Cus lidi tak vcera jsem si byl nechat udelat airbrush na auto a sem fakt spokojenej. zejtra udelam foto a hodim to sem.
Cus lidi tak vcera jsem si byl nechat udelat airbrush na auto a sem fakt spokojenej. zejtra udelam foto a hodim to sem.
to je takový to okrasný pomalování autáku polopaticky sprejem nebo střík. pistolý
to je takový to okrasný pomalování autáku polopaticky sprejem nebo střík. pistolý
je to moc veliky tak se muzete kouknout na rajce.net tam mam fotky .link.
je to moc veliky tak se muzete kouknout na rajce.net tam mam fotky http://hermihermi.rajce.idnes.cz/
Prace je to krasna!, ale ja bych pavouka na aute mit nemusela Jeste takovyho velkyho
Prace je to krasna!, ale ja bych pavouka na aute mit nemusela :-D Jeste takovyho velkyho :-D
vypada to jako slusna prace
jeste by to chtelo nejakou peknou pavucinu na predni kapotu
vypada to jako slusna prace :)
jeste by to chtelo nejakou peknou pavucinu na predni kapotu :p
diky to vys ja a pavouci to je moje ja ho mam i na sobe na lopatce mam kerku tarantule.
Alx: ber ze tarantule pavucinu nema a to by se mi uz nelibylo me se liby to co mam decentni a ne nic prehnanyho.
diky to vys ja a pavouci to je moje ja ho mam i na sobe na lopatce mam kerku tarantule.
Alx: ber ze tarantule pavucinu nema a to by se mi uz nelibylo me se liby to co mam decentni a ne nic prehnanyho.