Cus lidi chci si nastrikat brzdice ale nevim jakym sprejem nebo znackou chci nejakej kterej vidrzy vysokou teplotu a nebude se loupat. A jinak chci cervenej.
Cus lidi chci si nastrikat brzdice ale nevim jakym sprejem nebo znackou chci nejakej kterej vidrzy vysokou teplotu a nebude se loupat. A jinak chci cervenej.
hermi nejlepsi je hammerite. Ten vydrzi vsechno da se koupit jak sprej, tak plechovka, zalezi na tobe, s cim se ti lepe pracuje Mela jsem bile brzdice a pres rok drzi v pohode
hermi nejlepsi je hammerite. Ten vydrzi vsechno ;-) da se koupit jak sprej, tak plechovka, zalezi na tobe, s cim se ti lepe pracuje ;-) Mela jsem bile brzdice a pres rok drzi v pohode :-)
Ok diky ja sme mel prave na rapidu a tam sem mel zluty ale kdyz sem brzdil tak se mi pocase zacali loupat tak se ptam.
A jinak diky Darjo. Nekde si ho sezenu
Ok diky ja sme mel prave na rapidu a tam sem mel zluty ale kdyz sem brzdil tak se mi pocase zacali loupat tak se ptam.
A jinak diky Darjo. Nekde si ho sezenu
Nene, delal si i kamarad s nim brzdice (cervene) jsou pekne leskle, barva se slije, nejsou videt tahy stetkou a drzi mu. Ale pokud to chces mit fakt na okrasu, chce to vzdycky pred sezonou prelaknout
Nene, delal si i kamarad s nim brzdice (cervene) jsou pekne leskle, barva se slije, nejsou videt tahy stetkou a drzi mu. Ale pokud to chces mit fakt na okrasu, chce to vzdycky pred sezonou prelaknout ;-)
JA co sem mel nastrikany brzdice na minulim aute tak sem je vzdycky striknul kdyz jsem to prezouval na letnaky.
JA co sem mel nastrikany brzdice na minulim aute tak sem je vzdycky striknul kdyz jsem to prezouval na letnaky.
ok ja se kouknu a skusim najit nejaky dobry aby nesli hned pryc. Ale rad uvitam nazory 2
ok ja se kouknu a skusim najit nejaky dobry aby nesli hned pryc. Ale rad uvitam nazory 2
no tyhle tuning preje me prijdou ze tak pekne nedrzi, preci jen ten hammerite je drzak
no tyhle tuning preje me prijdou ze tak pekne nedrzi, preci jen ten hammerite je drzak
jo jasne ale aspon to bude trochu videt ale ta stribrna uz se pomalu zacina loupat to vis origo stribrna chci to striknout a bude to vipadat lip.
jo jasne ale aspon to bude trochu videt ale ta stribrna uz se pomalu zacina loupat to vis origo stribrna chci to striknout a bude to vipadat lip.