečer.Někteří ale při cestě takové štěstí neměli zmokli.Takže pokud váháte tak do 11 hodin je čas dostavit se sem dá se říci z kteréhokoliv kouta republiky.
Tak já už jsem doma, počasí bylo nádherný celej den, pokecala jsem se super lidičkama a moc se mi líbilo. Už se těšim na příští rok, díky pořadatelům. Zejtra dámnějaký fotečky, dneska už jsem z čum jízdy úplně vycucaná
Tak já už jsem doma, počasí bylo nádherný celej den, pokecala jsem se super lidičkama a moc se mi líbilo. Už se těšim na příští rok, díky pořadatelům. Zejtra dámnějaký fotečky, dneska už jsem z čum jízdy úplně vycucaná:palec
Souhlasím se Simčou. Pěkné počasí, skvělá organizace a supr soutěže. Prostě parádní sraz. Už se těším na tu záplavu foteček. Zdar Lebeda.
Souhlasím se Simčou. Pěkné počasí, skvělá organizace a supr soutěže. :palec:palec Prostě parádní sraz. Už se těším na tu záplavu foteček. Zdar Lebeda.
Tak jsme dorazili (máme to daleko).Děkujeme všem za účast na srazíku,byli jste suprový.Až se s Petrisem trošku vzpamatujem doma,dáme k dispozici fotečky
:-dTak jsme dorazili (máme to daleko:-)))):-))))).Děkujeme všem za účast na srazíku,byli jste suprový:palec.Až se s Petrisem trošku vzpamatujem doma,dáme k dispozici fotečky;-)
Ahoj,taky jsem doma a sráz byl supr,díky všem.Fotky dám až příští víkend.
Ahoj,taky jsem doma a sráz byl supr,díky všem.Fotky dám až příští víkend.:palec;-)
Smekám kloubouk PÁNI organizátoři,případným zájemcům o pořádání srazů jste nasadily laťku hodně vysoko doufám že toho se ale nikdo nelekne a najdou se.Takový blázni (v dobrým slova smyslu) jako jste VY se asi těžko hledají.Organizace na podtrženou jedničku program taktéž.No a počasí jste snad přímo objednali.Vééééééélkééééééééééé DÍKY za nádhrně strávený víkend.A s naší posádkou můžete pokud to zdravý bude dovolovat a ostatní okolnosti počítat na každé Vaší akci ,protože už Vaše jména se dají považovat za garanci úspěchu akce ještě jednou DÍKY.
Smekám kloubouk PÁNI organizátoři,případným zájemcům o pořádání srazů jste nasadily laťku hodně vysoko doufám že toho se ale nikdo nelekne a najdou se.Takový blázni (v dobrým slova smyslu) jako jste VY se asi těžko hledají.Organizace na podtrženou jedničku program taktéž.No a počasí jste snad přímo objednali.Vééééééélkééééééééééé DÍKY za nádhrně strávený víkend.A s naší posádkou můžete pokud to zdravý bude dovolovat a ostatní okolnosti počítat na každé Vaší akci ,protože už Vaše jména se dají považovat za garanci úspěchu akce ještě jednou DÍKY:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec.
Přátelé
Děkuji Všem za účast a za vytvoření báječné atmosféry.
Velké dík také spolupořadatelům - Méganovi (Michal), Martině, Radkovi, MIGovi (Michal) a samozřejmě Drahuši. Bez jejich úsilý by sraz nejenže nevznikl ale také neproběhl tak skvěle. Díky a bylo mi ctí s Vámi spolupracovat.
Poděkování patří i Citroenu ČR za poskytnutí předmětů do cen. Tímto děkuji i Darjě za zprostředkování. Za ceny patří dík také Lemonovi, který přivezl pěkné "Citroeňácké" ceny.
PS: V galerii umístěna Výsledková listina - zahrnuje všechny účastníky srazu včetně pořadatelů a jejich vozů. .link.
Je řazena dle absolutního pořadí, nicméně umístění ve \\\\\\\"Zručce\\\\\\\" i výsledky vědomostního testu lze dohledat.
Přátelé
Děkuji Všem za účast a za vytvoření báječné atmosféry.:palec
Velké dík také spolupořadatelům - Méganovi (Michal), Martině, Radkovi, MIGovi (Michal) a samozřejmě Drahuši. Bez jejich úsilý by sraz nejenže nevznikl ale také neproběhl tak skvěle. Díky a bylo mi ctí s Vámi spolupracovat.:palec
Poděkování patří i Citroenu ČR za poskytnutí předmětů do cen. Tímto děkuji i Darjě za zprostředkování. Za ceny patří dík také Lemonovi, který přivezl pěkné "Citroeňácké" ceny.
PS: V galerii umístěna Výsledková listina - zahrnuje všechny účastníky srazu včetně pořadatelů a jejich vozů.
http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=166333721&cmain=83737964&oid=166449322&clang=cz
Je řazena dle absolutního pořadí, nicméně umístění ve \\\\\\\"Zručce\\\\\\\" i výsledky vědomostního testu lze dohledat.:-p
Já se také připojím k poděkování organizátorům SUPER PRÁCE!!!! sraz bez chybičky
Já se také připojím k poděkování organizátorům:palec SUPER PRÁCE!!!! sraz bez chybičky
Přátelé, kamarádi, účastníci srazu, kolegové a kolegyně. Sraz je úspěšně za námi a mě bylo ctí spolupracovat na vzniku i na pořádání našeho Prvního srazu. Za deset, dvacet let, až někdo pronese onu slavnou ZQWAXX-ovu větu oznamovací :"Hele, předseda hoří", můžeme s hrdostí říct- byli jsme u toho! Pevně věřím, že se tato věta zařadí mezi další zlidovělé výroky, jako Svěrákovo " kachny", Cimmermanovo " je na malinách", atd.
Byli jste všichni sqělí a moc vám všem děkuji za spolupráci. megane
Přátelé, kamarádi, účastníci srazu, kolegové a kolegyně. Sraz je úspěšně za námi a mě bylo ctí spolupracovat na vzniku i na pořádání našeho Prvního srazu. Za deset, dvacet let, až někdo pronese onu slavnou ZQWAXX-ovu větu oznamovací :"Hele, předseda hoří", můžeme s hrdostí říct- byli jsme u toho! Pevně věřím, že se tato věta zařadí mezi další zlidovělé výroky, jako Svěrákovo " kachny", Cimmermanovo " je na malinách", atd.:palec
Byli jste všichni sqělí a moc vám všem děkuji za spolupráci. megane;-)
Přátelé, kamarádi, účastníci srazu, kolegové a kolegyně. Sraz je úspěšně za námi a mě bylo ctí spolupracovat na vzniku i na pořádání našeho Prvního srazu. Za deset, dvacet let, až někdo pronese onu slavnou ZQWAXX-ovu větu oznamovací :\\\"Hele, předseda hoří\\\", můžeme s hrdostí říct- byli jsme u toho! Pevně věřím, že se tato věta zařadí mezi další zlidovělé výroky, jako Svěrákovo \\\" kachny\\\", Cimmermanovo \\\" je na malinách\\\", atd.
Byli jste všichni sqělí a moc vám všem děkuji za spolupráci. megane
A \"předsedova reakce taky jedinečná.
:-))))A \"předsedova reakce taky jedinečná.
taky připojit sraz byl paráda fakt super trochu sem se obával počasí když sem vijížděl ale opak je pravdou počasí se vydařilo a byla to paráda.
Organyzace neměla chybu bylo to scgvěle zařízné bez chyb vše promyšlené skládám čes a díky všem zůčastněným
taky připojit sraz byl paráda fakt super trochu sem se obával počasí když sem vijížděl ale opak je pravdou počasí se vydařilo a byla to paráda.
Organyzace neměla chybu bylo to scgvěle zařízné bez chyb vše promyšlené skládám čes a díky všem zůčastněným
Po prohlídnutí foteček lituju že jsem nemohl dorazit. Alespoň jsem rád že všechno proběhlo O.K. a vyšlo Vám počasíčko ... To já jen tak-tak utekl tady na Ostravsku kroupám, naštěstí auto je v pohodě, žádný šrám jsme neutrpěli.
Po prohlídnutí foteček lituju že jsem nemohl dorazit. Alespoň jsem rád že všechno proběhlo O.K. a vyšlo Vám počasíčko ... To já jen tak-tak utekl tady na Ostravsku kroupám, naštěstí auto je v pohodě, žádný šrám jsme neutrpěli.
Po zkušenostech z loňska sem věděl, že to bude mazec... ale že až takovej to by mě nenapadlo Takže Pep@n a Hanka děkujeme za supr víkend
Po zkušenostech z loňska sem věděl, že to bude mazec... ale že až takovej to by mě nenapadlo :-d :palec Takže Pep@n a Hanka děkujeme za supr víkend
Jen pro doplnění - mezi fotkami ze srazu - galerie jsou i výsledky včetně správného řešení testu a čumky.
zkuste zde: .link.
a zde: .link.
odkazy jsou vždy na první fotky- následuje pokračování.
Jen pro doplnění - mezi fotkami ze srazu - galerie jsou i výsledky včetně správného řešení testu a čumky.:-d
zkuste zde: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=166333721&cmain=83737964&oid=166469680&clang=cz
a zde: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=166333721&cmain=83737964&oid=166470494&size=&sort=
odkazy jsou vždy na první fotky- následuje pokračování.
ad čumka - zde je možno vidět ten radar - aneb důvěřuj ale prověřuj..link.
PS: Darjo promiň, nechtěli jsme Vás až tak vyděsit.
PS1: - Tímto se omlouvám všem řidičům, kteří projížděli v inkriminovanou dobu okolo a nestíhali zabrzdit.
PS2: Cyklistům se omlouváme za nemístné žerty.
ad čumka - zde je možno vidět ten radar - aneb důvěřuj ale prověřuj.:-)))) http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=166333721&cmain=83737964&oid=166468235&size=&sort=
PS: Darjo promiň, nechtěli jsme Vás až tak vyděsit.:nevim
PS1: - Tímto se omlouvám všem řidičům, kteří projížděli v inkriminovanou dobu okolo a nestíhali zabrzdit.:nevim
PS2: Cyklistům se omlouváme za nemístné žerty.:-))))