.link. jen ta cena
pokud resite kam dat denni svetla aby to nezkazilo vzhled tak dobrej napad
problem je ze u aut s mlhovkama je musite ozelet, a u aut bez mlhovek budete potrebovat krytky .link.
http://goo.gl/TgMF jen ta cena :nevim
pokud resite kam dat denni svetla aby to nezkazilo vzhled tak dobrej napad
problem je ze u aut s mlhovkama je musite ozelet, a u aut bez mlhovek budete potrebovat krytky http://goo.gl/eCdU
02.11.2010 07:04 -
Re: LED denni svetla misto mlhovek
Mám to udělané na mé C4 Picasso, místo mlhovek jsem dal diodové světla.Při zapnutí klíčku svítí a když se setmí tak automaticky zhasnou a rozsvítí se hlavní světla.Šetří to žárovky a hlavě xenony.Akorát se musí diagnostikou odinstalovat mlhovky, jinak to hlásí chybu. Roman Cena světel cca 1100,-Kč.
Mám to udělané na mé C4 Picasso, místo mlhovek jsem dal diodové světla.Při zapnutí klíčku svítí a když se setmí tak automaticky zhasnou a rozsvítí se hlavní světla.Šetří to žárovky a hlavě xenony.Akorát se musí diagnostikou odinstalovat mlhovky, jinak to hlásí chybu. Roman:-) Cena světel cca 1100,-Kč.
13.12.2010 23:32 -
Sakra. Mlhovky mam, ozelet je vzhledem k miste kde bydlim rozhodne nechci. Zase nic pro me Proste ne a ne najit neco rozumneho co by i dobre na aute vypadalo.
Sakra. Mlhovky mam, ozelet je vzhledem k miste kde bydlim rozhodne nechci. Zase nic pro me :-( Proste ne a ne najit neco rozumneho co by i dobre na aute vypadalo.
Koupil jsem si LED Denní Neony od Philipse a je to pecka, svítěj fakt hodně. Koupil jsem to na KUPZAROVKY .link. svítí to mnohem víc než nějaký čínský diody. Standa
Koupil jsem si LED Denní Neony od Philipse a je to pecka, svítěj fakt hodně. Koupil jsem to na KUPZAROVKY http://www.kupzarovky.cz/philips-led-denni-sviceni-drl-strip-12820-wled-12v-click-2-drl4-p-5120.html svítí to mnohem víc než nějaký čínský diody. Standa
12.09.2011 18:59 -
Jen ta cena..., jinak zapomněl si vyplnit auto, tak nevím na jakém autě to tak užasně svítí a zda je to Citroen. Pokud je, poděl se s námi třeba o zkušenost s montáží, dík.
Jen ta cena..., jinak zapomněl si vyplnit auto, tak nevím na jakém autě to tak užasně svítí a zda je to Citroen. Pokud je, poděl se s námi třeba o zkušenost s montáží, dík.:palec
12.09.2011 21:45 -
kí sem dával na auto taky dení svícení ale né domlhovek já sem řezal do nárazníku a dával jsem tam podelný a nemá to chybu
kí sem dával na auto taky dení svícení ale né domlhovek já sem řezal do nárazníku a dával jsem tam podelný a nemá to chybu
12.09.2011 22:13 -
lobbing nic jineho, a ze cinske diody sviti na houby? a kde myslite ze si phillips nechava delat diody?? no v Cine ono nezalezi na vyrobni ale na typu tech diod
my meli na aute svetla o polovinu levnejsi nez zde uvedeny link a sviti stejne
lobbing nic jineho, a ze cinske diody sviti na houby? a kde myslite ze si phillips nechava delat diody?? no v Cine ono nezalezi na vyrobni ale na typu tech diod :-D
my meli na aute svetla o polovinu levnejsi nez zde uvedeny link a sviti stejne