Tak jsem viděl, myslím že v galerii modelů, C6 se zakrytovanýma zadníma kolama,nemá někdo bližší obrázky tohoto vozu nebo podobných extravagancí?Škoda že není pořádně vidět jestli je to celý díl,nebo jen vsazený dekl.Ale s tou lištou to ještě řekl bych víc prodlužuje opticky už tak úctyhodnou délku tohoto letadla na kolech.
Tak jsem viděl, myslím že v galerii modelů, C6 se zakrytovanýma zadníma kolama,nemá někdo bližší obrázky tohoto vozu nebo podobných extravagancí?Škoda že není pořádně vidět jestli je to celý díl,nebo jen vsazený dekl.Ale s tou lištou to ještě řekl bych víc prodlužuje opticky už tak úctyhodnou délku tohoto letadla na kolech.:palec
06.07.2009 15:56 -
Re: zakrytované zadní kolo ala DS,CX
Zdravím nového člena s XM!!! Tu fotku jsem tam dal já, tuším, že je to úprava Carlsson, nebo tak nějak. Víc fotek jsem nenašel. Musketier je taky moooc hezkej. Ještě je úprava ala pohřebák, černo-černá C6. C6 je prostě nádherná na všechny způsoby. Dneska přidám ještě nějaký fotky, dokonce mám i studie Breaku.
Zdravím nového člena s XM!!! Tu fotku jsem tam dal já, tuším, že je to úprava Carlsson, nebo tak nějak. Víc fotek jsem nenašel. Musketier je taky moooc hezkej. Ještě je úprava ala pohřebák, černo-černá C6. C6 je prostě nádherná na všechny způsoby. Dneska přidám ještě nějaký fotky, dokonce mám i studie Breaku.;-)
06.07.2009 16:00 -
No vida ,člověk se furt učí,ani jsem nevěděl že nějaká carlsson úprava existuje,měl jsem za to že je to převážně záležitost musketieru.Tak toho breaka rychle sem,jestli je hezčí než krátký.Musketier je dobrý,jen mi přijde takový nesmělý,ale ono toho asi moc co vylepšovat není.
No vida ,člověk se furt učí,ani jsem nevěděl že nějaká carlsson úprava existuje,měl jsem za to že je to převážně záležitost musketieru.Tak toho breaka rychle sem,jestli je hezčí než krátký.Musketier je dobrý,jen mi přijde takový nesmělý,ale ono toho asi moc co vylepšovat není.
06.07.2009 16:52 -
Jo jinak taky zdravím,není lepšího svezení jak v XM,ale co tobě budu povídat,no a C6 taky upravíme aby stejně houpala podle našich představ.
Jo jinak taky zdravím,není lepšího svezení jak v XM,ale co tobě budu povídat,no a C6 taky upravíme aby stejně houpala podle našich představ.
06.07.2009 17:04 -
Tak jsem to shlédnul a u mne vede ta první varianta.Ta třetí je moc C4 a moc mi k tomu nesedí.Druhá možnost by taky šla ale jen kdyby nevyšla ta první.Škoda že je to jen hypoteticky,ale s tím novým dieselovým třílitrem by to bylo auto aut.Ach jo Frantíci blázniví ti nám dávají takhle provokovat.
Tak jsem to shlédnul a u mne vede ta první varianta.Ta třetí je moc C4 a moc mi k tomu nesedí.Druhá možnost by taky šla ale jen kdyby nevyšla ta první.Škoda že je to jen hypoteticky,ale s tím novým dieselovým třílitrem by to bylo auto aut.Ach jo Frantíci blázniví ti nám dávají takhle provokovat.
06.07.2009 17:11 -
Zdravim, mě se taky líbí ta první varianta, neboť u tý prostřední mi připadá, že vzali zadek z konceptu C-Airlounge. Ale jinak ten Airlounge je sám o sobě moc krásnej.
Zdravim, mě se taky líbí ta první varianta, neboť u tý prostřední mi připadá, že vzali zadek z konceptu C-Airlounge. Ale jinak ten Airlounge je sám o sobě moc krásnej.
06.07.2009 18:57 -
No ale protože je asi ani dělat nebudou,tak se budeme muset spokojit jen s tím krátkým, naštěstí je tak dlouhý jako break XM
No ale protože je asi ani dělat nebudou,tak se budeme muset spokojit jen s tím krátkým, naštěstí je tak dlouhý jako break XM