Zdravím,
mám docela dost velkej problém Měl jsem jedinej klíček od Xsary 1.4 55kw, 5dv. a ten jsem ztratil Takže teď nevim co s tim, do auta jsem se dostal a dokonce i nastartoval šroubovákem Ale to nic neřeší. Je možnost podle zapalovací skříňky nechat udělat klíč? Nebo musim koupit celou sadu zámku s klíčema a nechat přehrát kod v imo? Nemáte s tím někdo zkušenosti, popř. neděláte to někdo? Docela by mě i zajímalo kolik to stojí?
Děkuju
Zdravím,
mám docela dost velkej problém Měl jsem jedinej klíček od Xsary 1.4 55kw, 5dv. a ten jsem ztratil Takže teď nevim co s tim, do auta jsem se dostal a dokonce i nastartoval šroubovákem Ale to nic neřeší. Je možnost podle zapalovací skříňky nechat udělat klíč? Nebo musim koupit celou sadu zámku s klíčema a nechat přehrát kod v imo? Nemáte s tím někdo zkušenosti, popř. neděláte to někdo? Docela by mě i zajímalo kolik to stojí?
Děkuju
Ahoj, k novému vozu se dodávala s klíčema kódovací karta, dle které šel udělat klíč. Ale mělo by to jít i podle zámku - .link.
Ahoj, k novému vozu se dodávala s klíčema kódovací karta, dle které šel udělat klíč. Ale mělo by to jít i podle zámku - http://www.zamecnictvipraha.cz/otevirani-aut/
:nevim
Zajímalo by mě taky , jak jsi to nastartoval šroubovákem, aniž by jsi poničil spínačku
Zajímalo by mě taky , jak jsi to nastartoval šroubovákem, aniž by jsi poničil spínačku ;-)
Ahoj, stačí vyndat jakýkoliv zámek nebo spínačku, asi zámek ve dveřích bude jednodušší. No, a pak zaběhnout k dobrýmu zámečníkovi a ten si s tím poradí. Ale podle data koukám že už to asi budeš mít pořešený...
Ahoj, stačí vyndat jakýkoliv zámek nebo spínačku, asi zámek ve dveřích bude jednodušší. No, a pak zaběhnout k dobrýmu zámečníkovi a ten si s tím poradí.;-) Ale podle data koukám že už to asi budeš mít pořešený...