zkus se poptat na XM-klubu, kdysi jsem ho také sháněl, a nejen zadní křídlo
zkus se poptat na XM-klubu, kdysi jsem ho také sháněl, a nejen zadní křídlo
Rika kdo? Ja si loni psala s musketier.de ohledne bx a rikali, ze zadnej problem. Tak nevidim, jakej problem by melo byt xm, staci se jich jen zeptat, poslou cennik a nabidku Kamaradka ma od nich bodykit na pug a je spokojena
Rika kdo? :-) Ja si loni psala s musketier.de ohledne bx a rikali, ze zadnej problem. Tak nevidim, jakej problem by melo byt xm, staci se jich jen zeptat, poslou cennik a nabidku :-) Kamaradka ma od nich bodykit na pug a je spokojena ;-)
Také nemám problém s Musketierem. Mám od nich zatím jen rámečky koncových světel. Časem bych chtěl přední rám, tak uvidím jak ho ještě zlevní. Menší problém je to poštovný. Myslím že bylo 10€ což při objednávce za 39€ je docela dost. Při dražší objednávce je to ale pakatel.
Také nemám problém s Musketierem. Mám od nich zatím jen rámečky koncových světel. Časem bych chtěl přední rám, tak uvidím jak ho ještě zlevní. Menší problém je to poštovný. Myslím že bylo 10€ což při objednávce za 39€ je docela dost. Při dražší objednávce je to ale pakatel.
tak to se všem omlouvám za deorientaci. asi jsem špatně hledal. 10€ za 39€ nákup, to se pak prodraží.. chtělo by to víc lidí, aby si od nich něco koupilo
tak to se všem omlouvám za deorientaci. asi jsem špatně hledal. 10€ za 39€ nákup, to se pak prodraží.. chtělo by to víc lidí, aby si od nich něco koupilo
Kdyby delal musketier neco na nefaceliftovou C5, co by se mi libilo, hned si s vama kluci objednam. Ale dela jen hnusnej podspojler
260Kc za postovny neni zas tak extremni, jsou firmy,c o chteji ze zahranici i vic
Kdyby delal musketier neco na nefaceliftovou C5, co by se mi libilo, hned si s vama kluci objednam. Ale dela jen hnusnej podspojler :-(
260Kc za postovny neni zas tak extremni, jsou firmy,c o chteji ze zahranici i vic
Až budu něco objednávat, tak se ozvu, mohli by jsme se dát dohromady. Myslím ten nákup
Až budu něco objednávat, tak se ozvu, mohli by jsme se dát dohromady. Myslím ten nákup :-))))
Zulehla super stránka ale ty ceny...... No kdyby něco ještě někde bylo sem s tím
Zulehla super stránka ale ty ceny...... No kdyby něco ještě někde bylo sem s tím