Cuus lidi Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevite, kolik tak stoji zatemneni zadnich oken u C4 coupe a kde se to nejlepse da v Praglu udelat Diiiky !!!
Cuus lidi :) Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevite, kolik tak stoji zatemneni zadnich oken u C4 coupe a kde se to nejlepse da v Praglu udelat :)) Diiiky !!!
Pokud ještě fungují, tak lepí folie v Hostvicích, to je kousek od Prahy směrem na Karlovy Vary, hned u hlavní silnice po pravé straně. Cena se ti bude odvíjet podle typu. Nicméně to nebude žádný ranec, ptal jsem se kdysi na Berlingo a nebylo to hrozný. A máš to i s atestem, což je nezanedbatelný detail... tel. +420 602 614 896, www.autofoliehostivice.cz
Pokud ještě fungují, tak lepí folie v Hostvicích, to je kousek od Prahy směrem na Karlovy Vary, hned u hlavní silnice po pravé straně. Cena se ti bude odvíjet podle typu. Nicméně to nebude žádný ranec, ptal jsem se kdysi na Berlingo a nebylo to hrozný. A máš to i s atestem, což je nezanedbatelný detail... tel. +420 602 614 896, www.autofoliehostivice.cz
Mohu osobně doporučit .link. Lipany, Praha 10. V roce 2008 C5 I, všechny okna(5ks) cena 4000,-Kč.
Mohu osobně doporučit http://www.autofolie-llumar.cz/ Lipany, Praha 10. V roce 2008 C5 I, všechny okna(5ks) cena 4000,-Kč.
Ahoj letos na jaře jsem si nechal dát folie na C4 coupé a i s atestem mně vyšli kolen 3500Kč,nechal jsem si to dělat ve Vodnanech.
Ahoj letos na jaře jsem si nechal dát folie na C4 coupé a i s atestem mně vyšli kolen 3500Kč,nechal jsem si to dělat ve Vodnanech.:palec
Zdravím,v těch Hostvicích mi řekli,5500 kč komplet,4000 kč,bez předních oken
Petr
Zdravím,v těch Hostvicích mi řekli,5500 kč komplet,4000 kč,:-d:-dbez předních oken;-);-);-):-))
Petr
Pozor na jednu vec, pokud ma vase auto/model od vyroby tonovana skla, NESMI na predni okna prijit zadna dalsi zatemnovaci folie !! Nepusti vas s tim na technicke kontrole.
Pozor na jednu vec, pokud ma vase auto/model od vyroby tonovana skla, NESMI na predni okna prijit zadna dalsi zatemnovaci folie !! Nepusti vas s tim na technicke kontrole. ;)