Zdar a sílu berlingáři jak jste na tom s dětskýma sedačkama dnes sem vzal svou skoro rodinku na výlet a vyskytnul se problém když připnu sedačku na zadní krajní pozici ke dveřím tak jak přibrzdím tak po sedačce lítá pás ji neudrží pevně na místě. Tak nevím jestli je chyba v pásu nebo v tom že sem tam nechal zasunutou opěrku hlavy nadoraz dolu.nebo tím že sedák je kratší než v jiným autě a roh je dost dokulata. Poradte prosím jak toto řešíte vy. Dík
Zdar a sílu berlingáři jak jste na tom s dětskýma sedačkama dnes sem vzal svou skoro rodinku na výlet a vyskytnul se problém když připnu sedačku na zadní krajní pozici ke dveřím tak jak přibrzdím tak po sedačce lítá pás ji neudrží pevně na místě. Tak nevím jestli je chyba v pásu nebo v tom že sem tam nechal zasunutou opěrku hlavy nadoraz dolu.nebo tím že sedák je kratší než v jiným autě a roh je dost dokulata. Poradte prosím jak toto řešíte vy. Dík
Ahoj Vena, u nás žádný problém s poutáním holky na sedáku není, pás plní svou funkci na 100%.Sedačka je taky u dveří.Tak nevím. Možná chyba v upoutání. megane
Ahoj Vena, u nás žádný problém s poutáním holky na sedáku není, pás plní svou funkci na 100%.Sedačka je taky u dveří.Tak nevím. Možná chyba v upoutání. megane:nevim
zdar veno. chlape, jak si to tam připnul, osobně jeśem neměl nikdy podobný problém... Občas ale bývá hlavolam správně ukotvit tu sedačku - doporučuju řádně vyzkoušet bez dítěte a podle návodu... Jinak berlingo je supr v tom, že tam nacpeš v pohodě tři sedačky vedle sebe.. Který osobák to ještě dokáže....
zdar veno. chlape, jak si to tam připnul, osobně jeśem neměl nikdy podobný problém... Občas ale bývá hlavolam správně ukotvit tu sedačku - doporučuju řádně vyzkoušet bez dítěte a podle návodu... Jinak berlingo je supr v tom, že tam nacpeš v pohodě tři sedačky vedle sebe.. Který osobák to ještě dokáže.... :-d
JJ stejný problém s ipoutáním ale jen v pravo za spolujezdcem za řidičem drží jako přikovaná !!!
JJ stejný problém s ipoutáním ale jen v pravo za spolujezdcem za řidičem drží jako přikovaná !!!:nevim
jenže mám jen jedny šoupačky tudíž dávat sedačku za řidiče a pak tam poutat malou to je docela opruz budu ted stejně kupovat ted tu větší sedačku tak doufám že to nebude takovej problém
jenže mám jen jedny šoupačky tudíž dávat sedačku za řidiče a pak tam poutat malou to je docela opruz budu ted stejně kupovat ted tu větší sedačku tak doufám že to nebude takovej problém
JJ já mám taky jen 1 šoupačky a sedí mi bobánek za zádama je to bezpečnější
JJ já mám taky jen 1 šoupačky a sedí mi bobánek za zádama je to bezpečnější