Zdar, nemate niekto nahodov servisny manual k XM 1992 digitalnej klime ? Potreboval by som hodnoty jednotlivych tepotnych cidiel, dik
Zdar, nemate niekto nahodov servisny manual k XM 1992 digitalnej klime ? Potreboval by som hodnoty jednotlivych tepotnych cidiel, dik :)
Já si myslím, že XM do roku 93 nemělo digitální klimu ale analogovou. já mám XM z roku 90 a myslím si , že je to stejné. K autu mám celý manuál a čidlo teploty tam mám jen jedno a to ve stropě. Nevím kde by bylo další. Upřesni spíš co ti to dělá, nebo spíš nedělá. Já jsem svojí klimu řešil několikrát a myslím, že už mě ničím nepřekvapí. Jirka
Já si myslím, že XM do roku 93 nemělo digitální klimu ale analogovou. já mám XM z roku 90 a myslím si , že je to stejné. K autu mám celý manuál a čidlo teploty tam mám jen jedno a to ve stropě. Nevím kde by bylo další. Upřesni spíš co ti to dělá, nebo spíš nedělá. Já jsem svojí klimu řešil několikrát a myslím, že už mě ničím nepřekvapí. Jirka
No melo Zlobi mi cidlo v strope - klima proste topi at se deje co se deje ... Uz som zohnal udaje o cidlach a to moje v strope signalizuje -10'C co vysvetluje preco klima topi
No melo :) Zlobi mi cidlo v strope - klima proste topi at se deje co se deje ... Uz som zohnal udaje o cidlach a to moje v strope signalizuje -10'C co vysvetluje preco klima topi :-)
Ahoj, kdybys potřeboval to čidlo, zkusím se po něm podívat, měl bych ho ještě mít.
Ahoj, kdybys potřeboval to čidlo, zkusím se po něm podívat, měl bych ho ještě mít.;-)
Zajtra mi prijde novy termistor a ked to nepomoze tak ho asi vemu, co za nej budes chtit ?
Zajtra mi prijde novy termistor a ked to nepomoze tak ho asi vemu, co za nej budes chtit ? :)
Zatím nic, pošlu ti ho, když ho najdu, a když to bude OK, pošleš mi třeba kredit.
Zatím nic, pošlu ti ho, když ho najdu, a když to bude OK, pošleš mi třeba kredit.;-)