Tak letné pneu sú definitívne v ťahu a treba mi nové. Pozeral som na tie Misheliny čo boli obuté od výroby myslím, že Primaci HP (nie som si na 100% istý, pozriem sa) a cena ma zarazila, že 175 € za 1ks - a zderiem to zas za 3roky. Uvažujem, že si pozháňam jazdené, kamoš ma obuje komplet za cca 150 €. Prosím o radu, dať si nové alebo jazdené? S tými pôvodnými som bol max spokojný.... avšak cena za komplet cca 600 € Rozmer pneu je asi 205/50 R17
ďakujem za Vaše rady
Tak letné pneu sú definitívne v ťahu a treba mi nové. Pozeral som na tie Misheliny čo boli obuté od výroby myslím, že Primaci HP (nie som si na 100% istý, pozriem sa) a cena ma zarazila, že 175 € za 1ks - a zderiem to zas za 3roky. Uvažujem, že si pozháňam jazdené, kamoš ma obuje komplet za cca 150 €. Prosím o radu, dať si nové alebo jazdené? S tými pôvodnými som bol max spokojný.... avšak cena za komplet cca 600 €:nevim:-( Rozmer pneu je asi 205/50 R17
ďakujem za Vaše rady
Já koupil novou sadu Michelin Pilot Sport,koupit nové se vyplatí,Jirka Medu má pravdu
Já koupil novou sadu Michelin Pilot Sport,koupit nové se vyplatí,Jirka Medu má pravdu:palec
205/50 R17MICHELIN PILOT SPORT 3 GRNX 93W XL........cena za kus 4.480,- tj. vlastně to samé v Euro co jsi psal. Tyto gumy jsou drahé, ale kvalitní.
Můžu sloužit:
205/50 R17MICHELIN PILOT SPORT 3 GRNX 93W XL........cena za kus 4.480,- tj. vlastně to samé v Euro co jsi psal. Tyto gumy jsou drahé, ale kvalitní.
Já sem taky už nový koupil ale nekupoval jsem ty samí zase tolik prachu jsem dotoho nechtěl dávat tak jsem zvědavej co to s autem udělá
Já sem taky už nový koupil ale nekupoval jsem ty samí :D:D zase tolik prachu jsem dotoho nechtěl dávat tak jsem zvědavej co to s autem udělá :D:D
Je to sice uplně jiný druh auta,ale moje poznatky z michelinkama vycházejí z vlastní zkušenosti v době kdy jsem jezdíval z Felicii tak brácha měl taky ale krátkou já kombika. Já sem si koupil tehdy Michelin Energy a nalítal sem na ních přes 30 000 km,brácha ve stejném rozměru koupil tehdy barumky přesné ozn si nepamatuju. Za těch mých 30 000 Km on přezul dvě sady pneu a nakonec ještě dojížděl ty moje michelinky. ¨Takže ono možná že tady by moho platit otřepané nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci.
Je to sice uplně jiný druh auta,ale moje poznatky z michelinkama vycházejí z vlastní zkušenosti v době kdy jsem jezdíval z Felicii tak brácha měl taky ale krátkou já kombika. Já sem si koupil tehdy Michelin Energy a nalítal sem na ních přes 30 000 km,brácha ve stejném rozměru koupil tehdy barumky přesné ozn si nepamatuju. Za těch mých 30 000 Km on přezul dvě sady pneu a nakonec ještě dojížděl ty moje michelinky. ¨Takže ono možná že tady by moho platit otřepané nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci.
Kupoval jsem nové a ty samé, co tam byly od výroby - sice jsou drahé, ale nejlepší. Michelin Pilot Exalto 205/50R17 W. Nejen, že jsem na těch prvních najel cca 70 tisíc km, ale auto fakt jede tam, kam člověk zamýšlí, a to je důležité
Kupoval jsem nové a ty samé, co tam byly od výroby - sice jsou drahé, ale nejlepší. Michelin Pilot Exalto 205/50R17 W. Nejen, že jsem na těch prvních najel cca 70 tisíc km, ale auto fakt jede tam, kam člověk zamýšlí, a to je důležité :)
já mám taky exalta na c4 v 17kách a mam na nich cca 85000 a mají ještě 1 mm od kontrolního bodu. Přemýšlím jaké koupit teď,jsou trochu více hlučné a mají Fkovou spotřebu což není zase moc ekomomický. Zvažuju i Dunlopky SP Sport BLUERESPONSE nebo GoodYear EFFICIENTGRIP Performance
já mám taky exalta na c4 v 17kách a mam na nich cca 85000 a mají ještě 1 mm od kontrolního bodu. Přemýšlím jaké koupit teď,jsou trochu více hlučné a mají Fkovou spotřebu což není zase moc ekomomický. Zvažuju i Dunlopky SP Sport BLUERESPONSE nebo GoodYear EFFICIENTGRIP Performance