Njde sa nejaka dobra osobka, ktora by mi poslala komplet schemu autoelektriky pre 3.0 XM V6 24V?? Nejake som sice ziskal, ale bud su az prilisne "vseobecne" alebo niesu kompletne /bez popisu, co ktore cislo znamena/ upreddnostnil by som circuit diagram schema a nie "wired" .... Nemate niekto??? alebo mi pls poslite funkcny link...
Njde sa nejaka dobra osobka, ktora by mi poslala komplet schemu autoelektriky pre 3.0 XM V6 24V?? Nejake som sice ziskal, ale bud su az prilisne "vseobecne" alebo niesu kompletne /bez popisu, co ktore cislo znamena/ upreddnostnil by som circuit diagram schema a nie "wired" :( .... Nemate niekto??? alebo mi pls poslite funkcny link...
Vdaka, to mi trochu pomohlo, no stale tam nieje schema riadiacicej jednotky ani toho riadenia z palubovky /40 u teba a 9040 v mojich schemach/ . Je tam len znacka podobna NPN tranzistoru, ale schema nikde, stale je to oznacene ako blok...
Vdaka, to mi trochu pomohlo, no stale tam nieje schema riadiacicej jednotky ani toho riadenia z palubovky /40 u teba a 9040 v mojich schemach/ . Je tam len znacka podobna NPN tranzistoru, ale schema nikde, stale je to oznacene ako blok...
schemy takychto veci asi ani nenajdes, tie maju tak vyrobcovia / dodavatelia toho a nemyslim ze sa to niekde nachadza.
Ale chybu by som zacal hladat inde az potom v budikoch a budikovej elektronike.
schemy takychto veci asi ani nenajdes, tie maju tak vyrobcovia / dodavatelia toho a nemyslim ze sa to niekde nachadza.
Ale chybu by som zacal hladat inde az potom v budikoch a budikovej elektronike.
Jumep má pravdu. V tých riadiacich moduloch sú zákaznícke intergrované obvody a ak by si zohnal schému modulu bude ti nanič, lebo vadný IO nenahadíš maximálne nejaký v darlingtone zapojený NPN tranzistor.
Ja zháňam zapojenie motora XFZ s Bosch motronic 7.0.0. lebo chcem nájsť kde najlepšie odpojiť palivové čerpadlo a lamda sondu pri jazde na plyn.
Na adrese .link. je nečitateľná.
Jumep má pravdu. V tých riadiacich moduloch sú zákaznícke intergrované obvody a ak by si zohnal schému modulu bude ti nanič, lebo vadný IO nenahadíš maximálne nejaký v darlingtone zapojený NPN tranzistor.
Ja zháňam zapojenie motora XFZ s Bosch motronic 7.0.0. lebo chcem nájsť kde najlepšie odpojiť palivové čerpadlo a lamda sondu pri jazde na plyn.
Na adrese http://pepon1.free.fr/CITROEN%20XM_fichiers/indexshemas.htm je nečitateľná.
tohle je pro Y3 ale možná se dá podle toho orientovat. Jirka
tohle je pro Y3 ale možná se dá podle toho orientovat. Jirka
Přílohy: el_motoru_V6_12V.jpg ( 241059b ) -
Jirka dík moc, na 12V mám skoro všetky schémy, ale to má celkom iné zapojenie. Skúsim toho Honzu.
Jirka dík moc, na 12V mám skoro všetky schémy, ale to má celkom iné zapojenie. Skúsim toho Honzu.